2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

sağol canım, hani derler ya ufkumu açtın..
üüf çalışmak fln deyince fenalıklar basıyo beni.. şimdi bile çok yoruluyorum o zaman nasıl olur ki
sorulara baktım da walla çalışmak lazım, çok değişik.. dediğin gibi kpss puanını yüksekmiş gibi gösteriyosa dil sınavı cidden önemli..
aslında üniversitede kalmak istemekten ziyade hani dediğin gibi getirisi olması açısından... aslında ben memuriyet bile başörtüden dolayı düşünmüyorum, eşim cok ısrar ediyo sınava gir elinde olsun diye.. hakkımızda hayırlısı olsun tabii de bu işler düzelse çok isterim..yine de çalışmaya başlamak lazım bi ucundan..

canım ben elkt.mühendisiyim bizde sağlam bir atama için 87 ve üstü lazım..Bizim bir arkadaş tmo ya tam 63 puanla atandi bz şoklara girmişken öğrendikki çocuk kpds den 80 almış bu örnek yetti bana Başörtüsü konusuna gelince bende başörtülüyüm şu an çok şükür kurumumdaki müdürler çok inisiyatifli işe girdiğimden beri henüz hiç açmadım çok şükür Kpds ciddi ciddi çalışılacak bir sınav ama azmin elinden bişey kurtulmazrak etme

Kızçeler profiterol yapmayı zor birşey sanıyordum ama değilmiş biraz zaman alıyor ama zor hiçbir yanı yok..işte denedim ve beğendim buyurunuzz

Bilmem

Ben yılbaşı kutlamam ki, eşim de kutlamaz hatta..

Ne yapılması lazım Elif bizi bi aydınlat

evet ilişkileri canlandırma uzmanı eliften cevap bekliyoruz. yılbaşında film izlemek mısır yemek veya dışarı çıkmaktan başka neler yapılabilir öğrenelim? :)

Bilmem

walla özel birşey yapılacağındn değilde öyle merakımdan şey ettim Biz sevdiceğimle 4 senedir ilk kez beraber yeni bir sneye gireceğiz ya heyecan yaptım sanırım Bende herkes gibi eşime dostuma minik minik hediyeler alıyorum o kadan:44::44:

Bilmem

evet ilişkileri canlandırma uzmanı eliften cevap bekliyoruz. yılbaşında film izlemek mısır yemek veya dışarı çıkmaktan başka neler yapılabilir öğrenelim? :)

kızlar ben aşk kadınıyım eyvallah özel günlerde üstüme yoktur ama yılbaşı şimdiye kadar bana hiççç özel gelmedi şimdi soruşumun altında kocişle ilk kez birlikte yeni bir seneye girmenn heyecanı yatıyor ama diğer özel zamanlarınızda bir fiil hizmet veririm size

hanımlar haftasonu best arkadaşımız yorum yazdı mı? yendi mi acaba vajinismusu :26: çıkma yıldönümümüz yaklaşıyor ve yenmek istiyorum diyordu. inşallah yenmiştir

kızlar eşlerinize yılbaşında ne almayı yada neler yapmayı planlıyorsunuz....
Biz 1 günlüğüne de olsa kuşadasına gidicez arkadaşlarımızla ama hediye almayız yaaa

Çilekçim çok güzel olmuş eline sağlık

Ama Elif oruçluymuş ben bilmeden dün paylaşmıştım

Haberin olsun senin de

Allah kabul etsin elif valla tatlışım geçmişi okumadım sorry o yüzden..

walla canım ben tam bilmiyorum ama bizde de cok düşük olacağını zannetmiyorum yerleşme puanlarının... :44:
sen hangi kurumdasın ki şimdi, görevde yükselme gibi bişey yok mu sen zaten memurmuşsun?
çok sevindim ama sorun olmamasına.. umarım bende de sorun olmaz :44:

walla biz de kutlamayız yılbaşı da neymiş
zaten eşimin kuruyemişçi arkadaşı var, o kesin oraya yardıma gider ben de annemlere giderim

kızlar şimdik aklıma geldi 2011 de ben sevdiceğime bir yılbaşı hediyesi hazırladıydım..Belki çocukça gelebilir ama bizim çok hoşumuza gitmşti o zaman...Ben ona bir sene sonu karnesi hazırlamıştım kuşe kağıda bastrıp çerçeveletmiştim...Okul aşk okulu sınıf flört sınıfı derslerde süpriz yapma,hediye alımı,özel günleri kutlama anımsama, romantizm falan bir ton şey yazıp notlandırmıştım ve altına sorumlu geçti yazmıştım sonrada diğer sayfaya bu sene gayet başarılı geçirdin ama seneye romantizm ve hediye alma konusuna dikkat ederek çok daha başarılı bir sene geçireceğine eminim.Sende o ışığı görüyotum falan yazmıştım imzalamıştımhey gidi günler....O baş ucunda duruyor ama not kısmına resmimizi çıkartıp koymuş tembel çocuk..Paylaşayım dedim sizinle

müthişmiş ya, nerden buldun o karnenin taslağını bence sen de yanlış meslektesin. metin yazarlığı falan olabilirdi, reklamcılık vs. hayal gücü tavan seviyede sanki :44:

koala mesaj kutunu silermisin tatlım
çilekli pasta eline sağlık tatlım hemen paket yap yolla iftara yicem ceza olsun buda sana

anam maşallah bu kızda zeka küpü....düğünümü sana organize ettircem elif de tarihler çakışıyo naberrr

Herkese günaydın Hanımlar nasılsınız bugün?

hoşgeldin best :) ben de tam adını anmıştım. vajinismus ne durumda? yıldönüme ne kadar kalmıştı :26: çok istiyorum yenmeni, arada vajinismus başlığına bakıyorum, güzel şeyler anlatılıyor, bence çok etkili gidiyor, maşallah. belki de sitenin en işe yarayan başlığı orası kadınlar için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…