2013 Ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler

Herkese merhaba... Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah... ben ilk bebeğimi geçen mayıs ayında 14 haftalık iken kaybettim. oğlum olacaktı...olmadı... oğluma hamile iken daha ilk öğrendiğim günden bu yana bir sürü cicler almıştım ilk bebek ilk heyecan başlarda cinsiyetini bilmiyoduk ama kıza da erkeğe de olabilecek şeyler alıyodum... nasip olmadı giydirmek... şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve hiç bir şey almadım. annemi tutamadım o aldı 1-2 bişey :) biz yalan olmasın sadece eşimle markette iken bi önlük aldık yeni bebeğimize... umarım takmak nasip olur. ben ilk bebeğimde de bu bebeğimde de ikili test yaptırdım hep temiz çıktı... çok hayallerim var bebeğimle ilgili inşallah Rabbim nasip eder... evlatlarımızı bize bağışlasın Rabbim inşallah...Ağustosta hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah...

bişeyler almak için çok erken olduğunu düşünüyorum...7.8.aydan önce bişey almayı düşünmüyorum ben

Canım maalesef öyle oluyor. Senin gene kendi annen istediğine söylersin. Benim kayınvalidem ilk duydugu andan bu yana almış hep kıza erkege gıdecek renkler. Şimdi ben ne alacagım begenerek diye düşünüyorum çünkü meragım hevesim kalmadı.. Kendi annem huyumu bildiği için öyle yapamıyor. Bigün çıkarız çarşıya istediğini alırız diyor.

düşüncesiz insanlara sinir oluyorum...o ne ne ki almış sana sormadan etmeden...

neyse boşver sen de onun her aldığını kullanmak zorunda değilsin..kendi zevkine göre alırsın bişeyler...

Ben kendim bi tek yenidoğan bez aldım :) teyzesi bizden sabırsız olduğundan,1 çift papuç,2 badi,daha önceden verdiği 2 tane daha badi,ve nivea dan bir kaç temizlik ürünü almış Hee birde çok önceden Anneaaneye bir yelek ve patik ördürtmüştüm onlar var :)

slm cici anne adayları ,geçen yılki bir anneadayı bu yılki anne den hepinize kolaylıklar diliyorum.
Nacizane tavsiye alışverişinizi son 2 aya bırakmayın, sanıyormusunuz ki o göbüşünüzle hele de sıcaklarda magaza magaza gezip tozup istediğinizi alabileceksiniz :) ki kaldıki ben 6.aya kadar çalışıp geri kalan zamanda ev temizliği oda hazırlığı eşya yıkama ütüleme seaansları , alışveriş günleri, sıcakla savaş şeklide 39+ larda doğuma gittim birde bu işin 7 aylık iken doğuma gitme tarafıda olabilir ve bende aynen haziranda alışveriş yapanlardanım ama nerdeyse ben gitmiyeyimde siz gidin şunları istiyorum diye liste veriyordum eşim ile kv eline ki son bir şevkle güneş eşliğinde birlikte alışverişe gittik,onda da tek dükkanda işleri hallettik,
bu arada sadece 8 kilo aldımhamilelikte , ödem sorunu yaşamadım , habire yürüyüş yapıyordum ama................

banyo malzemelerinde set vs. gerek yok saç ve vücutşampuanı (bir arada olanlarıda var )pişik kremi ve banyo sonrası yağ birde bebekler için olan süngerlerden

çok fazla yazlık kıyafet almayın bence sadece bir ay yaz sonra sonbahar ki yeni doğmuş bebeği yazın bile illaki giydiriyorsunuz o güzelimt-shirtlerde elinizde kalıyor (şekil 1a ben :))

ben öle atta çantısı almamıştım hediye geldi amaşu anda onuda kullanmıyorum çanta içi düzenleyicisi aldım bir tane , gerekli malzemeleri ona koyuyorum istediğim çanta ı kullanıyorum daha sonra

düşündüğünüzden daha fazla hediye geliyor her zaman

şu anda sonbahar kıyafetleri alabilirsiniz , indirime giricek mevsimsel ürünler

ilk kıyafetler zaten ayaklı patik,çıtçıtlı body vb.olacağı için ama sonra yenisi çıkar bunları beğenmem gibi bir durumda olmayacak

yine nacizane bebeğinizi kucağınıza almadan süt sağma makinesi vs.almayın ( inşallah çok sütünüz olur tabide ) öle bir köşede durmasın o makine gerekirse alırsınız ,biberonlarımızda kullanılmadan duruyor 6 ay boyunca sadece emerse 6.aydan sonra zaten biberon kullanmayacaksınız ihtiyaç doğarsa alın ama öncesinde değil

meme ucu kremi alın ,bana hastaneden de aldırmışlardı gerçi ama ilk zamanlar ihtiyacınız olacak , lashinol numune gönderiyor, talep edin isterseniz ,bulunsun

normal alt açma hiç kullanmadım ,hediye gelenide bebek arabasının içine kullanıyorum ,ilk zamanlar can bebe vs.tek kullanımlık alt açma kullandım bir kaç paket , şu anda da bir kaç havlusu var evde onları kullanıyorum , misafirliğe gidersek zaten çiş vs.alta geçirmedikleri için tek kullanımlıklar daha makbul ,

bebek arabası hava nasıl olursa olsun 40 gün dolmadan bir nokta da çıldırıp kendinizi sokaklara atasınız gelebilir , kalabalıktan yada yalnızlıktan kaçmak isteyebilirsiniz , o nedenle çok işe yarar

ama dediğim gibi hepsi nacizane tavsiyeler , aklıma gelenler oldukça ekleme yapacağım

aysre yazdıkların çok iyi oldu, ilk hamilelik bi hevesle gereksiz bir sürü masraf yapma potansiyelimiz var. çok iyi oldu senden öğrendiklerim.

