Benim bebegim 7 aylik sizinki
Ben nerden cevap yaziliyo hala anlamadim bide siteyi kullanabilsem
Mavijiklet sen gercekten 1 ayda 8 kilomu verdin ve sadece aksam 6 dan sonra yemeyerek cok ii valla ama.ben dayanabilirmiyim bilmiyorunAy ay ay kizlar ben bugun anneme gitmiştim ve inanilmaz zorla yedirdi annem aksamin 8inde kisir yedim ya cok pismanim off simdide baya egzersiz yaptim birde gunduz carsida gezdim 1 saat kadar insallah onlarin etkisi olmusturda yoksa 1kilo geri almisimdir kesin
canım birkişinin yazdığını alıntılayacaksan şuan benim yaptığım gibi alıntı yapacağın kişinin mesajının sağında alıntı ile cevapla var onu seçersin bu yazdığım msj gibi olur.
eğer birden çok kişiye cevap yazacaksan yine sağ köşede bir kutucuk var ona işaret koyuyorsun birçok mesajı seçiyorsun böylece sonra konuya cevap ver dediğinde topluca alıntı yapmış oluyorsun
biraz karışık mı anlattım ne :))
Mavijiklet sen gercekten 1 ayda 8 kilomu verdin ve sadece aksam 6 dan sonra yemeyerek cok ii valla ama.ben dayanabilirmiyim bilmiyorun
Hayir canim yanlis anlamissin neredeyse 2 kilo verecektim bu hafta ama dun aksam kacirdim tabi bugunde tartilmadim korkumdan dedimki haftada 2 kilo ayda8 kilo eder ins. Veririm sana. 1 kac gun zor geciyo ama sonra alisiyorsun merak etme dun cok kacirdim bidah kacamak yok ama yaaaa
Hayir canim yanlis anlamissin neredeyse 2 kilo verecektim bu hafta ama dun aksam kacirdim tabi bugunde tartilmadim korkumdan dedimki haftada 2 kilo ayda8 kilo eder ins. Veririm sana. 1 kac gun zor geciyo ama sonra alisiyorsun merak etme dun cok kacirdim bidah kacamak yok ama yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?