- Konu Sahibi yesil_dostu
-
selam kızlar arife günü yani 8 inde ögrendim 4 haftalik hamileymiişim bu benbim için biraz erken oldu ama sevindim genede çok güzel bir duygu
tebrik ediyorum canım sat ne zaman
teşekkürler tatlım. 5 temmuz tatlım
2. hamilelik olduğu için tecrubelisinzdir muhakkak.benimde sat 1 temmuz ben 3o haziranda öğrendim..doktora gttim ama cok uyduruk bi doktormuşş.. burda hep ultrason için su içip gidenleri okuyorum.bana wc ye git iyice boşalt idrar torbanı dediler..görünmedi bebek ogün..sonra iyi bir doktordan randevu aldım bu çarşamba gidicem..sizce kese görünür mü ?? ve kalp atışını duyabilir miyimm??
aslında heyecanım farklı 8 aylıkta bir bebeğim var şimdi tekrar hamileyim nasıl olacak bilmiyorum kafam çok karıştı üst üste olmasından dolayı
aslında bu hafta 6 bucuk 7 haftalık gebesin ve görünmesi gerekiyor kalp atısıda 6. ve 7. haftalarda duyulur.benm ilk gebeliğimde öyle olmustu.30 temmuzda gitmişsin ama o tarih erken görünmez o zaman.üstünden 2 hfta geçti şuan görürsün ve duyarsın inş. zaten bende gittim arife günü ama görünmedi inş. 15 inde gidince görücem
bence hem avantajın hem dezavantajın var..beraber büyüycekler az fark var..az daha büyüdüklerinde tek çocuk kadar asilik yapmayabilirler birbirleriyle oynayacakları ve paylaşacakları için..ama siz yıprancaksınız tabi bu süreçte.. allah sabır ve kolaylık versin..ama cok güzel bence yaa 4 kişilik bi aile olmak..darısı başımıza inşallhh
ben 30 haziranda hem kan tahlili yaptrdm hem doktora gttim..değerim 1015 ti ama hiç anlamıyorum bu değerlerden..acaba kimyasal filan olabilir mi yada değerler artmamış olabilir mii??
inş. tatlım ya her isteyene versin allahım.
zannetmiyorum. kimyasal olsa okadar yüksek cıkmaz. 1 ay gecmesine ragmen okadar yüksek cıkması ilginc belkide ikiz gebeliktir nedersinpardon 30 temmuz olucak yanlış yazmışımm
zannetmiyorum. kimyasal olsa okadar yüksek cıkmaz. 1 ay gecmesine ragmen okadar yüksek cıkması ilginc belkide ikiz gebeliktir nedersin
yok canııımmm sanmam..ocak ayında bebek düşünmeye yeni karar verdiğimizde acaba bi rahatszlığım var mı diye doktora gidip hormon testi yaptırmıstm ve vajinal muayene olmuştum..doktor çift yumurtan var bu ay tutarsa ikiz olabilir demişti.. ben şok geçirmştm tabi ne bizde ne eşim tarafında ikiz var..o ay olmadı zaten.. sonra baktı yumurtaların biri büyümüş biri küçülmüşş..sende çift yumurtlayan bi mekanizma varsa yine tekrarlayabilir ve tutabilir bence demişti ama bilmiyorum tabi..ikizlerse başımın üstünde yerleri var :)) buyursun gelsinler.. tabi önce karnımın içine rezervasyon yaptırmalılar :))
şaka bi tarafa da. tek olsada fark etmez olması bile güzel hele hele ikiz olursa daha güzel senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?