teşekkürler beyaz bende düşündüm ama bişey bulamadım :26:
kuzenimin sözü var
merhaba hanımlarrenkler çok güzel görünüyor :)
bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum
Çok güzelsin bence sana hepsi güzel oluyordur..Ama işte zevkler,alışkanlıklar,çevre bize bazı seçimler seçenekler sunuyor
sanırım ondan.yeşilin her tonu gidiyor . haklısın.beyaz tenli olduğu niçin sanırım, zümrüt yeşili gider sana ama
canım,çok sağol...
saç sarı ya belkide turuncu o yüzden gitmiyor.
sanırım ondan.yeşilin her tonu gidiyor . haklısın.
koyu mor ve zümrüt yeşili diyorum başka da bişey demiyorum :94:
pudra pembesi olabilir diyorum. saks mavisi yeterince parlak bir renk. üstüne ekstra göz yormayacak sade görünümlü bir bluzla kombinleyip , ince topuklu lacivert bir ayakkabı ile tamamlayabilrsin
Bana sorarsan beyaz,krem,siyah,açık nar çiçeği giy derimAma fuşya koyu olabilir Neon turuncu eğer çok koyu değilse iyi olur
ayakkabım bu
Eki Görüntüle 815573
az önce konuyu senin açtığını görmüş gibi ablacım renkler çok güzel dedimteşekkür ederim ablacım ahh birde bulabilsem ablacım söz yarın hala birşey bulamadım
bu renkler hoş olmuş.merhaba hanımlarrenkler çok güzel görünüyor :)
bu arada hemen sorayım saks mavisi pantolonun üzerine bluz sizce ne giyinebilirim renk olarak fuşya yada neon turuncu düşünüyorum
ayakkabım bu
Eki Görüntüle 815573
az önce konuyu senin açtığını görmüş gibi ablacım renkler çok güzel dedimteşekkür ederim ablacım ahh birde bulabilsem ablacım söz yarın hala birşey bulamadım
Güzel canım güle güle kullan
gayet güzel olmuş esra. güle güle giy..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?