amanın hoşgeldin aramıza..bebek isteyerek mi oldu kaza mı :))
Ama ben çok yoğunum
Ve her geçen gün işim artıyor
Ama ben çok yoğunum
Ve her geçen gün işim artıyor
davetiyeniz çok hoşmuş
ilkaycım çok şık ve zarif duruyor..
ben senin zevkine hayran kaldım ki zatii
teşekkür ederim
ayy teşekkür ederim tatlımuğur böceğini ben sonradan yapıştırdım çok yakın akrabalarımıza, tanıdıklarımıza, arkadaşlarıma verdiğimiz davetiyelerde uğur böceği vardı
ilkaycım davetiyen harikaymış!
uğur böceği fikrini iyi düşünmüşsün canım, tebrikler :) hayalgücü bu işte
ayın belli dönemlerinde mi artıyor işlerin :26:
Aynen bende canım ya zamanla yarışıyorum...
daim olması için adamın ortalarda olması lazımneyse sağlığına bir şey olmasın da.. devam ederiz sonra :)
Eylül BA-BS leri nasıl yapıyorsunuz?
Az müşterisi olan yerler için sorun değil ama 250 den fazla BS si olan bi firma için çıldırtıcı bir durum..
ben de onlarla uğraşıyorum Kadercim..
luca kullanıyoruz biz..formları almak ve mutabakat mektuplarını programdan çıkarmak çok kolay..hepsi doğru olduktan sonra
xml dosyası oluşturup direk bdp ye atabiliyoruz..tek tek girmekten kurtuluyorsun yani..
bunun yanında mutabakatları da faxdan ziyade mail ortamında yaparsan daha kolay olabilir..
Normalde BA-BS ye başka bi arkadaş bakıyordu
Sağolsun takip etmediğinden bana da verildi
Bende evhamlıyım bu konularda, hepsi bitmeli diye düşünüyorum
Ama öyle abuk sabuk firmalar var ki mailden bi haberler..
Ben bunun böyle olamayacağını söylemiştim
Yapamayınca sıkıntı basar bana
Yeni program alındı, bu ay onu oturtmaya çalışıyorum
Tek tek her yeri aradım muhasebelerinin mail adreslerini rica ettim.. Kimisi resmi muhasebenin ayrımını bilmiyor, kimisi muhasebecisinin numarasınıalabildiklerimi aldım, büyük firmalar sorunlu değil zaten..
Çok güzel bir program bu, bahsettiğin gibi işliyor.. Ben tek tek mail de zor olur diye düşündüğümden kendi çapımda bi excel yapmaya üşendim..
Şimdi bu program tam olarak isteklerimi karşılıyor ufak tefek pürüzler dışında.. Ancak bizim muhasebe programından çektiğimiz liste bu programa göre uyarlanmalı.. Bilgisayarcımız 1 haftaya kadar olur ancak demiş..
Bende aldığım mailleri excelde tablo yaptım, yeni programın algılayabileceği biçimde..
Tüm bilgiler varsa sorun yok ama mail adresine ulaşamadığım çok yer var elbette
Bilgileri olanları hemen algıladı, hepsini seçtim e-posta yolla dedim yolladı.. Dönüşlerde direk bu programa geliyor mutabıkız / mutabık değiliz şeklinde..
Sevdim ama bu eksik yerler için sorumluyu aradım
O kadar kasma dedibu kadarı bile çok iyi dedi.. Galiba şimdiye kadar zaten doğru dürüst bi mutabakat yapılmamış..
BA BS ler çok sıkıntılı zaten..bir tane gözden kaçarsa hapı yutuyoruz..:26:
benim de pek çok firmam var ki hepsi farklı sektörler..önceden tektim de şimdi pek çok
kişi olunca arada paylaşıyoruz..hatta cuma günü olmayacağım eğitim var..yarına bitirmek istiyoruz..
ben mutlak olarak yazılı olarak yapmaya gayret gösteriyorum, en azından mail ortamında...
mutabık kalana kadar da bayağ bir cebelleşiyorum.
daha önce ben de kurumsal! bir firma da çalıştım..bazen işleyişleri gerçekten çok rayında olmayabiliyor..
firmadan firmaya ve sorumluya göre değişiyor bu tabi..
Uzaktan bakınca insan kurumsal firma nasılsa herşeyi planlı programlıdır diye düşünüyor
Çalışanlar çok önemli, bir süre sonra saldım çayıra modunda olmamaları lazım
Ben tek bu konuda değil, yapı olarak herşeyi olması gereken şekilde olmasını isterim
Benden önceki arkadaş, sadece satışlara bakıyordu.. Bende öyle olacaktım..
Mart ayında geldiğim henüz 1 yılımı doldurmadığım bu yerde, bir arkadaş çekleri takip ediyordu girişler bana verildidiğer arkadaş ba-bs kontrolü ve alışları işlerken bana ba-bs verildi bi sonraki ay neler beni bekliyor acaba bilemiyorum..
evet çalışanların önemi büyük..kalabalık çalışma ortamları hep farklı oluyor..bizde bile
ben tekken nasıldım şimdi nasıll
aslında bakarsan senin sadece satış kısmıyla ilgilenmen daha mantıklı..BA kısmı seni ilgilendirmemeli diye düşünüyorum..
sanırım yeni yılla zamanla daha iyi olacaktır, yeni sistem falan dediğine göre bir düzen peşindeler anlaşılan.
Evet öyle.. Hatta farklı yerdeyiz alışları görmüyorum bile, onlar eşimin bulunduğu binadalar..
Muhasebe programından buluyorum alışları, satışlar ise sadece benim denetimimde.. Ama BA-BS yi yapan arkadaş takip etmiyor, hatta karşı tarafın gönderdiği mutabakatı bile cevaplamamış.. Ben bugün yollayınca, mailimdeki iletişim bilgilerinden beni aradılar.. Biz göndermiştik cevap gelmedi şeklinde, kısmen durumu izah ettim bugün dönmelerini sağlarım gibi
Ne planlanıyor bilmiyorum ama 3 ordan 5 burdan bana doğru geliyorlar vallaiyi mi kötü mü bilemedim.. Daha yeniyim, deneyip görelim..
muhasebede düzen çok önemli zaten canım..
ipin ucu kaçtı mı olmuyor..belkide seni her alanda deniyorlardır..
belli mi olur..sonra terfi edersin..ama hep bu şekilde olacağını sanmıyorum..
Eşimde öyle diyor
Kimse direk bi yere verilmiyor burda
Çalışmanı beğenmişlerdir daha fazla sorumluluk veriyorlar, üstesinden gelebilecek misin diye diyor
Eşim 2 yıldan fazladır bu firmanın diğer dalında muhasebesinde çalışıyor buranın, ben pek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?