2013 Ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler

Hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah.bunlar da oğluma benim aldıklarım,şimdilik :)

hepsi çok güzel cnm güle güle giysin inşallah bebişin
bu arada sanırım aynı yerlerden alışveriş yapmışız internette bazılarından benim oğluşumun da var

hepsi çok güzel cnm güle güle giysin inşallah bebişin
bu arada sanırım aynı yerlerden alışveriş yapmışız internette bazılarından benim oğluşumun da var

amin inşallah oğluşunuz da güle güle giysin :) çok teşekkür ederim. İnternette çok daha orjinal şeyler var ya da küçük bir şehirde olunca seçeneklerimiz çok daha az oluyor :101:

Yakışıklı oğluma ilk aldığım şey Fotoda büyük gözüküyorlar ama minicikler...

Bu sırada herkes ne kadar çok şey almış öylee...

Son düzenleme:
merhaba ben urfada yaşıyorum ağustosta burası 40 dereceyi geçiyor ne yapıcağım bilmiyorum yazın doğan çocuklar sıcaktan etkileniyormuş baya diyorlar. ne giydirlir hiç bilmiyorum 2 takım hastane çıkışı alırım diye planlıyorum ama baya kaygılıyım biz dayanamıyoruz bebek nasıl dayanır

Son düzenleme:
merhabalar biz de 21. haftadayız ve oğluşumuz olacak inş.

kaçıncı haftadan itibaren alışveriş yapmak lazım, neler almak lazım arkadaşlar :)

Arkadaşlar ben cinsiyetinden emin olduğum 16. haftamdan itibaren kendimi bebiş mağzalarında buldum. Şuan 22 haftalık hamileyim ve bir çok eksiğini heyecandan tamamladım bile.
Mother Care'de indirimden hastane çıkışını ve içinin bodylerni aldım.. Joker Nisan ayı boyunca indirimde olduğundan pusetini, biberonlarını bile alıp attım kenara.. Erkenci davranıyorum biliyorum ama yaz sıcaklarında, çok ağırlaştırğım zamanlara bırakmak istemedimm ben..
Sevgiler;

bende 26 haftalık kızıma hamileyim ama henüz hiçbisey almadık yavaş yavaş hastane çıkışlarından başlamak istiyorum aslında. ama marka karar veremiyorummm..

İdil baby yi de çok duydum.o da iyi sanırım. Şimdiden bebek şekerleri kapı süsü falan da alasım var benim yaa

bende bi sürü ciciler aldım daha kargolarımda var gelicek olan gelsinlerde paylaşayım bari oğluşumun cicilerini :))

Kesinlikle mothercareden alın diyorlar tenşne degecekleri

mothercare ürünleri harika gerçekten tenine değecek kıyafetleri özelliklede ordan almak lazım.indirim günleri takip edip uygun fiyatada alabilirsiniz kesinlikle bence mothercare çok kaliteli..

İdil baby yi de çok duydum.o da iyi sanırım. Şimdiden bebek şekerleri kapı süsü falan da alasım var benim yaa

Canım yaa aynı durumda sayılırız. Bende hiç bir şey almamıştım bi almaya başladım..sonra bi baktım baya bir şeyi halletmişim
Neyi nerden alacağım konusunda baya bi bocaladım..araştırdım,sordum soruşturdum. Küçük bir yerde yaşıyorum ve burda öyle kallavi markaları bulmak zor oluyor. Aldığım şeylerin çoğunu internetten sipariş veriyorum. İdilbaby, azizbebe(kendi sitesinde fırsat reyonunda gayet güzel şeyler oluyor), andy wawa, chicco, mamas&papas, mammaramma tavsiye edebileceğim markalar. Biraz daha uygun olsun diyorsan minidamla,lcw de fena değil

slm arkadaşlar..
29 hafatalık gebeyim..daha 20 haftalıkken birsürü şey aldık kızıma.genelde lcw dan aldık..güzel ürünleri var...odasını çilekten aldık şimdi de perdesi için bakınıyorum..oyun parkı ve evde kullanıcak olduğumuz ana kucağı (casual) aldık...kuveti maşparası filesi falan herşey hazır..banyo bakım ürünlerini alıcaz johnson almayı düşünüyorum..annennnesi yorganını pamuktan yaptırıyor..nevresimleri 100% pamuk(karaca home).tokalarını bile aldık:))))
kızımızı bekliyoruz artık heyecanla...daha eksikleri var ama çoğu eşyası tamamdır..

kızlar Reklam/Satış/Üye toplama İçerikli Konu veya Mesaj da süper kıyafetler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…