2013 Ağustos annelerinin bebişlerine aldığı ciciler

Canım daha cumartesi günü ikili test yaptırdım onda herhangi bir sorun yok ki sadece kan testi yaptırıyorsun ve ALLAH korusun bebeğinde herhangi bir aksilik olup olmadıgını öğreniyorsun. İçin rahatlaması açısından daha iyi olmazmı.. Doktorum ultrasonda bir sorun yok olsa mutlaka görürdüm ama 2 li test yapılmasında bir zarar yok içimizin rahatlaması için iyi olur dedi.

İlk önce cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak benim korkum zaten verilecek cevaptan. Neden derseniz bir çok insana hep yanlış cevaplar verilmiş bebişte sorun olmadığı halde riskli denmiş ikili testten sonra üçlü test veriliyor sonra bir problem olmadığı öğreniliyor. Yani yanıltıcı oluyormuş benim korkum bundan

ben bütün testleri yaptırdım yaklaşık iki bin tl gitti

hadi parası bir yana insanın içini rahatlatmaktan çok kuşkuya düşüyor..

ve bu testler %100 kesin sonuç vermiyor

o şüpheyle aylarca yaşamak ... insan ne hamileliğinin ne de anne olmanın heyecanını yaşayabilir

hem ters giden bişey olsa bebek diye yanıp tutuşan bi insan onun canına kıymaya nasıl cesaret eder :S ve bir ihtimal üzerine ...

Allah nasip ederde ikinci çocugum olursa ikili/ üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum..

Allah herseyin hayırlısnı nasip etsin ....

Rica ederim. Korkunuzu anladım ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin ki kötülük gelmesin. Eminim herşey yolundadır ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız.

Rica ederim. Korkunuzu anladım ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin ki kötülük gelmesin. Eminim herşey yolundadır ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız.

İnşallah. Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tek temennimiz bu yönde.

Merhaba arkadaşlar.Ben de perşembe günü 2 li tarama testini yaptıracağım.Sonrasında o 3 lü ve 4 lü tarama testlerini yaptırmayacağım.Aslında 2 li de de kararsızım.İnsanı resmen sıkıntıya sokuyor bu testler.Allah bebeklerimizi korur ben inanıyorum.Hepimizin çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almamız dileklerimle

bende testler sonucu olumsuz bir sonuç çıktığında yapılabilecek bir müdahale yoksa test yaptırmak istemiyorum.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.ALLAHA emanet ediyorum bebişimi inşallah sağlıklıdır...

ben de yaptırmayı düşünmüyorum. çünkü, birincisi Allah korusun ama öyle bir durum olsa bile ben bu bebeği doğururum, aldırmayı düşünmem. Ayrıca bu test kesin sonuç vermiyor sadece risk oranını yüzde olarak belirliyormuş. yaptırıp boşuna strese gireceğime hiç yaptırmam daha iyi. doktorumla da görüştüm o da beni anlayışla karşıladı.

bende henüz birşey almadım ama büyük halası ilk hediyelerini göndermiş bebeğimin, biberon ve emzik :) çok güzeller :)
büyük teyzesi de yeleklerini ve patiklerini örüyor yavrumun. cinsiyeti belli değil henüz, belli olsun da bende hemen alacağım birşeyler, çatlıyorum artık. eşim illa cinsiyeti belli olsun öyle alalım diyor. neyse kocamın sözünü dinliyorum şuan, sonra benim dediğim olacak nasıl olsa

ben henüz bir şey almadım ama bu gidişle kendi zevkime göre çok az bir şey alabileceğim gibi görünüyor.. çünkü bütün aile büyükleri bir yandan hırka, yelek, patikler örüyor; diğer yandan da bebek için zıbınlar, tulumlar falan alıyor. hatta kendi anneme hastane çıkışını ben alacağım dediğimde, aaa sen mi alacaksınn biz seçecektik güzel bir şey diye bir tepki verdi.. ben de bırakın da onu da ben alayım çocuğuma dedimm..

Bebisimin ilk esyalari anneannesi pembe takim almis dedesi mavis ayakkabi almis minicik bakalim hangisi olacak :)

Allah nasip ederse 26 ağustosta bebeğim ailemize katılacak hayırlısıyla... Doktorumuz bebeğime erkek dedi ama sanırım erken bi tahmin oldu çünkü bu haftalarda cinsiyeti kız ya da erkek diye söyleyen pek duymadım :) Bizde henüz bi şey almadık ama teyzesi ilk ayakkabılarını almış :).. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde doğsun da eşyaları alınır dert değil... Biz ikili test yaptırmadık onun sitresini düşünmek istemediğim için çünkü Allah'ın verdiği cana ne olursa olsun ben kıyamam.. İnşaAllah sağlıklı olur yavrum

benim ilk aldığım şey bir kitap oldu:)

Ama renkli çorap seti hediye geldi..onun dışında almak için riskli dönemin geçmesini bekliyorum...dört aydan sonra alacağım yani..

kitabımız daha doğrusu günlüğümüz şöyle;

mattmazel o kitaptan bende almadım hemde henüz hamile değilken şimdilerde büyük keyifle dolduruyorum :) ileride çok hoş bir hatıra olcak bebeğim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…