2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Benim de yok tatlim bulantim ilk gebeligimde de olmamisti hic zaten. bulanti herkeste olmuyorki herkeste degisik oluyo kiminin oluyo kiminin hic olmuyo. Sende de olmuyacaktir belki yoksa su sira baslamasi gerekir ins. Olmaz bnm basima gelmedi ama cok kotu oluyormus.

Merhaba kızlar. Ben de hamile olduğumu 1 ağustosta silik çizgiyle öğrenip, 5 ve 7 ağustosta kan testiyle kesinleştirdim. Hikayemi de '' Çok şükür. İşte benim hikayem'' başlığıyla yazmıştım. sat 10 temmuz. Henüz doktora gitmedim. Hayırlısıyla birbirimize hep güzel haberler verelim :)

9 agustos itibariyle önce pembe çizgi haber verdi ardından da 1 saat içinde kan testiyle kesinleştirdim sonucu. sanırım 3 hafta kadarlık. henüz doktora ben de gidemedim.

Son düzenleme:
bende hamileyim :)
kasık ve bel ağrım oluyor dr gittim bayramın 2. günü 2 haftalık dedi..
Allah kucağımıza sağ salim almamızı nasip eder inşallah...

bende hamileyim.ama hala alışamadım.
kendimi tuhaf hissediyorum.hala kendimi kontrol ediyorum adetim geldimi diye

bendeee hamileyimmm =) 7 ağustosta öğrendim silik bir çizgi ile dün hastanede kan testi yaptırdım Beta HCG 991 çıktı - 2-3 haftalıkmış hemşire kız öle dedi. bu cumartesi doktora gidicez çok değişik duygular içindeyim bebeğime günlük tutmaya başladım bileeee rabbim utandırmasın inş....

Çarşamba günü doktora gideceğim saatler bile geçmek bilmiyor :)) Keseyi göreceğiz inşallah.. Aktarırım konuştuklarımızı...
Kasık ağrısı bende de var, ara ara sancı şeklinde geliyor..

arkadaşlar günaydın.bende yeni hamileyim.sizinde kasık ve bel ağrınız oluyormu çok şiddetli değil hafif hafif

Kasık ağrılarım çok şiddetli olmasa da ara ara yaşıyorum ben de sancı şeklinde.. Normal bir durum, Allah inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

bende hamileyim.ama hala alışamadım.
kendimi tuhaf hissediyorum.hala kendimi kontrol ediyorum adetim geldimi diye

Ben de alışamadım çok garip bir duygu :)) İyice hamilelik moduna girdim. Hareketlerim bile yavaşladı. Sanırsınız 9 aylık hamileyim :))

Tarihlerimiz genel olarak birbirine çok yakın ne güzel :)) Güzel paylaşımlarımız olur umarım.... Ben de karnımın videosunu çekmeye başladım :) 9 ay boyunca gelişimi görmek istiyorum :))

Keyifli sohbetler...

Son düzenleme:
merhabalar bende 9 agustosta evde test yaparak öğrendim okadar sabırsızdımki adetimin gecikmesini bile bekleyemedim gerçektende bi annelik hissi doguyo insanda:13: neyse daha dr gidemedim ama perşembe gidecem inş adetimde 4 gün geçikti kasık agrım ve bel agrım var benimde.

haydin tanışalım kızlar ben hatıce giresunda oturuyorum çok taze hamileyim4yıllık evliyim 24 yaşındayım.yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyorumkızlar şaka bi yana brbat midem bulanıy yaaa kusmaktan korkuyorum bozlarım tahriş oluyo hala gitmedim doktora izindeymiş cuma gelecek iyi oluaslındabelki ilk gidişte kese görünür son adt tarihim 7 temmuzdu kac aftalık oluyom şindi bn

bende hülya istanbulda oturuyorum.6 yıllık evliyim 25 yaşındayım.benim 2 düşüğüm oldu o yüzden doktor ilaçlarımı hemen verdi kullanmya başladım.benım adet tarihimde 8 temmuz 5 haftalık oluyoruz galiba.inş sağlıklı bi şekilde bebişlerimzi kucağımıza alırız :)

bende rabia 25 yaşındayım bursalıyım :) benim son adet günüm 1 temmuzdu 29 temmuzda olmam gerekiyodu kan tahlili yaptırdım değerlerim 152 çıktı 2 haftalık olduğumu söyledi nöbetçi acil doktoru yarın kadın doğum uzmanına gidicem kısmetse
ikiz gebelik olur mu çok merak ediyorum ikiz yeğenim var dayımla teyzem ikiz eşimin kuzenleri ikiz. rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar..bende arife günü kan testi yaqptırdım..30 çıktı..hamileymişim..cok yeni daha dedi..adetime 5 gün vardı..bugün de saglık ocagına gittim.tahliller yapıldı. 4 te alacam.inşallah güzel haberlerle gelirim...

bende kıbrıstayım 26 yaşındayım 26 haziranda evlendim 9 agustosta anne oldum çok hızlıyım ama birbirimizi 9 yıldır tanıyoruz beklemeye gerek yok dedik allaha şükür hemen oldu.bende daha dr gidemedim bilmediğim bir yer oldugu için iyi bir dr arıyorum

Selam kızlar,

Bende Ağustos ayında hamileliğini öğrenenlerdenim :)

Adet günüm gelmeden belirtilerim olduğu için adet gecikmesini bekleyemedim sabırsızlandım
Arefe gününden 1 gün önce 6 Ağustos'ta kan tahlili yaptırarak öğrendik
İlk ayımda hamile kaldığım için çok çok mutluyum Rabbime şükrediyorum
7 Ağustos eşimin 9 Ağustos benim doğum günüm olduğu için bu aynı zamanda bizim için doğum günü hediyesiydi, ayrıca bayram hediyeside diyebiliriz

Umarım hepimimiz güzel bir hamilelik geçirip, bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…