Sevgili 2013 Ağustos Anneleri ;
Doğsun da biran önce kucağımıza alalım dediğimiz bebeklerimiz doğdu da ek besine başlayacak kadar büyüdüler bile. Bu topicin amacı "bebeklerimizi doğru bir şekilde nasıl besleyeceğiz" sorusuna cevaplar bulmaktır.Sizlerden ricam kulaktan dolma bilgileri bu alanda paylaşmamanızdır.
Hem birbirimizin bilgilerinden faydalanırken hem de keyifli zaman geçirebileceğimiz bir topic olması dileğiyle :))
Sevgili 2013 Ağustos Anneleri ;
Doğsun da biran önce kucağımıza alalım dediğimiz bebeklerimiz doğdu da ek besine başlayacak kadar büyüdüler bile. Bu topicin amacı "bebeklerimizi doğru bir şekilde nasıl besleyeceğiz" sorusuna cevaplar bulmaktır.Sizlerden ricam kulaktan dolma bilgileri bu alanda paylaşmamanızdır.
Hem birbirimizin bilgilerinden faydalanırken hem de keyifli zaman geçirebileceğimiz bir topic olması dileğiyle :))
Amin canım hayırlı olsun hepimize. 1 Ocak itibariyle ek besine geçiyorum çok heyecanlıyım.Hepimiz icin hayırlı olsun yeni topigimiz. Umarım beslenme ile ilgili aradığımız tüm soruların yanıtını bulur ve kıymetli bebeklerimizi en dogru ve saglikli bir sekilde büyütmemizde bize kılavuz olur .
Hayirli olsun Kuzum 😘ne guzel dusunmussun
Hem keyifli sohbetler olsun Hemde bebislerimizi birlikte buyuyelim
Gülelim eğlenelim çocuklarımızı mutlu sağlıklı büyütelim
Kızlar hangi besinle başlamayı düşünüyorsunuz ? Yaptığım araştırmalara göre ilk önce yoğurt verilmeliymiş. Çünkü yoğurt anne sütüne en yakın ve sindirimi diğer besinlere göre daha kolay olan bir besinmiş. Yoğurt günlük olarak, pastorize günlük sütten mayalanmalıymış. 1 çay kaşığının ucuyla başlanıp giderek artırılmalışymış.
Bende yoğurtla başlamayı düşünüyorum canım
Doktorda 6 ocağa vermiş randevuyu ona sorularım vardıneyse olmadı mail atıcam ama bi önceki kontrolde 5. Ayda tattırmaya başlıcaz demişti ben biraz uyucam kuzum duru uyudu sonra görüşürüz
PEki yogurt nasil mayalanir ?
Bu blogda bence gayet guzel anlatmış . Goz atmakta fayda var .
Yoğurdu gunluk olarak yapacağımızdan dolayı pastorize gunluk süt ile cam ağzı kapaklı kavanozlara yapmak gerekiyormuş . Hatta hatırlıyorum ablam cay bardağına yapardı :)
Bulunursa keçi sütü tavsiye ediliyor .
http://........................../2012/09/bebekler-icin-yogurt-yapm.html?m=1
PEki yogurt nasil mayalanir ?
Bu blogda bence gayet guzel anlatmış . Goz atmakta fayda var .
Yoğurdu gunluk olarak yapacağımızdan dolayı pastorize gunluk süt ile cam ağzı kapaklı kavanozlara yapmak gerekiyormuş . Hatta hatırlıyorum ablam cay bardağına yapardı :)
Bulunursa keçi sütü tavsiye ediliyor .
http://........................../2012/09/bebekler-icin-yogurt-yapm.html?m=1
Evet site yasağa takılmış . Blogun adı burcu-Kaan.blogspot Kaan'ın güncesi :)
KızlaaarHayırlı olsun beslenme topikimiz bende 1 ocak gibi başlamayı düşünüyorum tattırma durumlarına çok heyecanlıyım.
Ağustos annelerinde paylaşmıştım burayada yazayım bebegiminyemekleri.com . Doktor bi annenin sitesi ben instagramda bulmuştum, faydalı olur umarım hepimize.
Hayırlı olsun kızlar :))
hayırlı olsun topik güzel paylaşımlarla dolsun bebişlerimiz doysun...
ben geldiimmmmm
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlarbebişlerimizi beraber dünyaya getirdik, şimdi de beraber sağlıklı bir şekilde büyütcez inşallah..
ek gıdaya geçiş için ben de çok heyecanlıyım çok da hevesliama malum biz sizden azcık küçüğüz siz bir başlayın biz de peşinizden gelcez inşallah :) tecrübelerinizden de faydalanmış olcaz hem
haydi hayırlısııı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?