- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
çok şeker bunlar
kocişe söyle kuzucuk yapmayı denesin
kızlarrr sinirden kafam ağırdı yaaaaaaa..Ne edepsizlikler duyacağız bakalım daha...
kuzu bende netten 9.90a aldım annem dayanamadı açtı kullanıyor üthiş ya böle az küçük şeyleri saklamak için küçükleri kullanıyoz soslardan falan kalınca miniğe koyuyoruz çok çok kullanışlı yakalarsam kendimede alacağımKızlar bir de bu 17 tane saklama kabı takımını 12,99 a aldım..Çok kullanışlı olacağa benziyor.
Eki Görüntüle 564605
Noldu kız
kuzu bende netten 9.90a aldım annem dayanamadı açtı kullanıyor üthiş ya böle az küçük şeyleri saklamak için küçükleri kullanıyoz soslardan falan kalınca miniğe koyuyoruz çok çok kullanışlı yakalarsam kendimede alacağım
yaaa bir konuya takıldım bdv de kız yaptıklarını o kadar bi savunuyorki neye tutunuyoda tepkilere cevap verecek yüz buluyor...Hakikaten edeep başka bişey...Allah ne bayanı ne erkeği kimseyi böyle spkınlıklara yanlış yollara sevk etmesin..allah korusun.
kızlarrr sinirden kafam ağırdı yaaaaaaa..Ne edepsizlikler duyacağız bakalım daha...
Kızlar bir de bu 17 tane saklama kabı takımını 12,99 a aldım..Çok kullanışlı olacağa benziyor.
Eki Görüntüle 564605
heeeyyyy kızlar, ne kadar durgunlaştık :26:
şuan aynen böyleyim ilkaycım:26:
yarına yokum..yetiştirmeye çalışıyorum..
aa neden yoksun doktora falan mı gideceksin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?