2013/2014 modasındaki temel renkler

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
erkek ve kadın koleksiyonları için sonbahar-kış modasının temel renkleri , koyu mor , kahverengi, turuncu, zümrüt yeşili, , füme, kiraz kırmızısı ,fuşya,küf yeşili,yosun yeşili,saks mavisi,kahverengi..

resimlerin üstüne tıklarsanız büyüyecektir

Son düzenleme:
Bu kış rengarenk olacak o zamanRenkler süperPaylaşım için çok teşekkürler

koyu mor ve zümrüt yeşili harika kehverengi hiç vazgeçemdiğim bir renk maalesef

turuncu dışında bana en giden tonlar.
çok sağol nevresteciğim.

Evet haklısın turuncu diğerlerine göre biraz daha geri plandaÇok tercih edilmiyorAma belki tek renk olarak değilde siyah ile kombinle güzel olabilir.:44:Ben de yeşil ve maviyi daha çok tercih ederim çok güzelmiş tonları

mat bir turuncu dediğin gibi siyahla hoş olabilir. ben turuncuyu kahveyle çok yakıştırırım ayrıca. 2012 döneminin nar çiçeği tonlarının bazıları turuncuya çalıyordu ve ayakkabılarda hoş duruyordu

Son düzenleme:

Evet haklısın pembeye yakın olan tonları turuncu gibi de duruyor

Ayyy birde nar çiçeği gına gelmedi ama genelde o renkler çarpıyor göze etek,pantolon,gömlek,tunik,elbise hepsinden aldım

güle güle giy nar çiçeğinde ton çok önemliydi. bazı tonlar çok göze çarparken bazı tonlar çok ağır başlı duruyordu

ya bana turuncu hiç gitmiyor. işin ilginci fuşyada beyazda...
en çok siyah gidiyor. sonbahar renkleri. ha mavi,yeşilde gider...

Son düzenleme:
ya bana turuncu hiç gitmiyor. işin ilginci fuşyada beyazda...
en çok siyah gidiyor. sonbahar renkleri. ha mavi,yeşilde.

Çok güzelsin bence sana hepsi güzel oluyordur..Ama işte zevkler,alışkanlıklar,çevre bize bazı seçimler seçenekler sunuyor

merhaba hanımlar renkler çok güzel görünüyor :)
bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ablacım renkler çok güzel bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum

fuşya çok cırtlamza mı, nerede giyeceğinde de bağlı. ağır olmak istiyorsan krem , yada bej tonları seçebilrsin, cıvıl cıvıl olmak istersen turuncu olabilir, ağır ama zevkli dersen , pudra pembesi olabilir

bence beyaz giyin derim çok şık olur

teşekkürler beyaz bende düşündüm ama bişey bulamadım :26:

kuzenimin sözü var

en sevdiğim renkler modaymış mor yeşilin her tonu mavi ve vazgeçilmezim kahverengi kahverengi ile turuncuyu bende kombine etmeyi seviyorum kiraz kırmızısı da güzel desenize bu sene her yer rengarenk cıvıl cıvıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…