dikey mio nasıl duruyor o zaman ayakta yahu? anlamadım ben yemek konusunda çok çalışmam lazım çoook. nette bakıyorum ama bildiğimiz dolmadan farklı bir şey göremedim henüz :44:
Buldum galiba sonunda, görüntü aşağı yukarı buna benziyor.
Ben de yarın bir doktora gideyim geleyim de güzel haberler verirse doktorum ben de kutlama keki yaparım
Ayakta durmuyor zaten tatlım, yatay duruyor
Çok alemsin ya.... Çok güldürdün beni...
Ben de yarın bir doktora gideyim geleyim de güzel haberler verirse doktorum ben de kutlama keki yaparım
Buldum galiba sonunda, görüntü aşağı yukarı buna benziyor.
hım çok ilginç :44: ilk defa gördüm, hem bereketli de olur bu, tuttum :) bir ara bakabilirim inşallah tarifine.
Ay keşke fotoğraflasaydım, aklıma da geldi ama, eşim akşam biraz geç geldi.
O hazır gelmemişken yemeğimi hazırlayayım diye düşünmüştüm...
Alel acele olunca, fotoğraf konusu kaldı, bu akşam çekerim kısmetse tencereden fotosunu
Eğer unutmazsam tabii...
ay ne bilim normal biber dolması ayakta durunca, onun gibi düşündümsoyut zeka yok iste yemek konusunda, bazen yemek tarifine bakarken de ne demek istemiş diye beş dk düşünüyorum
fotoğraf eklemişsin ya canım netten bulup, aslında gayet güzel görünüyor.
o biberlerin dolması güzel olur zaten kalın kalın ya.. merak ettim yaa, eşim yemek ayırteden biri olmasa denerdim kesin..
belki o biberlerden görürsem bi alır denerim bakalım, olur mu olur
seninnkini de göster ama bizeee
Olur canım, hepsi olur... Kimse anasının karnından yemek yapma yeteneği ile doğmuyor ya...
Zamanla eminim senin de parmak ısırtan tarifler paylaşacağına...
Herşey biraz zaman istiyor, yemekte öyle hem alışmak hem zaman isteyen birşey.
Kalemlerime bir kardeş daha aldım dün
Fotoğrafları atıyorken bunu da atayım dedim
Eki Görüntüle 561624 Eki Görüntüle 561623
evet kayınvalidem de böyle söylüyor. o da çalışan bir kadınmış ve evlendiğimde makarna bile yapmayı bilmiyordum diyor. ama şimdi döktürüyor ve her şeyi pratiğe bağlamışben de onun gibi olabilirim inşallah
Kızlar dün demiştim hatırlarsanız çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim diye ona nasıl bir hediye verebilirim ? tebrik amaçlı
kızlaar şu böreğin güzelliğine bakıııınnn
Oktay Usta'dan Peynirli Sucuklu Dilim Börek Resimli Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
Kızlar dün demiştim hatırlarsanız çok yakın bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim diye ona nasıl bir hediye verebilirim ? tebrik amaçlı
Durum öyle ise yapma tabi Elifcim
Hayır bohçasından değil yani, zaten ne kadarlık birşey ama ne kadar değer verirlerse o kadar değer görmeliler
Bir de birşey olmamış gibi davranmak çözüm olmaz sanırım, birçok kişi konu açıyor buna rağmen birşey olmamış gibi şunu yaptım bunu ettim saygıda da kusur etmedim ama xxxx burnu havalandı, bana laf sokuyor falan filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?