yaaa tatlım gündem falan yok bugün burda boşver allasenn
sor sor çekinmeeefırın tepsisi borcama göre daha geniş canım..
o yüzden bu iş için daha ideal..
vala eski tariflerim kızlar..aklıma geldikçe paylaşıyorum..geçen de Kader e vermiştim tuzlu kek tarifi..aklıma geldi, tatlı sevmiyor diye anlattım ona..
son bir kaç yıldır mutfakla pek haşır neşirliğim yok..seneye tükkanı açarım kısmetse..kendi mutfağımda..
yaa hatunlar karar veremiyorum gri-metalik mi yoksa klasik beyazlar mı beyaz eşyalar için güzel..:26:
anammmm bir kararsızlık sardı beni şu ara her şeyde..onu mu bunu mu şunu mu modundayım..
vala eski tariflerim kızlar..aklıma geldikçe paylaşıyorum..geçen de Kader e vermiştim tuzlu kek tarifi..aklıma geldi, tatlı sevmiyor diye anlattım ona..
son bir kaç yıldır mutfakla pek haşır neşirliğim yok..seneye tükkanı açarım kısmetse..kendi mutfağımda..
yaa hatunlar karar veremiyorum gri-metalik mi yoksa klasik beyazlar mı beyaz eşyalar için güzel..:26:
anammmm bir kararsızlık sardı beni şu ara her şeyde..onu mu bunu mu şunu mu modundayım..
eylüllll pastadan düğüne geçelim mi???????? Kuzu yaa düğün ve kına gecen için düşündüğün minik şık ayrıntılar var mı ne etcen biras beyin fırtınası yapalım.....
havuçlu şehriye tarifi yazr mısnız acaba
canım ayrıntılar kısmını senden alası bilemez vala..
ben henüz dün söz ile ilgili bir kıyafet baktım..
kına gecesi düğün kıvamında olacağından gelinlik giymeyi düşünüyorum.ekstra bir elbise alır mıyım bilmiyorum..
özel bir yer tutmayacağım..zira kocaman bir bahçemiz var, çardak var..orada güzel olacağını düşünüyorum, süslemelerle falan..
düğün yeri için henüz bir karar verilmişlik yok zaten..geçen yıl abisi seyhan gölü kenarında yapmıştı orada olsun mu falan diye sordu..ama
kesin olmayınca durmadım üzerinde..çok çılgınca olarak ben düğümde şarkı söylemek isterdim..onun dışında çoook orijinal düşüncelerim yok
şu aşamada..zira kafa bir dünya oldu 12 den geri saymaya başladıkçaa
wayyyyww kanks paylaş sen paylaştıkça ben wordda yazıp çıktı alıyom ama şu havuçlu şehriyeyi kaybetmişim dün baktım yok tekrar istesem çok mu olurumbeyaz eşyanı bence tasarladığın mutfağa göre yap kuzu bnm gri olcek inşllhh
buyrun çorba, hemen belgelerimdeki tariflerden bulundu sıcak sıcak
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)
Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım.
rica ederim canım ne demek...
yoğun bir pazar geçirmiş bir pazarzede daha... ben de çok yorgun ve yoğundum.. hafta nası geçecek acaba:2:
havuçlu tarifi ben de bilmiyorum bak:44:
canım yaa biz geziciyiz..o yüzden belli bir tasarım söz konusu değil..tayin durumları söz konusu..:26:
kızlarr hakkınızı helal edin ben artık sanırım giremicem kk'yacunku artık birimim değişti, dahah yogun günler beni bekliyor
kızlarr hakkınızı helal edin ben artık sanırım giremicem kk'yacunku artık birimim değişti, dahah yogun günler beni bekliyor
Evet yaanii bi de gündüz diyodum ki evime gideyim biraz bakım yapayım kendime :) güzel bakım oldu :))
şahsım adına bir hak olduğundan değil ama helal olsun kuzum..Girersin bea arada yine olmamı:44::44:
yaaa ayşenur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?