2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar bir de bu 17 tane saklama kabı takımını 12,99 a aldım..Çok kullanışlı olacağa benziyor.

Eki Görüntüle 564605
kuzu bende netten 9.90a aldım annem dayanamadı açtı kullanıyor üthiş ya böle az küçük şeyleri saklamak için küçükleri kullanıyoz soslardan falan kalınca miniğe koyuyoruz çok çok kullanışlı yakalarsam kendimede alacağım

yaaa bir konuya takıldım bdv de kız yaptıklarını o kadar bi savunuyorki neye tutunuyoda tepkilere cevap verecek yüz buluyor...Hakikaten edeep başka bişey...Allah ne bayanı ne erkeği kimseyi böyle spkınlıklara yanlış yollara sevk etmesin..allah korusun.

Allah iiliğini kimi de gıcıklığına yapıyor yaa bence

Yemekten geldim yetmiyormuş gibi de mamalar aldım yemeye devam ediyorum

Söylemiyim şimdi canınız çekmesin

kızlarrr sinirden kafam ağırdı yaaaaaaa..Ne edepsizlikler duyacağız bakalım daha...

yine mi bdv
emerak ediyorum ama böyle
boşver yaa umursama.. uydurmasyon oluyo bazıları...

Kızlar bir de bu 17 tane saklama kabı takımını 12,99 a aldım..Çok kullanışlı olacağa benziyor.

Eki Görüntüle 564605

bunlar çok işe yarıyo ya, benim canlarım, bebeklerim onlar
yemek kalınca hemen doldur.. büyükleri hele, az alır gibi duruyo ama bi sürü yemek alıyor...

elifcim ben çiçeklileri minder olarak kullancam. sen büyük istiyorsan büyük de yaptırabilirsin, ama kumaş çok gider ya. sen bilirsin. daha ucuz kumaş olabilir. poplinden yaptırabilirsin belki. araştır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…