2013/2014 modasındaki temel renkler

teşekkürler beyaz bende düşündüm ama bişey bulamadım :26:

kuzenimin sözü var

pudra pembesi olabilir diyorum. saks mavisi yeterince parlak bir renk. üstüne ekstra göz yormayacak sade görünümlü bir bluzla kombinleyip , ince topuklu lacivert bir ayakkabı ile tamamlayabilrsin

merhaba hanımlar renkler çok güzel görünüyor :)
bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum

Bana sorarsan beyaz,krem,siyah,açık nar çiçeği giy derimAma fuşya koyu olabilirNeon turuncu eğer çok koyu değilse iyi olur

koyu mor ve zümrüt yeşili diyorum başka da bişey demiyorum :94:

Çok güzelsin bence sana hepsi güzel oluyordur..Ama işte zevkler,alışkanlıklar,çevre bize bazı seçimler seçenekler sunuyor

canım,çok sağol...
saç sarı ya belkide turuncu o yüzden gitmiyor.

beyaz tenli olduğu niçin sanırım, zümrüt yeşili gider sana ama
sanırım ondan.yeşilin her tonu gidiyor . haklısın.

pudra pembesi olabilir diyorum. saks mavisi yeterince parlak bir renk. üstüne ekstra göz yormayacak sade görünümlü bir bluzla kombinleyip , ince topuklu lacivert bir ayakkabı ile tamamlayabilrsin

ayakkabım bu

Bana sorarsan beyaz,krem,siyah,açık nar çiçeği giy derimAma fuşya koyu olabilirNeon turuncu eğer çok koyu değilse iyi olur

az önce konuyu senin açtığını görmüş gibi ablacım renkler çok güzel dedim teşekkür ederim ablacım ahh birde bulabilsem ablacım söz yarın hala birşey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…