2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Ben nerden cevap yaziliyo hala anlamadim bide siteyi kullanabilsem

canım birkişinin yazdığını alıntılayacaksan şuan benim yaptığım gibi alıntı yapacağın kişinin mesajının sağında alıntı ile cevapla var onu seçersin bu yazdığım msj gibi olur.
eğer birden çok kişiye cevap yazacaksan yine sağ köşede bir kutucuk var ona işaret koyuyorsun birçok mesajı seçiyorsun böylece sonra konuya cevap ver dediğinde topluca alıntı yapmış oluyorsun
biraz karışık mı anlattım ne :))

iyi akşamlar hepimizin bebeği olduğu için çok sık giremiyoruz tabiki.. ya misafirim vardı bu akşam ve ben saat 7 de 1 tane sigara böreği yedim ilk defa böyle bişi yaptım. neyseyarın tartıda belli olur bakalım sen naptın kaçamak var mı?

UMUDUMVAR
Canim sen guzel anlatmissin ama ben telden girdigim icin heralde bulamiyorum anlamadim yani bu arada tesekkur ederim 01 adanami :)

Allahım hepimizin bebislerine saglikli uzun ömür versin bizede bu kilolardan biran once kurtulmayi nasip etsin insallah kizlar.

Ay ay ay kizlar ben bugun anneme gitmiştim ve inanilmaz zorla yedirdi annem aksamin 8inde kisir yedim ya cok pismanim off simdide baya egzersiz yaptim birde gunduz carsida gezdim 1 saat kadar insallah onlarin etkisi olmusturda yoksa 1kilo geri almisimdir kesin

Mavijiklet sen gercekten 1 ayda 8 kilomu verdin ve sadece aksam 6 dan sonra yemeyerek cok ii valla ama.ben dayanabilirmiyim bilmiyorun

Sanirim anladim tesekkur edeerim canim :)

Mavijiklet sen gercekten 1 ayda 8 kilomu verdin ve sadece aksam 6 dan sonra yemeyerek cok ii valla ama.ben dayanabilirmiyim bilmiyorun

Hayir canim yanlis anlamissin neredeyse 2 kilo verecektim bu hafta ama dun aksam kacirdim tabi bugunde tartilmadim korkumdan dedimki haftada 2 kilo ayda8 kilo eder ins. Veririm sana. 1 kac gun zor geciyo ama sonra alisiyorsun merak etme dun cok kacirdim bidah kacamak yok ama yaaaa

yaaa dün 59,500 bu sabah 59,600 neden böyle olduu bi de yatmadan yarım saat lesslie ile yürümüştüm off ama belim 69 oldu göbeğim 80 başladığımda belim 76 göbeğim 86 kalçam 101 cm idi inceliyorum Allahtan yoksa çok üzülücem. bu gecede yürüsem keşke her gece yatmadan yapsam üşenmesem.. hadi kızlar tartılın bi de önceki günkü kilomuzuda yazalım sonuçta hepimizin kikosunu aklımızda tutamayız.. hadi kızlar

keşke tartılsaydın kaçamaklar etkiliyomu görmüş olurduk. merak ettim valla

Gunaydin arkadaslar daha tartilmadim bu sabah ama kendimi cok sis hissediyorum benim kabizlik sorunum kuru kayisi erik vb.yiyorum ama cok fenayim buda kilo kaybini cook önlüyor baska onerileriniz varsa yazarsaniz sevinirim.

forumun en şişko annesi olarakkk günaydın diyrm herkesee :) bende artık ekmek yemiyrm sadece kahvaltıda yiyorum ve kepek ekmek o da.. akşamalrı bende 6 dan sonra yemiyrmm. ama su içemiyrmm.. susamıyrmm hiç. sadece gece amzirmeye kalktığımda emzirdikten sonra 1 bardak içiyrmm.. inş. sütümüze bişey olmaz. bebişimzz minicik dahaa

Tabi 1 ayda 8 kilo super olur :)) sende mi yeni basladin ama ilk basta kilo daha fazla gidiyo sonradan yavasliyo bu seni yildirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…