2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

evet canlarım, tam 7 dk da hazır oluyor kek..
yağlı kağıt olduğu için yapışma gibi bir durum olamaz tümüyle..kağıttan ayırmaktan zorlanırsanız
bıçak yardımcı olur diye düşündümkekin kağıttan kalktığına emin olduktan sonra muhallebi ve diğer
malzemeleri ekleyip evet kağıtla birlikte yuvarlşıyorsun..aksi taktirde zor olur o ruloyu yapmak..
estağfurullah tatlım yaa birlikte öğreniyoruz işte..:13:

Taze Gelin zATEN BENDE Dokundurttum:))))Sen evde Onu beklememn bile yeterli:)

Bakın Kızlar size ne diyeceğim madem burası yardımlaşma topiğidir. Bircanın DÜĞÜNÜNE Hepimiz bişeykler toplayıpı Düğün hediyesini gönderelim yada Ona yakın Biri bizi temsilen DÜĞÜNE GİTİSN:)
dİĞER dÜĞÜNLERİDE İHMAL ETMEYİZ:)

sINAVLARA Hazırlanmak çok zor ya:)

peki sonra yağlı kağıdı nasıl çıkaracağız rulo halindeki kekten :26::44: ya çok saçma sorular sormuş olabilirim ama anlamıyorum bazı şeyleri napayım

Bakın Kızlar size ne diyeceğim madem burası yardımlaşma topiğidir. Bircanın DÜĞÜNÜNE Hepimiz bişeykler toplayıpı Düğün hediyesini gönderelim yada Ona yakın Biri bizi temsilen DÜĞÜNE GİTİSN:)
dİĞER dÜĞÜNLERİDE İHMAL ETMEYİZ:)

sINAVLARA Hazırlanmak çok zor ya:)

kızlar bugünün koşturmacasına daldı sanırsam..

hoş ben de farklı değilim, dilekçeler vs boğuşuyorum sabahtan beri..:26:

hafta sonu kurduğumuz hayallere dönmek istiyorum ben yaaa

peki sonra yağlı kağıdı nasıl çıkaracağız rulo halindeki kekten :26::44: ya çok saçma sorular sormuş olabilirim ama anlamıyorum bazı şeyleri napayım

yok tatlım olur muu

yağlı kağıdın bir ucundan tutup yuvarlanmasını sağlayınca kağıdı da alttan tek bir hamle ile çekersin zaten..

yok tatlım olur muu

yağlı kağıdın bir ucundan tutup yuvarlanmasını sağlayınca kağıdı da alttan tek bir hamle ile çekersin zaten..

biraz gevşek sararsam çıkar o zaman dimi :26: daha önce yapmadım, yapılırken de görmediğim için gözümde canladırmakta zorlandım kusura bakma bebişim sorularım bu sebepten

biraz gevşek sararsam çıkar o zaman dimi :26: daha önce yapmadım, yapılırken de görmediğim için gözümde canladırmakta zorlandım kusura bakma bebişim sorularım bu sebepten

yirim seni bennn sor tabi..ben epey oldu yapmayalı..o yüzden tasvirim yetersiz olabilir..
bunu mesela üst üste iki kat serilmiş peçete de deneyebilirsin.. aklıma o geldi..altında tutup rulo gibi yaparsın üsttekini..
omamııı

canım kağıdı içine sarmıyosun ki, gevşek sararsam çıkar diyosun... kağıt yardımıyla sarıyorsun ama sıkı sar biraz ki açılmasın... içine dolamıcaz kağıdı dıştan yardımcı olacak sadece..
hello girls! napıyorusunuz? arada cee diyorum :) ilkaycım misafirlerine perde pilavı yaptın mı?
sen nerelerdesin yaa, çok mu yoğunsun hayırdııırr??

hello girls! napıyorusunuz? arada cee diyorum :) ilkaycım misafirlerine perde pilavı yaptın mı?

hayır yapmadım kuşum eşime içindekileri sayınca yapma dedi bende risk almak istemedim severler sevmezler, normal pilav yaptım çorbamı çok sevdiler (havuçlu şehriye çorbası) ve yemeğin sonundaki tatlımı da keşke iş yerine getirseydim aklım onda kaldı burda da yerdim

az önceden beri önümdeki kağıtlarla yapmaya çalışıyorum zaten

kekle beraber rulo yapmıyormuyum:26: ayyy şuan bu iş bana dünyanın en zor işiymiş gibi geldi video olsaydı keşke

Eylül tatlı tarifleri konusunda çok iyisin

sağolasın Kadercim...nihayet gördük gül yüzünüü

şimdik değişik yemekler yapmak istiyorum..çorbalar kısmını geliştirmem lazım..
bir kaç hazır çorbaya benzer tarifim var kendimin geliştirdiği..bazen de üşeniyorum..

ilkaycım video mu dedin buyur canım

Rulo Pasta - Dailymotion video

bu arada dinleyemedim ama hatırladım, annem sıcakken sarardı bu bayan gibi kağıdı içine sarıyomuşuz o sırada...
neyse sonra soğuyunca biraz, o kağıdı açıyosun, artık dolanmış olduğu için içini yapınca daha kolay dolanıyor... kağıttan da çıkmış oluyo...

Aşk olsun önceliği buraya verdim
Dün taaa 00:00 a doğru girip menümü paylaştım

Sen farklı tarifler geliştirdikçe bizi de haberdar etmeyi unutma

ha haaayy şimdi oldu bebeğim teşekkürler :124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…