- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
Merhaba,
Ben yeni katıldım. 10 haftalık hamileyim ve bende kıyafet almayı yani bebişe birşeyler almayı çok istiyorum ancak
korkularım var tabiki birşey olur o kıyafetler kalır falan diye. Birde sizlere sormak istediğim ikili test yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Ben konu ile iligli bir çok şey okudum ve yaptırmayı düşünmüyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Canım daha cumartesi günü ikili test yaptırdım onda herhangi bir sorun yok ki sadece kan testi yaptırıyorsun ve ALLAH korusun bebeğinde herhangi bir aksilik olup olmadıgını öğreniyorsun. İçin rahatlaması açısından daha iyi olmazmı.. Doktorum ultrasonda bir sorun yok olsa mutlaka görürdüm ama 2 li test yapılmasında bir zarar yok içimizin rahatlaması için iyi olur dedi.
ben bütün testleri yaptırdım yaklaşık iki bin tl gitti
hadi parası bir yana insanın içini rahatlatmaktan çok kuşkuya düşüyor..
ve bu testler %100 kesin sonuç vermiyor
o şüpheyle aylarca yaşamak ... insan ne hamileliğinin ne de anne olmanın heyecanını yaşayabilir
hem ters giden bişey olsa bebek diye yanıp tutuşan bi insan onun canına kıymaya nasıl cesaret eder :S ve bir ihtimal üzerine ...
Allah nasip ederde ikinci çocugum olursa ikili/ üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum..
Allah herseyin hayırlısnı nasip etsin ....[/QUO
Sanıyorum sizde bazı sorunlarla karşılaştınız. Umarım bebişinizde bir sorun yoktur. Ben bu konuyu çok araştırdım eşim ve ben bu testi yaptırmamaya karar verdik.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
İlk önce cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ancak benim korkum zaten verilecek cevaptan. Neden derseniz bir çok insana hep yanlış cevaplar verilmiş bebişte sorun olmadığı halde riskli denmiş ikili testten sonra üçlü test veriliyor sonra bir problem olmadığı öğreniliyor. Yani yanıltıcı oluyormuş benim korkum bundan
Rica ederim. Korkunuzu anladım ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin ki kötülük gelmesin. Eminim herşey yolundadır ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız.
Merhaba arkadaşlar.Ben de perşembe günü 2 li tarama testini yaptıracağım.Sonrasında o 3 lü ve 4 lü tarama testlerini yaptırmayacağım.Aslında 2 li de de kararsızım.İnsanı resmen sıkıntıya sokuyor bu testler.Allah bebeklerimizi korur ben inanıyorum.Hepimizin çocuklarımızı sağ salim kucağımıza almamız dileklerimle
Merhaba,
Ben yeni katıldım. 10 haftalık hamileyim ve bende kıyafet almayı yani bebişe birşeyler almayı çok istiyorum ancak
korkularım var tabiki birşey olur o kıyafetler kalır falan diye. Birde sizlere sormak istediğim ikili test yaptırmayı düşünüyormusunuz?
Ben konu ile iligli bir çok şey okudum ve yaptırmayı düşünmüyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Kaynanan cok biliyor. Icıne sindimi unısex al nolcak illa pembe yada mavı olması gerekmıyo. Bayaz alın alayına olur :)3 aydan önce bişey almak uğursuzlukmuş kaynanam öyle diyorrrr
Zaten sakat bebek ıstememe ıhtımalıne karsı yapılıyor. Sen herhalükarda dogururum dıyosan 2li 3lu ve 4lü test yaptırmana gerek yok. Allah yınede saglıklı evlat versın. Dogurup sonradan sakatta olabilirben bütün testleri yaptırdım yaklaşık iki bin tl gitti
hadi parası bir yana insanın içini rahatlatmaktan çok kuşkuya düşüyor..
ve bu testler %100 kesin sonuç vermiyor
o şüpheyle aylarca yaşamak ... insan ne hamileliğinin ne de anne olmanın heyecanını yaşayabilir
hem ters giden bişey olsa bebek diye yanıp tutuşan bi insan onun canına kıymaya nasıl cesaret eder :S ve bir ihtimal üzerine ...
Allah nasip ederde ikinci çocugum olursa ikili/ üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum..
Allah herseyin hayırlısnı nasip etsin ....[/QUO
Sanıyorum sizde bazı sorunlarla karşılaştınız. Umarım bebişinizde bir sorun yoktur. Ben bu konuyu çok araştırdım eşim ve ben bu testi yaptırmamaya karar verdik.
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
daha kimse bişey almadı herhalde bebişine
merhaba armena, günlerimiz çok yakın sesinle, bizim topiğe gel canım http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/568185-2013-agustos-anneleri-paylasim-alani-843.html burası çok güzel ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?