2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

müthişmiş ya, nerden buldun o karnenin taslağını bence sen de yanlış meslektesin. metin yazarlığı falan olabilirdi, reklamcılık vs. hayal gücü tavan seviyede sanki :44:

mühendislikte hayal gücü ister ama ben hiççç mühendis olamayı düşünmezdim ve abim mühendis hep dalga geçerdim ben mimarlık isterdim oda şehrimizde yoktu babam başka memlekete koymadı o zaman..Ama şimdi erkek kardeşim mimarlıkta okuyor eve gelince canavar gibi ödevlerine saldırıyorum ben yapayım diyeŞimdide ona bir kuş yuvası yapacağım göndereyim hem sene sonu ödevleri hemde ormana asıcaklar serçeler için

kuş yuvasını nasıl yapacaksın :44:

kuzu bir örnek buldum sana ama ben dersleri bize göre uyarlamıştım eklemeler falan yapmıştım bir bak istersen siteyide özelden yazayım..Bu arada kuş yuvasınada aklımda bişey var ama yaparsam çeker koyarım size resmini

bunun daha net hali yok mu? gerçi ben de hazırlayabilirim örnek alarak da yakından görmem lazım. belki ilerde hazırlarım. bunun daha doğumgünleri yıldönümleri osu busu var. hazırlıklı olalım :)

bunun daha net hali yok mu? gerçi ben de hazırlayabilirim örnek alarak da yakından görmem lazım. belki ilerde hazırlarım. bunun daha doğumgünleri yıldönümleri osu busu var. hazırlıklı olalım :)

özelden attım siteyi sana bek bişey daha buldum aşk kavanozu diyo içinde 365 kart var ve herbirinde ayrı ayrı güzel şeyler yazıyor...Yılbaşı hediyesi verilebilir

merhaba kızlar (günaydın demeyeyim artık)

yok canım ideal zaman o.. iyice için için pişmesi lazım 170 derece de bu arada.

eylül bu muhallebi için kullanılan krema; pasta kreması mı(toz şeklinde olan) yoksa diğer krema mı (akışkan kıvamlı, yemeklerde falan kullanılan var ya hani) :44:

selam kuzu nerelerdesin sabah beriBu tatlının görünümü nasıl

günaydın canımmm

akışkan olan, küçük süt kutularında satılan..

selam kuzu nerelerdesin sabah beriBu tatlının görünümü nasıl

sabah sabah baya yoğundum canım
ben yaptım şu şekilde oldu ama sanırım toz krema kullanmamam gerekiyordu, muhallebi kıvamını ayarlamam zor oldu, galiba diğer kremadan girecek bu muhallebiye .. eylül gelsin de netliğe kavuşsun kafamdakiler ama böylede tadı harika oldu, çok hafif bu tatlı bence deneyin kızlar

Eklentiler

• $01122012175.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
ben yanlış yaptım ozaman

canım ellerine sağlık görüntü benim yaptığım gibi..
aklıma gelmedi akışkan krema demek:26:

yoksa o muhallebinin kıvamını çok güzel ayarlıyor mikser yardımıyla
o bahsettiğim kutudaki krema..

afiyet olsun..bir ara da 7 dk da pişen rulo kekin tarifini vereyim..o da pratik.
aynı muhallebi ve türevleriyle çok güzel olur..

işte benimki akışkan olmadı ama tadı gayet iyiydi benimde aklıma gelmedi sormak, taa ki toz kremayı karışıma dökünceye kadar neyse biraz süt ekleyip çırptım .. bir dahakine diğeriyle deneyip farkı görelim
tamam bi ara ver canım 7 dakikada pişen ruloyu :13:

ben de ilk sefer muhallebinin hepsini koymadım, pastayı yaptığım tepsi küçük geldi..
sonra daha derin bir tepsi denedim, bütün muhallebiyle daha güzel oldu..

evet gönderiyorum:

malzemeler:

kek için

* 3 yumurta
* 1 çayb. tozşeker
* 1 su bardağı un
* 1 paket vanilya
* 1/2 kabartma tozu

arasına piyano kek için hazırladığın muhallebiden koyabilirsin..
aralarına meyveler serpiştirebilirsin, çikolata parçaları olabilir..

kekin hazırlanması ise: önce yumurta ve şeker çırpılıyor..sonra diğer kuru malzemeler
ayrıca karıştırılıp ekleniyor..kek kıvamına gelince düz bir fırın tepsisi üzerine yağlı kağıt konuyor.
ince bir tabaka halinde hamur dökülüyor, 200 derece de orta sıcaklıkta önceden ısıtılmış fırında
tam 7 dakika pişiriliyor..sonra fırından çıkartıp bıçakla yanlardan çıkacak şekilde olması lazım..
üzerine muhallebi ve istenilen malzemeler konuyor..sonra kağıdın bir yerinden tutup rulo gibi sarıyorsunuz..
üzerine yine muhallebi ve şanti ile süsleyebilirsiniz..görüntü de şu şekildee

canım çok güzel görünüyor mis mis ellerine sağlıık!!

7 dakikada rulo kek miiiii süper, yani rulo pasta gibi mi, merakla bekliyoreee

bekliyoree derken cevap gelmiş bilee, harika görünüyooorr

Son düzenleme:
canım çok güzel görünüyor mis mis ellerine sağlıık!!

7 dakikada rulo kek miiiii süper, yani rulo pasta gibi mi, merakla bekliyoreee

evet canım rulo pasta gibi.. yapımı ve hazırlanması kolay..ilk kez denemelerde görüldüğü gibi aksaklıklar yaşanabiliyor..benim de
başıma çok geliyor..ölçüler falan malum farklı oluyor, sonra bir rayına giriyor...ama güzel olmuş ilkaycığımınki de..

olur böyle vakalar hele benim gibi mutfakta acemiyse neyse canım benimkide farklı bi tatlı oldu, yenilebildiği sürece bence sıkıntı yok

"tam 7 dakika pişiriliyor..sonra fırından çıkartıp bıçakla yanlardan çıkacak şekilde olması lazım..
üzerine muhallebi ve istenilen malzemeler konuyor..sonra kağıdın bir yerinden tutup rulo gibi sarıyorsunuz.."

eylül, burayı anlamadım "bıçakla yanlardan çıkacak şekilde" derken ne demek istedin:26: birde kağıtla birlikte mi rulo yapacağım:26: kör cahilim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…