2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

merhaba canım, hepimizi yazmışsın yne ama çilekle elif hani bize demesinler

kız çilekli:) seni unutmadım sadece seni yeni gelin diyorum sana da merhaba canım

eysaih, mümkün olduğunca herkesin ismini yazıyorsun merhaba deyip gidiyorsun

aayy kızlar bi doldum yemekte akşam cok yemeyeyim diye öğlen de azıcık yemeyeyim dedim. sonra akşama çok yiyorum.

kuzu çok sağol çok cici görünüyorlar ben çok büyük istiyom böyle kanepe üstü değilde yere koyup içine gömülmelikBu arada bazadan divanda süper insanın hep öyle hemen uzanıp kıvrılacağı bir mekan olmalı evinde

merhaba canım, hepimizi yazmışsın yne ama çilekle elif hani bize demesinler

amannnn canım ben önemsediğim insanları takarım sen dert etme tatlım..Arkadaşı tanımıyorum zati önemli değil bni yazmış merhaba demiş dememiş ..Onu bunu boşverip muhabbete ddevam edelim

Ben de yapcam akşam
:))

ben yapcam demedim ki, bozdurmayın niyetimi
zaten eve geç giderm bu akşam seminere gidicem, yarına mı yapsam

aayy kızlar bi doldum yemekte akşam cok yemeyeyim diye öğlen de azıcık yemeyeyim dedim. sonra akşama çok yiyorum.

ay ben de öyle oluyo yaaa

İkeadan silikon kek kabı aldım muffin yapmayı denicem onlrda.

ben bayılıyorum silikon kalıplarıma, çok rahat. benimki de minik minik ortası delikli kek kalıbı.. hem şekli hem cıkarması güzel oluyo... ayy nası istedim ama zamanım yok nası yapsak ki :26:

enginereelif:)
çilekli:)size merhaba demezmym canlarım tazae gelinler
akşam kek yarışması yapalım:)
bakalım kim güzel yapar ama jüride ben olacam:)))

kocişe söyle kuzucuk yapmayı denesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…