2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

eylülcüm iş gereği böyle seyahatleri olmayacak inşallah. şu yaşadığımız, ailenin bütünlüğünden bahsedip de eş durumu atamalarının kafaya göre yapıldığı bir ülkede yaşadığımızdan kaynaklanıyor. ben çok ayrı kaldım, hiç birlikte bir şehirde olmadım ki. evlendik yine ayrıyız. ya sabır ya sabır. neyse...

çileklipastaya dr ne dedi acep :26: siz siz olun çocuğunuzu dr yapmayın bu arada, çok bela meslek. hiç hazzetmiyorum. adamlar ne eşine vakit ayırıyor ne insanlar ciddiye alıyor. sağlık alanını sevmiyorum. birden nasıl negatif oldum yahu :44:

inşallah güzel şeyler duymuştur

elif'e yakalandın, işin zor :)
annem kız beni kale almıyor cevap bile vermedigeçendede herkese bişey yazmış bana elif..Sen konuşmaya devam et demiş merak ettm ne demek istedi...

bircan çok sakin atlatıyor bu dönemi bize yansıdığı kadarıyla, maşallah diyelim

maşallah evet yaa sende düğün donrası çok sakindin hacı anlat falan yazınca ben düğün yaptık gittik geldik dedin bozuldm bi heves neler neler duyarım dediydim

düğün çok romantikti şekerim, özellikle dans ederken ekranda dönen slayttaki resimlerimiz, altında şarkının sözleri. bana meleğimi gönderdin derken benim resmim falan... gözlerim doldu. böyle detaya kadar anlatmamı mı istiyordun elif :))

hıhhh anlatma canım allah daim etsin mutluluğunu şaka biryana

kızlar güzel oyunların olduğu bildiğiniz oyun siteleri var mı, üyelik istemeyen?

önizlemesini yapamıyorum ama sade şık, güzel bir tercih...

Kocaman bir katalog davetiye baktım sonra hiç bakmadığım bu davetiyeyi seçtim canım

bircan çok sakin atlatıyor bu dönemi bize yansıdığı kadarıyla, maşallah diyelim

Evet canım çok şükür sakin gidiyor bir ara panikliyorum ardından düzeliyor hemen ailem çok anlayışlı pek bir şeye karışıp her kafadan ses çıkaran yokher şeyi sırası ile yavaş yavaş yapıyorum:))) Nişanlımın ailesi de tam tersi çok karışır ama sağolsun o da ailesini firenliyor karışamıyor onlar da tek sıkıntı nişanlımın bazen gereksiz takıntıları onunla da mücadele ediyorum işte..:))))

Bir de bol bol dua ediyorum her şey iyi olsun diye:)))

üzüntülü sıkıntılı zamanında oyun oynayan biri daha...
buna en iyi kader cvp verir, ben anca face oyunlarına takılıyorum..

ilk defa denemeye çalışıyorum ama pek yapabildiğim de söylenemez. face oyunlarına da hiç takılmadım :)
bircancım kolay gelsin canım. az kaldı az :) sana az kaldı, bana çook ah insanoğlu... kendimize karşı çok acımasızız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…