o da yani muhasebeci desene
evet öyle oluyor zaten..ama sen üstesinden gelirsin canım
titiz birisin belli..karı koca aynı kurumda çalışmak da farklı olsa gerek..
yarın halletmem lazım benim de son mutabakatları..:26:
hangi programı kullanıyorsunuz peki?
Evet meslektaşız
Ama iyi ki aynı markanın farklı sektöründe çalışıyoruz, tamamen aynı bina aynı oda istemezdim
Evet, herkese hitaben kolay gelsin diyor örneğin bende 'teşekkürler' diyorum.. Aaa siz tanışıyor musunuz diye gülüşüyor işyerindekiler
Muhasebe CPM mutabakatlarda BKS
dev bir holding midir nedir bu..
ayyy Kader onlar nedir öyle ..birer kod gibi duruyor..
bakıcam müsait olunca..
benden şimdilik bu kadar toparlanayım yavaştan da trafiğe yakalanmadan vınlıyım...
kolay gelsin sanaaa
Erkek pilav yaparsa:
Eki Görüntüle 563578
2,5 bardak pirinci 5 bardak su ile kaynatıyoruz
Kızlar hepinize merhaba.
Koalacık; özellikle teşekkür etmek için yazıyorum.
Sayfalarınız çok hızlı ilerlediği için zaten tümünü okumak mümkün olmuyor, bir kaç gündür hiç gözatmamıştım.
Şöyle atlayarak da olsa bir bakayım dedim ve karşıma bu görüntü gelince dakikalarca gülmekten kendimi alamadım.
Son zamanlarda en hoşuma giden en hoş şeylerden biriydi. Hay Allah razı olsun.
Bir de; çok şık bir davetiye fotoğrafı gördüm aklımdayken onuda yazayım. Lakin, hanginizin davetiyesiydi onu hatırlamıyorum hepinizi ayrı ayrı özellikle ayırtedemediğim için ve şimdi bunu yazmaya başlayınca tekrar geri gidip kime ait olduğuna bakarsam da bunlar silinecek diye mecburen bu şekilde oldu. Bunun için de davetiye sahibinden özür diliyorum. Yani asla kişi olarak ehemmiyetsizliğinden kaynaklanan bir şey olmadı bu durum. Gerçekten çok şık ve zarif hoş bir davetiye bence bu yılın son gelinleri veya 2013 gelinlerinin de bu güzel davetiye örneğini dikkate alması gerektiğini düşünüyorum,
Muhtemelen tabi ki siz burayı sabah okuyacaksınız.
Onun için hepinize günaydın diyorum. Her biri birbirinden güzel, birbirinden aydın günlere uyanmanız ve her bir gününüzün birbirinden güzel olması temennilerimle hepinize sevgilerimi sunuyor, müsaadesi olanların da güzel yanaklarından yine aynı şekilde sevgiyle öpüyorum. Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
olur kuzum olur yaa...Ben de şimdi sevdiceğimden ayrıyım evlenncede askere gtcek şimdiden hüzünlendiğim oluyo nlıyorum seni ama bak kısacıkmışayın 10una ne kaldıki....
günaydın arkadaşlar...
bircancım bekliyorum gelinliğin resmini :) ayakkabılarını nasıl aldın? ben bugün de biraz depresifim, artık kendi kendimizi idare edeceğiz :)
sizler nasıl başladınız güne?
Kızlar hepinize merhaba.
Koalacık; özellikle teşekkür etmek için yazıyorum.
Sayfalarınız çok hızlı ilerlediği için zaten tümünü okumak mümkün olmuyor, bir kaç gündür hiç gözatmamıştım.
Şöyle atlayarak da olsa bir bakayım dedim ve karşıma bu görüntü gelince dakikalarca gülmekten kendimi alamadım.
Son zamanlarda en hoşuma giden en hoş şeylerden biriydi. Hay Allah razı olsun.
Bir de; çok şık bir davetiye fotoğrafı gördüm aklımdayken onuda yazayım. Lakin, hanginizin davetiyesiydi onu hatırlamıyorum hepinizi ayrı ayrı özellikle ayırtedemediğim için ve şimdi bunu yazmaya başlayınca tekrar geri gidip kime ait olduğuna bakarsam da bunlar silinecek diye mecburen bu şekilde oldu. Bunun için de davetiye sahibinden özür diliyorum. Yani asla kişi olarak ehemmiyetsizliğinden kaynaklanan bir şey olmadı bu durum. Gerçekten çok şık ve zarif hoş bir davetiye bence bu yılın son gelinleri veya 2013 gelinlerinin de bu güzel davetiye örneğini dikkate alması gerektiğini düşünüyorum,
Muhtemelen tabi ki siz burayı sabah okuyacaksınız.
Onun için hepinize günaydın diyorum. Her biri birbirinden güzel, birbirinden aydın günlere uyanmanız ve her bir gününüzün birbirinden güzel olması temennilerimle hepinize sevgilerimi sunuyor, müsaadesi olanların da güzel yanaklarından yine aynı şekilde sevgiyle öpüyorum. Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
kızlar günaydınn! nasılsınızzz? hastalıgım sebebiyle rejimime ara vermiştim, bugün tekrar başladımm. bakalım yine istikrarlı olabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?