- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Geçenlerde D&R a gittim kızlar bi tane kitap vardı adı "Erkeklerin kadınlar hakkında bildikleri"diye merak ettim içeriğini açtım sayfalarını karıştırayım dedim nası bişi...Sayfalar bomboş :)) çok hoşuma gitti onu alıp kendime tarif defteri yapıcam
espriliymişciddi ciddi satıyorlar yani bu kitabı öyle mi :44: kitapta denmez gerçi boş şeye
Benim tontiş o konularda çok araştırmacı bakıyorum hep google arama geçmişine eşinizi mutlu etmenin yolları fln hep araştırmış :))
Merak uyandıran bir defter olarak düşünmüşler herhalde .. Ben o şekilde kullanıcam ilkaytoşşş
tontiş koca mı oluyor çileğim..
kızlarrrr evlendikten sonra kilo aldı mı eşleriniz..
tarif defteri mi yapacaksınkendini anlat en iyisi sonra eşine hediye edersin bi gün
almadı benim ki
ben iyi bakamıyormuyum acabakv oğluna düşkün olsaydı böyle diyebilirdi
koca oluyor bebeğim :)
Valla benimki aldı bi 3-5 herhalde
amanın sevdim bu fikri
almadı benim ki
ben iyi bakamıyormuyum acabakv oğluna düşkün olsaydı böyle diyebilirdi
benm kuzumada annesi bakmıyo zayflamıştı geldiğinde tek pazar kahvaltı yapıyor ona bile çoğu zaman kahvaltı hazırlayanı yok...sabret az kaldı diyorum ama öyle evde aç kalıp dışarı yemeğe gidince içimde neler kopuyor bir bilsenizİlkay biz benziyoruz yetmedi şimdi sıra kvalidelerde mi hem oğularına bakmazlar hem ehlikeyftirler ev temizliği düzen yemek yok
neye bağlamak lazım bunu..
hatunlarımızın hepsi hamarat maşallah...
amanın sevdim bu fikri
yok vallahi inanmamm
sen ve ii bakmamak..
ya bir de bünye meselesi bu kızlar kilo almak vermek..:124::124:
bence benmki alır buraya 10 gün geldi azıcık toparlandı kendide diyo sen böyle yemek yaparsan biz alırız kiilo
bir yandan da işime geliyor tabi benden çok bişe beklemeyecek emnm yemek yapmasam yorgun olunca falan hiç sorun olmaz bunun farkındayım
allah allahhhh:44:
kahvaltı hazırlamak kadar zevkli bir şey olabilir mi acaba..
ama sanırım insanın kendini alıştırması ile ilgili..
benim ki de maşallah meyve suyuna kadar hazırlıyor.
gerçi bu durumda benim işim zorlaşıyor ama ben zaten evde de şuan yemek vs hazırlamayı seviyorum..
Benimki aldı, direk göbekten hemde.. Herkes kaç aylık diye takılıyo
iyi günlerde kullan o zaman
benimki maşallah kilo alacağım diye ödü kopuyor, benden fazla dikkat ediyor vallao yüzden almadığını düşünüyorum ben yoksa benimle bi ilgilisi yok
Benimki aldı, direk göbekten hemde.. Herkes kaç aylık diye takılıyo
benm kuzumada annesi bakmıyo zayflamıştı geldiğinde tek pazar kahvaltı yapıyor ona bile çoğu zaman kahvaltı hazırlayanı yok...sabret az kaldı diyorum ama öyle evde aç kalıp dışarı yemeğe gidince içimde neler kopuyor bir bilsenizİlkay biz benziyoruz yetmedi şimdi sıra kvalidelerde mi hem oğularına bakmazlar hem ehlikeyftirler ev temizliği düzen yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?