2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım nette araştırdım. bir sürü kişi dolandırıcılık bu, paramızı aldılar, eğitim bitti kekemelik nüksetti gibi yorumlar yazmış. yavaş konuşmak da zor iş. ben danışanımın yanında yavaş konuşayım diyorum, öyle zorlanıyorum ki. insan deneyince zor olduğunu görüyor.

sağol tatmmm bende arıyorum işte balalım neler olacak

kızlar ya çevrenizde kekemeliği aşan birileri var mı? bu konuda bilgi sahibi olmalıyım ama bulamıyorum nasıl yenilir, ne tür pratikler yapılır :44:

ilkokul arkadaşım..yıllar sonra onu gördüğümde çok şaşırmıştım..azimle olmayacak şey değil..
nasıl yaptığını bilmiyorum ama ama çok seri konuştuğuna yıllar sonra şahit oldum canım..kalemle falan çalışıyor bildiğim..netten
baktın mı hiç?

buraya dün akşam ferhan şensoy geldi bizde dün onun tek kişilik tiyatrosuna gittik "ferhangişeyler" ..

buraya dün akşam ferhan şensoy geldi bizde dün onun tek kişilik tiyatrosuna gittik "ferhangişeyler" ..

vavvvv ne güzell

ben de çok merak ediyorum..hatta bir kitabını almak istiyorum o adamın, hemşerim olur bu arada..
çok marjinal geliyor bana hep..

hocalarının eğitimlerine bakarak gitmek lazım .. çoğunun para tuzağı olduğunu biliyorum ..

bende şimdi bu gideceğimiz mekruh kadınlar mezarlığına baktım da dram gibi mi ne:44::44::44:tam çözemedim..Size tavsiyem FERMANLI DELİ HAZRETLERİ gelirse kesinlikle kaçırmamanız bir dönem turneye çıkıyor süper bişe 4 kez gittim ya

bizim iş yerinden bir arkadaş katılıyo bitince bir hafta konuşmayacakmıymış neymiş tam sorar öğrenrm sana canım...Bu arada avatardaki biblo resmne bayıldım onun diğer hallerinide çok beğeniyorum ama çokkk pahalı teki 32 falan

vavvvv ne güzell

ben de çok merak ediyorum..hatta bir kitabını almak istiyorum o adamın, hemşerim olur bu arada..
çok marjinal geliyor bana hep..

gerçekten güzel konuşuyordu, eşim çok seviyor ferhan şensoyu bana biraz siyasi geldi tiyatroda ama adamın tarzı o sonuçta.. ama oldukça kitap okuduğu belli .. bilgi yükü sahnesinden bile belli

kalemle çalışmak daha çok diksiyonla alakalı gibi gelir bana ama, bunu da araştırayım. netten bakıyorum ama pek bir şey yok somut olarak. uzmana gidin, kekemelik şudur vs yazıp durmuşlar. uzman yok yaşadığım şehirde, e öğrenci de yardım istiyor, yardım etmek istiyorum.

hocalarının eğitimlerine bakarak gitmek lazım .. çoğunun para tuzağı olduğunu biliyorum ..

evet canım iyi araştırmak gerekiyor.

bir hafta nasıl konuşmayacakmış amaç neymiş, kursta neler yapıyorlarmış öğrenebilir misin

sanırım hatırladığım kadarıyla, kurstan sonra ilk bir hafta konuşulmayacak, yazıyla anlaşacaksın .. daha sonra bir hafta 10 gün kadarda çok yavaş bir şekilde konuşacaksın .. o kişi kurstayken, erkekleri iç çamaşırı mağazasına gönderip "kız arkadaşıma iç çamaşırı almak istiyorum" demek gibi uygulamalar yaptırdıklarını söylemişti

vav davranışçı terapiye benzer şeyler.. bunları kim yapar ki, bizim öğrencilerin de benim de içim geçmiş halde

köpüğüne kurban bunun köpüğüne :))

resimden kastın fincandaki kahve mi..

kahve miydi o:26: ben de izmirin meşhur bir şeyinden bahsettiniz ya o sandım, adını da unuttum

kızlar minderlerin resimleri. maviler çalışma odasının, onları yerde kullanmıyorum. bazadan çevirdiğimiz divanın üzerinde kullanıyoruz. çiçeklilerin masa örtüsünü de yaptı kayınvalidem. şimdilik salonda kullanıyorum örtüyü de örtünce takım olur, güzel olur diye. yaz gelip balkona çıkınca yer minderi yapmayı planlıyorum. zaten şimdi de bazen ortadaki sehpa etrafına oturunca onların üzerine oturuyoruz.

desenleri güzelmiş canım, kırlentlerden biraz daha büyük sanırım bunlar değil mi bazayı divan yapmakta güzel fikirmiş

biryahcanya1952:)
merhaba canım
pinkgirl8888:) merhaba canım
paytak_paytak_kosan_koala:) merhaba canım
aysenurtemizer:) merhaba canım
EYluL_BAsaK:)merhaba canım
finger:)merhaba canım
kader:)merhaba canım
ilkay:)merhaba canım
krizsavar:)merhaba
taze gelinler:)merhaba
kızlar ben çok çalışyorum gelemiyorum
geldikçe yazıyorum zaten
ayşenur:)geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…