- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
biryahcanya1952:)
merhaba canım
pinkgirl8888:) merhaba canım
paytak_paytak_kosan_koala:) merhaba canım
aysenurtemizer:) merhaba canım
EYluL_BAsaK:)merhaba canım
finger:)merhaba canım
kader:)merhaba canım
ilkay:)merhaba canım
krizsavar:)merhaba
taze gelinler:)merhaba
kızlar ben çok çalışyorum gelemiyorum
geldikçe yazıyorum zaten
ayşenur:)geçmiş olsun
benim canım kek istedi yaaa
aayy kızlar bi doldum yemekteakşam cok yemeyeyim diye öğlen de azıcık yemeyeyim dedim. sonra akşama çok yiyorum.
Valla çok gücendimmerhaba canım, hepimizi yazmışsın yne ama çilekle elif hani bize demesinler
hangi kekten yapacaksın çilek
biz bugün yaptık kek yedim çayla
İkeadan silikon kek kabı aldım muffin yapmayı denicem onlrda.
afiyet olsun
bende alacaktım bak hala alamadım, fırsat olmadı :26: yapta fotoğrafla tatlım merak ettim, ben hiç kek yapmadım daha, fincan kek dışında tabi
biz bugün yaptık kek yedim çayla
afiyet olsun
bende alacaktım bak hala alamadım, fırsat olmadı :26: yapta fotoğrafla tatlım merak ettim, ben hiç kek yapmadım daha, fincan kek dışında tabi
Yarın huzurlarınızda olucak efenimmm..İnşallah bir şeye benzer de rezzziill olmam :116::116:
kuzu çok sağol çok cici görünüyorlar ben çok büyük istiyom böyle kanepe üstü değilde yere koyup içine gömülmelikkahve miydi o:26: ben de izmirin meşhur bir şeyinden bahsettiniz ya o sandım, adını da unuttum
kızlar minderlerin resimleri. maviler çalışma odasının, onları yerde kullanmıyorum. bazadan çevirdiğimiz divanın üzerinde kullanıyoruz. çiçeklilerin masa örtüsünü de yaptı kayınvalidem. şimdilik salonda kullanıyorum örtüyü de örtünce takım olur, güzel olur diye. yaz gelip balkona çıkınca yer minderi yapmayı planlıyorum. zaten şimdi de bazen ortadaki sehpa etrafına oturunca onların üzerine oturuyoruz.
Eki Görüntüle 564367 Eki Görüntüle 564377
merhaba canım, hepimizi yazmışsın yne ama çilekle elif hani bize demesinler
Yarın huzurlarınızda olucak efenimmm..İnşallah bir şeye benzer de rezzziill olmam :116::116:
Ben de yapcam akşam :))
aayy kızlar bi doldum yemekteakşam cok yemeyeyim diye öğlen de azıcık yemeyeyim dedim. sonra akşama çok yiyorum.
İkeadan silikon kek kabı aldım muffin yapmayı denicem onlrda.
ben yapcam demedim ki, bozdurmayın niyetimi
zaten eve geç giderm bu akşam seminere gidicem, yarına mı yapsam
ay ben de öyle oluyo yaaa
ben bayılıyorum silikon kalıplarıma, çok rahat. benimki de minik minik ortası delikli kek kalıbı.. hem şekli hem cıkarması güzel oluyo... ayy nası istedim ama zamanım yok nası yapsak ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?