müthişmiş ya, nerden buldun o karnenin taslağınıbence sen de yanlış meslektesin. metin yazarlığı falan olabilirdi, reklamcılık vs. hayal gücü tavan seviyede sanki :44:
mühendislikte hayal gücü ister ama ben hiççç mühendis olamayı düşünmezdim ve abim mühendis hep dalga geçerdim ben mimarlık isterdim oda şehrimizde yoktu babam başka memlekete koymadı o zaman..Ama şimdi erkek kardeşim mimarlıkta okuyor eve gelince canavar gibi ödevlerine saldırıyorum ben yapayım diye Şimdide ona bir kuş yuvası yapacağım göndereyim hem sene sonu ödevleri hemde ormana asıcaklar serçeler için
Eki Görüntüle 567148 kuzu bir örnek buldum sana ama ben dersleri bize göre uyarlamıştım eklemeler falan yapmıştım bir bak istersen siteyide özelden yazayım..Bu arada kuş yuvasınada aklımda bişey var ama yaparsam çeker koyarım size resmini
bunun daha net hali yok mu? gerçi ben de hazırlayabilirim örnek alarak da yakından görmem lazım. belki ilerde hazırlarım. bunun daha doğumgünleri yıldönümleri osu busu var. hazırlıklı olalım :)
özelden attım siteyi sana bek bişey daha buldum aşk kavanozu diyo içinde 365 kart var ve herbirinde ayrı ayrı güzel şeyler yazıyor...Yılbaşı hediyesi verilebilirEki Görüntüle 567150
yok canım ideal zaman o..iyice için için pişmesi lazım 170 derece de bu arada.
merhaba kızlar (günaydın demeyeyim artık)
eylül bu muhallebi için kullanılan krema; pasta kreması mı(toz şeklinde olan) yoksa diğer krema mı (akışkan kıvamlı, yemeklerde falan kullanılan var ya hani) :44:
merhaba kızlar (günaydın demeyeyim artık)
eylül bu muhallebi için kullanılan krema; pasta kreması mı(toz şeklinde olan) yoksa diğer krema mı (akışkan kıvamlı, yemeklerde falan kullanılan var ya hani) :44:
selam kuzu nerelerdesin sabah beriBu tatlının görünümü nasıl
günaydın canımmm
akışkan olan, küçük süt kutularında satılan..
ben yanlış yaptım ozaman
canım ellerine sağlık görüntü benim yaptığım gibi..
aklıma gelmedi akışkan krema demek:26:
yoksa o muhallebinin kıvamını çok güzel ayarlıyor mikser yardımıyla
o bahsettiğim kutudaki krema..
afiyet olsun..bir ara da 7 dk da pişen rulo kekin tarifini vereyim..o da pratik.
aynı muhallebi ve türevleriyle çok güzel olur..
işte benimki akışkan olmadı ama tadı gayet iyiydibenimde aklıma gelmedi sormak, taa ki toz kremayı karışıma dökünceye kadar neyse biraz süt ekleyip çırptım .. bir dahakine diğeriyle deneyip farkı görelim
tamam bi ara ver canım 7 dakikada pişen ruloyu :13:
sabah sabah baya yoğundum canım
ben yaptım şu şekilde oldu ama sanırım toz krema kullanmamam gerekiyordu, muhallebi kıvamını ayarlamam zor oldu, galiba diğer kremadan girecek bu muhallebiye .. eylül gelsin de netliğe kavuşsun kafamdakilerama böylede tadı harika oldu, çok hafif bu tatlı bence deneyin kızlar
canım ellerine sağlık görüntü benim yaptığım gibi..
aklıma gelmedi akışkan krema demek:26:
yoksa o muhallebinin kıvamını çok güzel ayarlıyor mikser yardımıyla
o bahsettiğim kutudaki krema..
afiyet olsun..bir ara da 7 dk da pişen rulo kekin tarifini vereyim..o da pratik.
aynı muhallebi ve türevleriyle çok güzel olur..
canım çok güzel görünüyor mis misellerine sağlıık!!
7 dakikada rulo kek miiiii süper, yani rulo pasta gibi mi, merakla bekliyoreee
evet canım rulo pasta gibi..yapımı ve hazırlanması kolay..ilk kez denemelerde görüldüğü gibi aksaklıklar yaşanabiliyor..benim de
başıma çok geliyor..ölçüler falan malum farklı oluyor, sonra bir rayına giriyor...ama güzel olmuş ilkaycığımınki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?