- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
hmmm .. o kişi demişti ki "aslında eğitimden döndükten sonra kurallara dikkat etmeliydim. geldiğimde kekemeliğim yoktu ama 10 gün boyunca çok yavaş konuşacaktım, ben ona dikkat etmedim direk konuştum" dedi .. faydası olurmuydu olmazmıydı bende bilemedim açıkçası :26:
Fıstıkım nasılsınÇeyizlerin hayırlı olsun...:))) Ben de yer minderi yapacaktım buradan sordum ama cevap gelmedi arada kaynadı sanırım sonra vazgeçtim armut koltuk alacağız 2 tane....
Eğer minder ile ilgili farklı şeyler bulur isem resim gönderirim canım..
kızlar ya çevrenizde kekemeliği aşan birileri var mı? bu konuda bilgi sahibi olmalıyım ama bulamıyorumnasıl yenilir, ne tür pratikler yapılır :44:
buraya dün akşam ferhan şensoy geldi bizde dün onun tek kişilik tiyatrosuna gittik "ferhangişeyler" ..
canım nette araştırdım. bir sürü kişi dolandırıcılık bu, paramızı aldılar, eğitim bitti kekemelik nüksetti gibi yorumlar yazmış. yavaş konuşmak da zor iş. ben danışanımın yanında yavaş konuşayım diyorum, öyle zorlanıyorum ki. insan deneyince zor olduğunu görüyor.
buraya dün akşam ferhan şensoy geldi bizde dün onun tek kişilik tiyatrosuna gittik "ferhangişeyler" ..
canım nette araştırdım. bir sürü kişi dolandırıcılık bu, paramızı aldılar, eğitim bitti kekemelik nüksetti gibi yorumlar yazmış. yavaş konuşmak da zor iş. ben danışanımın yanında yavaş konuşayım diyorum, öyle zorlanıyorum ki. insan deneyince zor olduğunu görüyor.
vavvvv ne güzell
ben de çok merak ediyorum..hatta bir kitabını almak istiyorum o adamın, hemşerim olur bu arada..
çok marjinal geliyor bana hep..
ilkokul arkadaşım..yıllar sonra onu gördüğümde çok şaşırmıştım..azimle olmayacak şey değil..
nasıl yaptığını bilmiyorum ama ama çok seri konuştuğuna yıllar sonra şahit oldum canım..kalemle falan çalışıyor bildiğim..netten
baktın mı hiç?
hocalarının eğitimlerine bakarak gitmek lazım .. çoğunun para tuzağı olduğunu biliyorum ..
bizim iş yerinden bir arkadaş katılıyo bitince bir hafta konuşmayacakmıymış neymiş tam sorar öğrenrm sana canım...Bu arada avatardaki biblo resmne bayıldım onun diğer hallerinide çok beğeniyorum ama çokkk pahalı teki 32 falan
sanırım hatırladığım kadarıyla, kurstan sonra ilk bir hafta konuşulmayacak, yazıyla anlaşacaksın .. daha sonra bir hafta 10 gün kadarda çok yavaş bir şekilde konuşacaksın .. o kişi kurstayken, erkekleri iç çamaşırı mağazasına gönderip "kız arkadaşıma iç çamaşırı almak istiyorum" demek gibi uygulamalar yaptırdıklarını söylemişti
souvvenır da istanbul da canım ben gibi..
iş yerine giderken yol üsütünde yapan bir yer bulmuş, ben de çok arıyordum burada..az önce sordum..
iç kuzum iç afiyet olsun..fincanda kahvenin tadı bir başka oluyor ..hatta dur ben de fotoğrafı vardı orada içtiğim bir kahvenin..
Eki Görüntüle 564285
bu resimdeki şeyin adı ne, nasıl yapılıyor biliyor musunuz?
resimden kastın fincandaki kahve mi..
kahve miydi o:26: ben de izmirin meşhur bir şeyinden bahsettiniz ya o sandım, adını da unuttum
kızlar minderlerin resimleri. maviler çalışma odasının, onları yerde kullanmıyorum. bazadan çevirdiğimiz divanın üzerinde kullanıyoruz. çiçeklilerin masa örtüsünü de yaptı kayınvalidem. şimdilik salonda kullanıyorum örtüyü de örtünce takım olur, güzel olur diye. yaz gelip balkona çıkınca yer minderi yapmayı planlıyorum. zaten şimdi de bazen ortadaki sehpa etrafına oturunca onların üzerine oturuyoruz.
Eki Görüntüle 564367 Eki Görüntüle 564377
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?