2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

yaaa tatlım gündem falan yok bugün burda boşver allasenn

sor sor çekinmeee fırın tepsisi borcama göre daha geniş canım..
o yüzden bu iş için daha ideal..

eylüllll pastadan düğüne geçelim mi???????? Kuzu yaa düğün ve kına gecen için düşündüğün minik şık ayrıntılar var mı ne etcen biras beyin fırtınası yapalım.....

vala eski tariflerim kızlar.. aklıma geldikçe paylaşıyorum..geçen de Kader e vermiştim tuzlu kek tarifi..aklıma geldi, tatlı sevmiyor diye anlattım ona..

son bir kaç yıldır mutfakla pek haşır neşirliğim yok..seneye tükkanı açarım kısmetse.. kendi mutfağımda..

yaa hatunlar karar veremiyorum gri-metalik mi yoksa klasik beyazlar mı beyaz eşyalar için güzel..:26:

anammmm bir kararsızlık sardı beni şu ara her şeyde..onu mu bunu mu şunu mu modundayım..

ben gri aldım canım .. sadece çamaşır makine mi beyaz aldım nasılsa diğerlerinden ayrı banyoda duracak diye düşünüp fazladan para vermek istemedim .. ama mutfakta bence gri güzel duruyor

wayyyyww kanks paylaş sen paylaştıkça ben wordda yazıp çıktı alıyom ama şu havuçlu şehriyeyi kaybetmişim dün baktım yok tekrar istesem çok mu olurum beyaz eşyanı bence tasarladığın mutfağa göre yap kuzu bnm gri olcek inşllhh

eylüllll pastadan düğüne geçelim mi???????? Kuzu yaa düğün ve kına gecen için düşündüğün minik şık ayrıntılar var mı ne etcen biras beyin fırtınası yapalım.....

canım ayrıntılar kısmını senden alası bilemez vala..
ben henüz dün söz ile ilgili bir kıyafet baktım..

kına gecesi düğün kıvamında olacağından gelinlik giymeyi düşünüyorum.ekstra bir elbise alır mıyım bilmiyorum..
özel bir yer tutmayacağım..zira kocaman bir bahçemiz var, çardak var..orada güzel olacağını düşünüyorum, süslemelerle falan..
düğün yeri için henüz bir karar verilmişlik yok zaten..geçen yıl abisi seyhan gölü kenarında yapmıştı orada olsun mu falan diye sordu..ama
kesin olmayınca durmadım üzerinde..çok çılgınca olarak ben düğümde şarkı söylemek isterdim.. onun dışında çoook orijinal düşüncelerim yok
şu aşamada..zira kafa bir dünya oldu 12 den geri saymaya başladıkçaa

havuçlu şehriye tarifi yazr mısnız acaba

buyrun çorba, hemen belgelerimdeki tariflerden bulundu sıcak sıcak

Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)

Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım.

hımm göl kenarı güzel geliyo kulağa bizde otelde yapacağız ve dün bizimki 22 eylül olsun mu dedi düğün bende olur dedim kına gecesinde bnde gelinlik gycem kısmetse......9 ay kaldı yavru ya zaman çabuk geçer benceBazen diytorum iiki iş yeri var zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum burada Ama sennki yanındaydı demi aynı şehirde o yüzden çokkk şanslısın

havuçlu tarifi ben de bilmiyorum bak:44:

canım yaa biz geziciyiz..o yüzden belli bir tasarım söz konusu değil..tayin durumları söz konusu..:26:

teşekkürler hacı ya şu belgelrimdeki tarifleri zipleyip bana mail atar mısın

kızlarr hakkınızı helal edin ben artık sanırım giremicem kk'ya cunku artık birimim değişti, dahah yogun günler beni bekliyor

canlarım sağolun..aynı anda bugün ve son bir kaç gündür epeyce beni meşgul eden işimi güzel sonlandırınca heycan yapotım bir ara koptum buradan..

elifcim, evet son iki aydır burada..ondna önce ağrıdaydı, yaklaşık 1-1,5 yıl uzak kaldık...Allah ım herkesi kavuştursun..
dediğin gibi iş güç var çok şükürde az çok kafa dağıtıyoruz..düğün kesin değil , nasıl isterlerse öyle olsun diyorum..bütçemizi
çok sarsmaya da gerek yok..orta yol olsun yeterki..balayı içinde tekrar yoğunlaştım bu arada

ilkayım, güzel düşünce.. şu dokundukça iz yapmayanlar güzel görünüyor esasen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…