2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar isimlerini yazıyorlar sevgili erkek bebek sahibi olacak olan annişler sizler ne düşünüyorsunuz isim olarak

Çok zormuş bu isim mevzu çoookk Babası Sencer dedi ben istemedim. Ben Çınar dedim babası istemedi Şimdi Mert düşünüyoruz bakalım. Olmazsa Alp seçenekler arasında. Daha uzar gider doğana kadar tabi

kızımız olacak inşallah... isim konusunda bir fikire varamadık kızlarrr

Ben kızım olsaydı İnci Mina koyacaktım canım. Belki fikir olur Ebrar; Berra filanda güzel

Kızlar beni bir çatı muayenesi korkusu aldı gitti normalde cok pozitif ve kaygisizdim ama 30. Haftaya girmek üzereyim ve rüyalarımda hep dogum yapmaya çalışıyorum. Çatı muayenesi olan var mı? Doktoruma güveniyorum aslında ona sormam gereken ne var acaba bu konuda??? Epiduralle normal dogum hikayelerini duydukca icim rahatlıyor siz neler düşünüyorsunuz hamisler kestane kebap acele cevap

saol canım çok güzelmiş... bakalım eşim ne diyecek...

Ahhh sevilcim sen o korkuyu bir de bana sor neredeyse hiç altdan muayne olmadım birde vajinismus hatasıydım Doğum sahnesi bile izleyemezken bunları nasıl yaşıcam bilmiyorum. Allah büyüktür ama yardımcımız olsun inşallah

nasıl yapılıyor catı muayenesi benim hiçbir fikrim yok.
herkese yapıyorlarmı yoksa normal düşünenler içinmi acaba?
banada herkes normal doğum yap diyor ama cesaret yok hiç bende normal için
karar vermek cok zor:18:

merhaba güzel bebişler ve anneleri. bugün böbrek ağrısıyla doktora gittim. neyse ki böbreklerimde sorun yokmuş ama benim beyefendi almış başını gidiyor. 29+0dayız. kilomuz 1143 boyumuz 35,6 cm. sizce normal mi kızlar. doktor annenin babanın kilolu doğması da etkiler dedi. bende tombikmişim eşimde tombik doğmuş hatta eşimin doğumunu yaptıran doktor onu evlat edinmek istemiş.sanki yeni doğan değil de 1 aylık bebek gibiymiş görünümü. saçlar uzun gözler kocaman. acaba bebişimde babasına mı çekti. gerçi bende bebişken tombişmişim. ayrıntılı ultrasonda sorun çıkmamıştı. şu bebikleri bir çıkarsaydık bu pinpirikli anneler nedeniyle ultrasona küfredecek oğluşum :)

ben sezeryan istiyorum.doğuştan kalbimde açıklık var benim. çok ağrıya acıya gelemem hemen nefesim daralır benim. zaten oğlumda tombiş 40. haftayı beklersek beyefendi 5 kilo olur sanırım :)

geçmiş olsun canım böbrek ağrısı cok kötü bende geçirdim, 3 gün hastanede yatarak.
bol sıvı alıp muhakkak böbreklerini sıcak tut evdeyken polar battaniyeyi yaşlı nineler gibi sarıyordum ben öyle atlattım.
bende 28. haftadayım cuma 29 olacağız kiloları aynı benimkiyle boyuda 38 cm dedi doktor normalmi fazlamı bende bilmiyorum.
bu arada senin doğum tarihi 20 nisan yazıyor 28. haftada değilmisin sende ?

sata göre doğum tarihimiz 23 nisan arası. adete göre 26+ 5 deyim yani forumdaki hesaplamaya göre 27. hafta oluyor. ultrasona göre yarın 29+1 olacağız. 14 gün ileride. ama hamileliğimin 5. haftasından beri hep 10 gün ilerideydi. fark 14e çıkmış. sanırım ovulasyonum oldukça erken oldu benim adetim 2 gün sürmüştü. adetin 5. günü yumurtalama akıntım olmuştu. bende şaşırmıştım. zaten 22-24 günde bir adet oluyordum hormonlar altüst durumdaydı yaşadığım düşükten sonra. nasıl hamile kaldım bende şaşırdım rabbimin mucizesi işte. işin özü şuan sata göre 26+5deyiz teyzesi.

cnm ben de cok korkuyorum çatı muayenesinden ama sanırım o gun geldıgınde ona da hazırlamıs oluruz kendımızı.. bende epidural normal dogum dusunuyorum.. doktorum sen normale karar ver gerisini zaman yaklastıkca konusuruz dedi.. gözunde buyutme hıcbır seyı dedi.. neticede onca kadın zor sartlarda normal dogum yapmıs ve sağlıkla bebeklerını kucaklarına almıs kısa surede ayaga kalkmıs dıyerek kendımı teselli ediyorum :)))) sende olumlu seyler dusun bıraz polyannacılık yapalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…