- Konu Sahibi yesil_dostu
-
hamileliğin hayırlı olsun tatlım ilk bebegin mi
Ben de İstanbul'dan Pınar. 32 yaşındayım. İlk gebeliğim :) 3 ay denemeden sonra 4. ayımızda hamile kaldım. Çok istediğimiz için hemen kan testi yaptırdım, her ay olduğu gibi :) 3+3 de öğrendim. Çarşamba günü keseyi görmek için doktora gideceğiz. Kalp atılını da duyarsak çifte mutluluk olur bize :))
selam güzel anne adayları bende 2 ağustosta öğrendim 5 ağustosta kesinleşti. bugünde mercimeğimin kesesini gördüm allaha şükür kalp atışlarını duymak ümidiyle inşallah.
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :))
Kızlar yaşadığınız belirtiler neler bu dönemde? Ben de kasık ağrısı oluyor ara ara, sancı şeklinde. Artı fazlasıyla halsizlik...
Bulantı olmasın da bunlar çok önemli değil
Amin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :))
Kızlar yaşadığınız belirtiler neler bu dönemde? Ben de kasık ağrısı oluyor ara ara, sancı şeklinde. Artı fazlasıyla halsizlik...
Bulantı olmasın da bunlar çok önemli değil
Benimde kasık ağrım oluyor. 2 gündür sağ göğsümde böyle karıncalama gibi bişeylerde oluyor. Ve tabikide halsizlik ve ara ara bastıran uykusuzluk.
Bulantı için biraz erken diyorlar bana bu dönemde 4+4 olduk bugün. Bikaç hafta sonra başlar diyorlar bakalım inşallah en az sıkıntıyla atlatırız bu dönemleri
Bende dün öğrendim hamiş olduğumu inanılmaz mutlu oldum ALLAH inşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasıp eder arkadaşlar ... Değerim kanda 320 çıktı, cumada ultrasona baktıracağız inşallah
hayırlı olsun canım bende cuma günü gitcem ultrasona bı kc arkadas daha var cuma günü gitcek olan offf zaman nıye geçmiyokı
bende hülya istanbulda oturuyorum.6 yıllık evliyim 25 yaşındayım.benim 2 düşüğüm oldu o yüzden doktor ilaçlarımı hemen verdi kullanmya başladım.benım adet tarihimde 8 temmuz 5 haftalık oluyoruz galiba.inş sağlıklı bi şekilde bebişlerimzi kucağımıza alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?