2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ne vaaar böcek mi

Pire olcak :) dışarda temizlemeye çalıştık, eve gider gitmez üzerimden nasıl çıkardığımı bilmiyorum gelinliği teyzemler temizlediler sağolsunlar. Çimenlerde falan çekim yapmıştık oradan aldık heralde :S

benimkine de minik minik böcekler girmişti aralara .. neyse ki düğünden önce yaptırdık biz çekimleri .. temizledik güzelce

benimkine de minik minik böcekler girmişti aralara .. neyse ki düğünden önce yaptırdık biz çekimleri .. temizledik güzelce

demek yaygın bu tür şeyler , neyseki atlattık çok şükür. İstanbullusun sende değilmi neresinde oturuyorsun?

Ay bir de beni babamın evinden çıkarırken kafamdan aşağı pirinç attılar ..Bütün fotolarımda da kafamda pirinçlerle çıkmışım ve kimse farketmemiş,rezalet

Menü yardımım ne oldu kız :)

canım menüyü hazırlarsın damak tadınıza göre, eşinin en sevdiği yemekleri yaparsın, güzel bir elbise giyersin, yakarsın mumları da bence menü o kadar önemli değil sen sürprizler hazırlamaya bak

Kızlar ben daha fazla forumun zulmüne dayanamıyorum... Çıkıyorum....
Şimdilik hoşçakalın, öptüm sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…