Son düzenleme:
selam kızlar
bende biraz erken oldu ama bi kaç bişey aldım bugün unnadoda zero ten babynin bebek cicişleri vardı
bi 10lu hastane çıkışı bi tane 5li 2tane de 2li aldım bir kaç çıtçıtlı body ağız mendili falan hem fiyatları uygundu hemde kaliteli yaşadığım yerde çok fazla çeşit yok inşallah eşyalarımız geldiğinde bi resmini çekip gösteririm

düşüncesiz insanlara sinir oluyorum...o ne ne ki almış sana sormadan etmeden...

neyse boşver sen de onun her aldığını kullanmak zorunda değilsin..kendi zevkine göre alırsın bişeyler...

Herseferinde eşimde bende alma erken die zamanı bahane ettik ama anlamadı. Geçen beni çıkardı sözde beğendiklerimi alacaktı. Cinsiyetini öğrendik ya. Gene kafasına göre onuda verin bunuda ekleyin. Eşim bagırdı yaa kızı alıosun yanına kendi kafana göre alıosun gene die. Tamam içi durmuo olabilir. Hem ilk torunu deil bu 5. olacak. Hemde bana saygısı yok. Hep kafasına eseni alıyor. Bi sormak yok.. Bazen huyu bu diipte alttan alamıyorsun, sonra eşime patlıyorum eşimde öyle dedi bazı şeyleri bosuna alıosun dolap beklicek die

canım gene en azından bı cabası var....bzde o da yok...bırak bıseyler almayı teklıfte yok

bi de ilk torun da değil yani...amaaan boşver,herşeye kafa taka taka insan sinir hastası oluyor...hele ki 3.şahıslar..!

eşinden başka kimsenin ne dediğine ne yaptığına aldırış etme...Allah eşinle huzur versin gerisi boş....ama benden tavsiye karşı tarafa söylemek istediğin şeyi anında söyle içine atmak cevap vermemek adamı deli ediyor...ben içime attım hep sırf saygısızlık olmasın vs diye ama karşıdakinin de sana saygısı olacak...herşey karşılıklı...

Aynen arkadaşım, amin inşallah bende ona bakıyorum ALLAHtan o hep yanımda.. Durumun oda farkında ve deli oluyor. Oan istemiyorum desende anlamıyor ama biz genede söylüyorz. Dediğin gibi içine atınca hepten deli oluyorsunn..

16.haftasindayim 3 tane beyaz zibin aldim sadece :s mavimi alicam pembe mi alicam bilmiyorum. cinsiyette ogrenmicez bakalim nasil olucak hersey bembeyaz :)

hevesımı kursagımda bırakıyorlar daha cok kucuk dıye...kız mı erkekmı bellı degıl bır de tabıı..esıme kalsa son ay alacakmısız =(puff

Bende aceleci davranmamanı tavsiye ederim. Allah bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.
Ama yinede genel bazı şeyleri alabilirsiniz. Ben burdan ( Anne / Bebek / Oyuncak - ) aradığım bir çok şeyi buldum tavsiye ederim.

Hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.bunlar da oğluma benim aldıklarım,şimdilik :)

Eklentiler

• $ateþ ölçer 1 (800 x 600).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 116
  • $alt açma 1 (450 x 600).webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 117
  • $hastane çýkýþý 1 (800 x 600).webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 123
  • $banyo havlusu 1 (450 x 600).webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 130
  • $iç zýbýn 1 (800 x 600).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 125
  • $peluþ battaniye 1 (800 x 600).webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 153
  • $SANY0022 2 (800 x 600).webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 122
  • $SANY0021 1 (800 x 600).webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $SANY0025 1 (800 x 600).webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 116
  • $SANY0024 1 (450 x 600).webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 106
  • $SANY0026 1 (450 x 600).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 108
  • $SANY0027 1 (450 x 600).webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $SANY0029 1 (450 x 600).webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 109
  • $SANY0028 1 (450 x 600).webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 114
  • $SANY0031 1 (800 x 600).webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 107
  • $SANY0030 1 (800 x 600).webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $SANY0033 1 (800 x 600).webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $SANY0032 1 (800 x 600).webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 110
  • $SANY0034 1 (800 x 600).webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 116
  • $SANY0035 1 (450 x 600).webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 114
  • $aðýz bezi 1 (800 x 600).webp
    12 KB · Görüntüleme: 108
  • $SANY0023 1 (450 x 600).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…