2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ben de İstanbul'dan Pınar. 32 yaşındayım. İlk gebeliğim :) 3 ay denemeden sonra 4. ayımızda hamile kaldım. Çok istediğimiz için hemen kan testi yaptırdım, her ay olduğu gibi :) 3+3 de öğrendim. Çarşamba günü keseyi görmek için doktora gideceğiz. Kalp atılını da duyarsak çifte mutluluk olur bize :))

Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Ben de Hatice İzmit'te yaşıyorum, 28 yaşındayım. Benimde ilk hamileliğim, biz şanslı olanlardandık galiba ilk ayımda hamile kaldım :) 3+5 te öğrendim bende. Cuma günü bizde keseyi göreceğiz inşallah :)

Allah hepimize güzel bir hamilelik yaşatsın canım sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi

selam güzel anne adayları bende 2 ağustosta öğrendim 5 ağustosta kesinleşti. bugünde mercimeğimin kesesini gördüm allaha şükür kalp atışlarını duymak ümidiyle inşallah.

merhaba taze anneler.bende 29 yaşındyım.
1 oğlum var.oğlumdan sonra 2 dış gebelik geçirdim
2 sene sonra tekrar hamile kaldım.şaşkınım ve aynı zamanda korkuyorum.
daha kana gitmedim.yarın gidicem.birbirimize dua edelim.rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı
nasip etsin

Amin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :))

Kızlar yaşadığınız belirtiler neler bu dönemde? Ben de kasık ağrısı oluyor ara ara, sancı şeklinde. Artı fazlasıyla halsizlik...

Bulantı olmasın da bunlar çok önemli değil

kasık ağrısı bendede var canım halsizlik uyku hali hepsi var ama çok şükür ki bulantı bendede yok

Benimde kasık ağrım oluyor. 2 gündür sağ göğsümde böyle karıncalama gibi bişeylerde oluyor. Ve tabikide halsizlik ve ara ara bastıran uykusuzluk.

Bulantı için biraz erken diyorlar bana bu dönemde 4+4 olduk bugün. Bikaç hafta sonra başlar diyorlar bakalım inşallah en az sıkıntıyla atlatırız bu dönemleri

Birbirimize destekle sıkıntılarımızı en aza indiririz canım :)

Selam kızlarrr bende geçen hafta kan testiyle öğrendimmmm cuma doktor kontrolümüz var
Allah'ın izniyle hepimiz kucağımıza alırız inşallahhhhh

Bende dün öğrendim hamiş olduğumu inanılmaz mutlu oldum ALLAH inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasıp eder arkadaşlar ... Değerim kanda 320 çıktı, cumada ultrasona baktıracağız inşallah

bakıyorum hepimiz aynı haftalardayız yanı aynı zamanlarda doğum yapcaz inş burdan bebeklerimzin gelişimlerini paylaşalım birbiimizle sohbet edelim hanımlar bi de listemiz olsA iyi olcak ama bn nasıl yapıldığını bilmiyorum konuyu açan akadaşımdan rica etsek nasıl lur acaba

hayırlı olsun canım bende cuma günü gitcem ultrasona bı kc arkadas daha var cuma günü gitcek olan offf zaman nıye geçmiyokı

tarihlerimiz aynı canm

ben bayramdan önce 5 ağustosta tahlıl yaptırdım 79 cıkmıstı adet gunume 2 gün vardı ondan sonra baya oldu işte doktorum izne cıkmıs cuma gelecekmıs bakalım haırlısı

ya benim yerleşme kanamam gelmedi sol kasığımda çok agrı oluyo hatta gece çok uyandım 4+3 deyim perşembe dr gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…