- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
koalacım canım bu senekine iyi bir dil puanın olmadan girmenin getirisi yok bu senekine girersen mühendis olarak değilde uzman uzmn yardm.m,üfettişlik falan bu tarz kadrolara atanırsın tabii ii bir dil puanın varsaama asıl mühendis kadrosu atamalar çift senelerde oluyor onda dilsizde ataman var ama ii bir kurum istersen dil şartı isteyenler var..Ben marttaki üds ye girip önce dil seviyeme bakıp sonra dil kursuna gideceğim inşllh..Sende az birfaz yavaştan başlayıp dil çalışıp benm taktiği uygulayabilirsin..Mühendisliklerde şöyle birşey var çift sene kpss de herkesin genel sayısalı ii olduğu için puanları yüksek olan kısım çok fazla ama ne yazıkki dili olan çok kişi var bu nedenle bizlerde dil çok önemli..Mesela kpss den 80 aldık dilden 70 bu atamalarda puanımızı dil isteyen yerlerde otomatik oplarak 90mış gibi öne atıyor bizi tavsiye ederim bende başlayacağım çalışmaya daha başlamadım Ales mevzusuda şöyleki kuzu eğer ünide kalmayı düşünüyorsan gimelisin ama ünide kalmak istemyosan bir getirisi yok memur olunca dahi müdürlük sınavlarına girebilmen için puanlandırma sistemlerinde yüksek lisans 1 puan ise dil 6 puan(örnek vermek adına yazdım) bu nedenle şahsi fikrim alesle uğraşacağına dile çalışman tatlım çalışıp burada ingilizce yazışırız ilerletiriz
kızlar eşlerinize yılbaşında ne almayı yada neler yapmayı planlıyorsunuz....
sağol canım, hani derler ya ufkumu açtın..
üüf çalışmak fln deyince fenalıklar basıyo beni.. şimdi bile çok yoruluyorum o zaman nasıl olur ki
sorulara baktım da walla çalışmak lazım, çok değişik.. dediğin gibi kpss puanını yüksekmiş gibi gösteriyosa dil sınavı cidden önemli..
aslında üniversitede kalmak istemekten ziyade hani dediğin gibi getirisi olması açısından... aslında ben memuriyet bile başörtüden dolayı düşünmüyorum, eşim cok ısrar ediyo sınava gir elinde olsun diye.. hakkımızda hayırlısı olsun tabii de bu işler düzelse çok isterim..yine de çalışmaya başlamak lazım bi ucundan..
Bilmem
Ben yılbaşı kutlamam ki, eşim de kutlamaz hatta..
Ne yapılması lazım Elif bizi bi aydınlat
Bilmem
Bilmem
evet ilişkileri canlandırma uzmanı eliften cevap bekliyoruz. yılbaşında film izlemek mısır yemek veya dışarı çıkmaktan başka neler yapılabilir öğrenelim? :)
Kızçeler profiterol yapmayı zor birşey sanıyordum ama değilmiş biraz zaman alıyor ama zor hiçbir yanı yok..işte denedim ve beğendim buyurunuzz
Biz 1 günlüğüne de olsa kuşadasına gidicez arkadaşlarımızla ama hediye almayız yaaakızlar eşlerinize yılbaşında ne almayı yada neler yapmayı planlıyorsunuz....
Çilekçim çok güzel olmuş eline sağlık
Ama Elif oruçluymuşben bilmeden dün paylaşmıştım
Haberin olsun senin de
canım ben elkt.mühendisiyim bizde sağlam bir atama için 87 ve üstü lazım..Bizim bir arkadaş tmo ya tam 63 puanla atandi bz şoklara girmişken öğrendikki çocuk kpds den 80 almışbu örnek yetti bana Başörtüsü konusuna gelince bende başörtülüyüm şu an çok şükür kurumumdaki müdürler çok inisiyatifli işe girdiğimden beri henüz hiç açmadım çok şükür Kpds ciddi ciddi çalışılacak bir sınav ama azmin elinden bişey kurtulmazrak etme
evet ilişkileri canlandırma uzmanı eliften cevap bekliyoruz. yılbaşında film izlemek mısır yemek veya dışarı çıkmaktan başka neler yapılabilir öğrenelim? :)
kızlar şimdik aklıma geldi 2011 de ben sevdiceğime bir yılbaşı hediyesi hazırladıydım..Belki çocukça gelebilir ama bizim çok hoşumuza gitmşti o zaman...Ben ona bir sene sonu karnesi hazırlamıştım kuşe kağıda bastrıp çerçeveletmiştim...Okul aşk okulu sınıf flört sınıfı derslerde süpriz yapma,hediye alımı,özel günleri kutlama anımsama, romantizm falan bir ton şey yazıp notlandırmıştım ve altına sorumlu geçti yazmıştım sonrada diğer sayfaya bu sene gayet başarılı geçirdin ama seneye romantizm ve hediye alma konusuna dikkat ederek çok daha başarılı bir sene geçireceğine eminim.Sende o ışığı görüyotum falan yazmıştım imzalamıştımhey gidi günler....O baş ucunda duruyor ama not kısmına resmimizi çıkartıp koymuş tembel çocuk..Paylaşayım dedim sizinle
kızlar şimdik aklıma geldi 2011 de ben sevdiceğime bir yılbaşı hediyesi hazırladıydım..Belki çocukça gelebilir ama bizim çok hoşumuza gitmşti o zaman...Ben ona bir sene sonu karnesi hazırlamıştım kuşe kağıda bastrıp çerçeveletmiştim...Okul aşk okulu sınıf flört sınıfı derslerde süpriz yapma,hediye alımı,özel günleri kutlama anımsama, romantizm falan bir ton şey yazıp notlandırmıştım ve altına sorumlu geçti yazmıştım sonrada diğer sayfaya bu sene gayet başarılı geçirdin ama seneye romantizm ve hediye alma konusuna dikkat ederek çok daha başarılı bir sene geçireceğine eminim.Sende o ışığı görüyotum falan yazmıştım imzalamıştımhey gidi günler....O baş ucunda duruyor ama not kısmına resmimizi çıkartıp koymuş tembel çocuk..Paylaşayım dedim sizinle
Herkese günaydın Hanımlar nasılsınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?