2013 Ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler

fatmaipek

kızımın kardeşi yolda :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
5.481
1.578
198
44
Kızlar aldığınız minicik eşyaların fotosunu bu konuda paylaşabilirsiniz.

daha 6 haftalık hiçbir şey almadım ama abisinin çok fazla kıyafeti var pek eksiğimiz yok bizim erkekse tabı sadece hastane çıkışı bikaç küçük zıbın battaniye alırım son ay

çok tatlı şeyler var ben daha almadım bıraz daha büyüsün heralde 3 4 aylık olunca evde bos yer kalmıycak hem biz esimle cok heyecanlıyız alısverıs ıcın hemde her iki tarafdanda ilk torun olcak her taraf kıyafet dolcak bebegım cok kıymetlı olcak gibi:)

bnde cok heves ediyorum son aylarim gelsede yatagini kursak diye:)) bnm hem kizim hem oglum oldugu icin kiyafet sorunum yok:) bu 3 bebegim:)ama yinede ufak tefek seyler alirim son aylarimda:)

bende daha birşey almıyorum annem almayalım diyor. daha erken gibi geliyor bilmiyorum. hele bir cinsiyeti belli olucak kadar zaman geçsinde inşallah ozaman alırız. sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum.

ben de almadım cici henüz ama... hediyeleri geldi bebişimin 1 önlük 1 ayakkabı 1 tane de patikk

Benim bebişin daha şimdiden 2 tane alt açması var. hatta birini geçen yıl almıştım daha fol yumurta hiçbişey yoktu. beğendim benim olmazsa hediye götürürüm dedim :) 2 tanecikte zıbını var hemde 1 yaşındayken giyebileceği çünkü hediye :)

Bana kalsa dünyaları alırım şimdiden içim gidiyor ama sabretmeliyiz sanırım. İlk aylarda bir şeyler almak doğru değil diye biliyorum. Ben de bekleyeceğim ...

Her yerde acayip indirim var kızlar bişeyler satın aalmak için tutuşuyorum resmen ki aldım ufak tefek şeyler unisexinden :)

Merhaba,
Ben yeni katıldım. 10 haftalık hamileyim ve bende kıyafet almayı yani bebişe birşeyler almayı çok istiyorum ancak
korkularım var tabiki birşey olur o kıyafetler kalır falan diye. Birde sizlere sormak istediğim ikili test yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Ben konu ile iligli bir çok şey okudum ve yaptırmayı düşünmüyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

3 aydan önce bişey almak uğursuzlukmuş kaynanam öyle diyorrrr

Keşke benim kaynanamda öyle dese.. Daha ilk ayımda duydugu gibi hep birşeyler alıp durmuş. Bana sormadan göstermeden kend izevkine göre o öyle yaptıkca kendi bebişime birşeyler alma hevesim kalmıyor alma daha erken yapma desemde dinleyen yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…