turuncu dışında bana en giden tonlar.
çok sağol nevresteciğim.
koyu mor ve zümrüt yeşili harikakehverengi hiç vazgeçemdiğim bir renk maalesef
Evet haklısın turuncu diğerlerine göre biraz daha geri plandaÇok tercih edilmiyor Ama belki tek renk olarak değilde siyah ile kombinle güzel olabilir.:44:Ben de yeşil ve maviyi daha çok tercih ederim çok güzelmiş tonları
geçen dönem bordo ve lacivertten gına geldi
mat bir turuncu dediğin gibi siyahla hoş olabilir. ben turuncuyu kahveyle çok yakıştırırım ayrıca. 2012 döneminin nar çiçeği tonlarının bazıları turuncuya çalıyordu ve ayakkabılarda hoş duruyordu
Ayyy birde nar çiçeği gına gelmedi ama genelde o renkler çarpıyor göze etek,pantolon,gömlek,tunik,elbise hepsinden aldım
güle güle giynar çiçeğinde ton çok önemliydi. bazı tonlar çok göze çarparken bazı tonlar çok ağır başlı duruyordu
ya bana turuncu hiç gitmiyor. işin ilginci fuşyada beyazda...
en çok siyah gidiyor. sonbahar renkleri. ha mavi,yeşilde.
ya bana turuncu hiç gitmiyor. işin ilginci fuşyada beyazda...
en çok siyah gidiyor. sonbahar renkleri. ha mavi,yeşilde gider...
merhaba hanımlarbu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum
merhaba hanımlarablacım renkler çok güzel bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum
bence beyaz giyin derim çok şık olur
fuşya çok cırtlamza mı, nerede giyeceğinde de bağlı. ağır olmak istiyorsan krem , yada bej tonları seçebilrsin, cıvıl cıvıl olmak istersen turuncu olabilir, ağır ama zevkli dersen , pudra pembesi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?