- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Benim de yok tatlim bulantim ilk gebeligimde de olmamisti hic zaten. bulanti herkeste olmuyorki herkeste degisik oluyo kiminin oluyo kiminin hic olmuyo. Sende de olmuyacaktir belki yoksa su sira baslamasi gerekir ins. Olmaz bnm basima gelmedi ama cok kotu oluyormus.bi taş ikiş kuşş:)) ya sağlıklı olsun ikiz olsun tek olsun hiç sorun değil valla..zaten öğrendiğimden beri bulutların üzerindeyim..bir mutluluk bir mutluluk polyanna oldum resmen ..gülerek uyanıyorum filann..iyi geldi bana şimdiden valla hissediyorumm :)) sizin bulantı falan var mı ?? bende şuana kadar hiçbir değişiklik yok .. bulantının filan bi zamanı var mı şu zamanlar olur diyee?? olcak mı yani ilerde ??
bende hamileyim.ama hala alışamadım.
kendimi tuhaf hissediyorum.hala kendimi kontrol ediyorum adetim geldimi diye
doktora giden arkadaşlar, doktorlarının söylediklerini bizimle burda paylaşsalar olur mu? bir de folik asit, demir ilacı ya da vitamin kullanmaya başladınız mı?
bu arada bende gaz sancısı olduğunu düşündüğüm bir ağrı var kasıklarımda 2 gündür, özellikle sabahları hissediyorum bunu, sizler de de bu ya da buna benzer şikayetler var mı?
hepimize güzel, dertsiz tasasız hamilelikler diliyorum:)
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
arkadaşlar günaydın.bende yeni hamileyim.sizinde kasık ve bel ağrınız oluyormu çok şiddetli değil hafif hafif
bende hamileyim.ama hala alışamadım.
kendimi tuhaf hissediyorum.hala kendimi kontrol ediyorum adetim geldimi diye
bendeee hamileyimmm =) 7 ağustosta öğrendim silik bir çizgi ile dün hastanede kan testi yaptırdım Beta HCG 991 çıktı - 2-3 haftalıkmış hemşire kız öle dedi. bu cumartesi doktora gidicez çok değişik duygular içindeyim bebeğime günlük tutmaya başladım bileeee rabbim utandırmasın inş....
arkadaşlar günaydın.bende yeni hamileyim.sizinde kasık ve bel ağrınız oluyormu çok şiddetli değil hafif hafif
haydin tanışalım kızlar ben hatıce giresunda oturuyorum çok taze hamileyim4yıllık evliyim 24 yaşındayım.yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyorum kızlar şaka bi yana brbat midem bulanıy yaaa kusmaktan korkuyorum bozlarım tahriş oluyo hala gitmedim doktora izindeymiş cuma gelecek iyi oluaslındabelki ilk gidişte kese görünür son adt tarihim 7 temmuzdu kac aftalık oluyom şindi bn
haydin tanışalım kızlar ben hatıce giresunda oturuyorum çok taze hamileyim4yıllık evliyim 24 yaşındayım.yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyorum kızlar şaka bi yana brbat midem bulanıy yaaa kusmaktan korkuyorum bozlarım tahriş oluyo hala gitmedim doktora izindeymiş cuma gelecek iyi oluaslındabelki ilk gidişte kese görünür son adt tarihim 7 temmuzdu kac aftalık oluyom şindi bn
merhaba kızlar yeni hamile oldugunu ögrenenler aramıza hoş geldiniz
hamileliğin hayırlı olsun tatlım ilk bebegin miHoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?