"tam 7 dakika pişiriliyor..sonra fırından çıkartıp bıçakla yanlardan çıkacak şekilde olması lazım..
üzerine muhallebi ve istenilen malzemeler konuyor..sonra kağıdın bir yerinden tutup rulo gibi sarıyorsunuz.."
eylül, burayı anlamadım "bıçakla yanlardan çıkacak şekilde" derken ne demek istedin:26: birde kağıtla birlikte mi rulo yapacağım:26: kör cahilim yaaa
eysaih, bir karışıklık oldu galiba. ben müthiş ev hanımı olamam, bu imkansızyemek yapmaktan nefret ediyorum ve temizlik konusunda ayrıntıcı olduğum için çok yavaşım. çantasındaki ve evindeki küçük notlarla boğuşan bir hatunum sadece :)
evet canlarım, tam 7 dk da hazır oluyor kek..
yağlı kağıt olduğu için yapışma gibi bir durum olamaz tümüyle..kağıttan ayırmaktan zorlanırsanız
bıçak yardımcı olur diye düşündümkekin kağıttan kalktığına emin olduktan sonra muhallebi ve diğer
malzemeleri ekleyip evet kağıtla birlikte yuvarlşıyorsun..aksi taktirde zor olur o ruloyu yapmak..
estağfurullah tatlım yaabirlikte öğreniyoruz işte..:13:
peki sonra yağlı kağıdı nasıl çıkaracağız rulo halindeki kekten :26::44: ya çok saçma sorular sormuş olabilirim ama anlamıyorum bazı şeyleri napayım
yok tatlım olur muu
yağlı kağıdın bir ucundan tutup yuvarlanmasını sağlayınca kağıdı da alttan tek bir hamle ile çekersin zaten..
biraz gevşek sararsam çıkar o zaman dimi :26: daha önce yapmadım, yapılırken de görmediğim için gözümde canladırmakta zorlandım kusura bakma bebişim sorularım bu sebepten
biraz gevşek sararsam çıkar o zaman dimi :26: daha önce yapmadım, yapılırken de görmediğim için gözümde canladırmakta zorlandım kusura bakma bebişim sorularım bu sebepten
sen nerelerdesin yaa, çok mu yoğunsun hayırdııırr??hello girls! napıyorusunuz? arada cee diyorum :) ilkaycım misafirlerine perde pilavı yaptın mı?
hello girls! napıyorusunuz? arada cee diyorum :) ilkaycım misafirlerine perde pilavı yaptın mı?
yirim seni bennnsor tabi..ben epey oldu yapmayalı..o yüzden tasvirim yetersiz olabilir..
bunu mesela üst üste iki kat serilmiş peçete de deneyebilirsin.. aklıma o geldi..altında tutup rulo gibi yaparsın üsttekini..
omamııı
canım kağıdı içine sarmıyosun ki, gevşek sararsam çıkar diyosun... kağıt yardımıyla sarıyorsun ama sıkı sar biraz ki açılmasın... içine dolamıcaz kağıdıdıştan yardımcı olacak sadece..[/COLOR
Eylül tatlı tarifleri konusunda çok iyisin
sağolasın Kadercim...nihayet gördük gül yüzünüü
şimdik değişik yemekler yapmak istiyorum..çorbalar kısmını geliştirmem lazım..
bir kaç hazır çorbaya benzer tarifim var kendimin geliştirdiği..bazen de üşeniyorum..
Aşk olsun önceliği buraya verdim
Dün taaa 00:00 a doğru girip menümü paylaştım
Sen farklı tarifler geliştirdikçe bizi de haberdar etmeyi unutma
bir tane börek tarifim vardı bak ama oklavayla açılıyor
ilkaycım video mu dedin buyur canım
Rulo Pasta - Dailymotion video
bu arada dinleyemedim ama hatırladım, annem sıcakken sarardı bu bayan gibi kağıdı içine sarıyomuşuz o sırada...
neyse sonra soğuyunca biraz, o kağıdı açıyosun, artık dolanmış olduğu için içini yapınca daha kolay dolanıyor... kağıttan da çıkmış oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?