2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Ben totem olduğunu tahmin etmiştimmm hihh hooo

wow wow wowwwww diyorummm mükemmel görünüyor ilkay

nerden tahmin ettin çileğim
sağol tatlım tadına güzeldi, dün düğün albümümüze kavuştukta 3 ayın sonunda onu kutladık kocişimle kutlama yapmak için bahane işte

Her sayfada çıkıyosa vardır bir hikmet anladın sen onu kanka sennle farklı şeyler düşünüp yapma ihtimalimiz var mı senceee

Hediyemi akşam eşim uyuyunca tamamladım Resimlerimiz hazır değildi, çerçeveye göre kestim, uyudum

Cüzdan , kartvizitlik ve anahtarlıkta eşimin adı soyadı yazıyor, genel bir paylaşım olduğundan ters çevirdim.. Resimlerimizi de karaladım

Son düzenleme:

hamarat kadın
15 dakika beklettim canım baya saat tuttum hatta ama ben normal kek kadar beğenmedim tadını, fena değil sadece evet pudra şekeri

çok zevkli dimi yapması ilkaycım? ellerine sağlıkk!
böyyle ballandırırsanız bende tarifini sorarım

ellerine sağlık hadi bakalım senn paket ne olacak..çok special bir hedaye olmuş tatlım

Günaydın kızlarrr.

Akşama misafirim var, fikir verir misiniz?

çaya mı gelecekler canım?
hiç hazırlığın yok mu?
ıslak kurabiye 14 dk'da pişiyor diyordu ilkay..
kısır hemen hazırlanabilir..yanına turşu ile servis edersin..
bi de yufkadan yada milföyden börek yaptın mı tamamdır bence..

Emeğine sağlık kadercan pek hoş görünüyor.
nerden tahmin ettin çileğim
sağol tatlım tadına güzeldi, dün düğün albümümüze kavuştukta 3 ayın sonunda onu kutladık kocişimle kutlama yapmak için bahane işte

Bldye desemmm??** ben de hala kavuşamadım albümüme gözün aydın caniko

Haftaiçi işten sonra misafir ağırlamakta zor..

Yemeğe mi geliyorlar çaya mı peki ?

Yemeğe geliyorlar canım, samimi arkadaşlarımız o yüzden sorun değil, biz davet ettik zaten.
Yemeğim vardı, benim yemeklerim (var olanlar) şöyle;
Perdeli Biber Dolması
Bezelye yemeği...

İşten eve gidince kolay çorba yapayım diyorum, en kolay kremalı domates geldi aklıma
Yanına da yaseminli pilav yapayım diyorum,
Ortaya da güzel bir salata....

Fakat siz ne diyosunuz? Kolay pratik başka ne yapabilirim?
Patates püresi de koyabilirim dolmanın yanına diye düşündüm...

Bu mönüye cacık da güzel gidebilir souvvenircim

böyyle ballandırırsanız bende tarifini sorarım

ellerine sağlık hadi bakalım senn paket ne olacak..çok special bir hedaye olmuş tatlım

Bende bilmiyorum bekleyelim görelim

Doğumgününde gece 00:00 da yastığının altına koymuştum hediyesini, eşim uyurken yastığın altına elini atar ters uyur vs.. Bi elini attı haşır huşur paket sesi Bu ne bu ne dedi durdu , bilmem dedim Sonra aldı açtı çok beğendi

Ama bugün birşey çaktırmadan geldim hatırlamıyo süsü veriyorum kendime

Maşallah kızlar, bugün hamarat gününüzdesiniz...
Hediye kutuları, fincan kekleri, hepsi şahane olmuşlarrr...

kızlar bohça olayına vakıf oldum geçmişi okuyunca bizdede adet ama ben yapmayacağım hemide hiç birine nedeni nişanda ne annesi ne dayısı gelmelerine rağmen bişey takmadı neden vereyim..Abisi bir yarım taktı kardeşine onuda annesi aldı gitti

aman Allah'ım perdeler, yaseminler... perdeli biber dolması nasıl oluyor :26: ben bir şey bilmiyorum anlaşılan yemek konusunda bu menü yeterli bence

hamarat kadın
15 dakika beklettim canım baya saat tuttum hatta ama ben normal kek kadar beğenmedim tadını, fena değil sadece evet pudra şekeri

ben de beğenmedim tadını, hatta eşime de dedim olmamış beğenmedim ben dedim,o yorum yapmadı..
o kadar beklemeye fırında oluverirdi bence..

Emeğine sağlık kadercan pek hoş görünüyor.

Teşekkür ederim çilekçim

Bence güzel olur, yeterli bu kadarı

benim de bir şeyler hazırlamam lazım hem yiyecek hem sürpriz olarak. aklıma bir şeyler geliyor ama vakit ve emek istiyor. umarım mutlu edebilirim sevdiceği. kadercim çook güzel bir kutlama diliyorum size, mutluluklar havada uçuşsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…