2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

espriliymiş ciddi ciddi satıyorlar yani bu kitabı öyle mi :44: kitapta denmez gerçi boş şeye

best...Canım dilerim herşey gönlünce olur tatlım bakıyorum bizim kızların içindeki romantizm patlama yapmış oku oku bitmedi sayfalar

almadı benim ki
ben iyi bakamıyormuyum acaba kv oğluna düşkün olsaydı böyle diyebilirdi

benm kuzumada annesi bakmıyo zayflamıştı geldiğinde tek pazar kahvaltı yapıyor ona bile çoğu zaman kahvaltı hazırlayanı yok...sabret az kaldı diyorum ama öyle evde aç kalıp dışarı yemeğe gidince içimde neler kopuyor bir bilseniz İlkay biz benziyoruz yetmedi şimdi sıra kvalidelerde mi hem oğularına bakmazlar hem ehlikeyftirler ev temizliği düzen yemek yok

allah allahhhh:44:

kahvaltı hazırlamak kadar zevkli bir şey olabilir mi acaba..
ama sanırım insanın kendini alıştırması ile ilgili..
benim ki de maşallah meyve suyuna kadar hazırlıyor.
gerçi bu durumda benim işim zorlaşıyor ama ben zaten evde de şuan yemek vs hazırlamayı seviyorum..

Selam tazeciklerim:) bende yeni evliyim 4 ayımızı doldurduk:)herkesin niceeee nicee uzun sağlıklı huzurlu evlilikleri olur inşallah...evlendim evlendimde.kocama ve kendime iyilik yapayım diye,eşim düğünümüzü tek başına yapıyor sıkıntı çekmeyelim diye ev üstüne gittim:)üstelik kendim teklif ettim:)çok şükür kaynanamla kayınperim iyi insanlardır.yaşlılar anlaşıyoruz şimdilik de;de si var işte oluyor her türlü:))daha hiç birşeylerine alışamadım arkadaşlar...hayır zorluyorum kendimi ama yatak odamın komodinin üzerindeki örtüye karışmasından tutun yatağımın çarşafına kadar müdahale ediliyor.tamam kötü niyetli değil belki ama bu ban a sıkıntı verdikçe veriyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşrdım.öte yandan eltim var sağolasıca:)eşimler kardeş gibi büyümüşler o da zamanında ev üzerinde kalmış.ben kendi ailemde sevgi saygı ama herzaman mesafe olmalı anlayışıyla büyüdüm.eltim eşimin yanında ne usturuplu konuşmasını ne de el kol hareketlerine dikkat eder.e doğal olarak bu beni bayağı bir sinir ediyor.eşimde muzdarip bu durumdan ama karşı taraf maalesef...örneğin :)))birgün eşim ben eltim arabayla evine bırakacaktık kendisini.bir konu açılmıştı konuşurken eşimin yanında doğum kontrol hapını almadığı için adet olduğunu anlatmıştı:))çok doğal tabiki adet olmak da bunu ulu orta yerde hele ki bir erkeğin yanında anlatmak bence hoş değildir.ya da hakikaten çok normal ben anormalim:)dengesizlerin içindeyim içlerine girdikçe öğreniyorsun.:)ne yapıcağımı hiç bilmiyorum kızlar...ohhh deşarz oldum vallahi:))))

bir yandan da işime geliyor tabi benden çok bişe beklemeyecek emnm yemek yapmasam yorgun olunca falan hiç sorun olmaz bunun farkındayım

Benimki aldı, direk göbekten hemde.. Herkes kaç aylık diye takılıyo

alamasa şaşardım hacı hep börek çörek ...sayende biz alacağız adamcağız ne yapsın

iyi günlerde kullan o zaman

benimki maşallah kilo alacağım diye ödü kopuyor, benden fazla dikkat ediyor valla o yüzden almadığını düşünüyorum ben yoksa benimle bi ilgilisi yok

o da iyi canım kendine bakıyor işte ne güzel..

benimki daha elimden bişiy yiyemedi..bu konuda souvvenır bişiyler demişti..evlenmeden önce omazzz diyorum ben de kendime..

bizim kv'ler benziyor zaten şuana kadar anlattıklarından anladığım kadarıyla tatlım sen evlenince bir güzel bakarsın eşine biz ilk evlendğimizde hergün kahvaltı yapardıkta sonra uyumak daha tatlı gelmeye başladı kendisi diyor kalkma az daha uyuyalım diye ama pazar kahvaltılarına çok özeniyoruz ve baya saatler sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…