ben henüz bir şey almadım ama bu gidişle kendi zevkime göre çok az bir şey alabileceğim gibi görünüyor.. çünkü bütün aile büyükleri bir yandan hırka, yelek, patikler örüyor; diğer yandan da bebek için zıbınlar, tulumlar falan alıyor. hatta kendi anneme hastane çıkışını ben alacağım dediğimde, aaa sen mi alacaksınn biz seçecektik güzel bir şey diye bir tepki verdi.. ben de bırakın da onu da ben alayım çocuğuma dedimm..
Canım maalesef öyle oluyor. Senin gene kendi annen istediğine söylersin. Benim kayınvalidem ilk duydugu andan bu yana almış hep kıza erkege gıdecek renkler. Şimdi ben ne alacagım begenerek diye düşünüyorum çünkü meragım hevesim kalmadı.. Kendi annem huyumu bildiği için öyle yapamıyor. Bigün çıkarız çarşıya istediğini alırız diyor.
düşüncesiz insanlara sinir oluyorum...o ne ne ki almış sana sormadan etmeden...
neyse boşver sen de onun her aldığını kullanmak zorunda değilsin..kendi zevkine göre alırsın bişeyler...
Herseferinde eşimde bende alma erken die zamanı bahane ettik ama anlamadı. Geçen beni çıkardı sözde beğendiklerimi alacaktı. Cinsiyetini öğrendik ya. Gene kafasına göre onuda verin bunuda ekleyin. Eşim bagırdı yaa kızı alıosun yanına kendi kafana göre alıosun gene die. Tamam içi durmuo olabilir. Hem ilk torunu deil bu 5. olacak. Hemde bana saygısı yok. Hep kafasına eseni alıyor. Bi sormak yok.. Bazen huyu bu diipte alttan alamıyorsun, sonra eşime patlıyorumeşimde öyle dedi bazı şeyleri bosuna alıosun dolap beklicek die
Herseferinde eşimde bende alma erken die zamanı bahane ettik ama anlamadı. Geçen beni çıkardı sözde beğendiklerimi alacaktı. Cinsiyetini öğrendik ya. Gene kafasına göre onuda verin bunuda ekleyin. Eşim bagırdı yaa kızı alıosun yanına kendi kafana göre alıosun gene die. Tamam içi durmuo olabilir. Hem ilk torunu deil bu 5. olacak. Hemde bana saygısı yok. Hep kafasına eseni alıyor. Bi sormak yok.. Bazen huyu bu diipte alttan alamıyorsun, sonra eşime patlıyorumeşimde öyle dedi bazı şeyleri bosuna alıosun dolap beklicek die
bi de ilk torun da değil yani...amaaan boşver,herşeye kafa taka taka insan sinir hastası oluyor...hele ki 3.şahıslar..!
eşinden başka kimsenin ne dediğine ne yaptığına aldırış etme...Allah eşinle huzur versin gerisi boş....ama benden tavsiye karşı tarafa söylemek istediğin şeyi anında söyle içine atmak cevap vermemek adamı deli ediyor...ben içime attım hep sırf saygısızlık olmasın vs diye ama karşıdakinin de sana saygısı olacak...herşey karşılıklı...
canım gene en azından bı cabası var....bzde o da yok...bırak bıseyler almayı teklıfte yok
hevesımı kursagımda bırakıyorlar daha cok kucuk dıye...kız mı erkekmı bellı degıl bır de tabıı..esıme kalsa son ay alacakmısız =(puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?