2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Super..birbirimize yardimci olucamizi dusunuyorumm...topigimiz hayirli olsun diyorumm

Hoşgeldin canım ek gıda hepimiz için heyecan verici gerçekten. 31 aralıkta mayalycam yoğurdu ilk önce kendi sütümü mü mayalasam diye karar veremedim yaa du bakalım :))

canım bence 1 bardak kendi sütünle bir bardak da inek ya da keçi sütü bulabilirsen onunla mayala tutmama ya da beğenmeme ihtimallerine karşı gardını almış olursun

canım bence 1 bardak kendi sütünle bir bardak da inek ya da keçi sütü bulabilirsen onunla mayala tutmama ya da beğenmeme ihtimallerine karşı gardını almış olursun

Aaa evet çok ama çok haklısın. İiksini de mayalıyım ben bakalım hangini beğencek ona göre. 4 gün ard arda sadece yoğurt tattırıcam alerjisi olup olmadığını gözlemliycem ona göre devam ederiz ya da etmeyiz. Gerçi hepimiz inek yoğurtlarıyla büyüdük de ilk başlangıç olunca özeniyor insan:))

Kızlar biz 4. aya girdiğimizde ek gıdaya başladık elmayı çok ince rendeleyip yedirdim sevdi kuzum , akşamına da yoğurt verdim inek sütüyle mayaladım çok beğendi yaramazım yoğurdu çok seviyor , ayrıca sofrada ne yemek varsa tattırıyorum dün meyve süzgecine armut koydum bayıla bayıla ısırdı bebeğim :)

Merhaba,

Hosgeldin aramıza uzun zamandır ara ara izlediğini görüyorum . Zaman zaman bizimle düşüncelerini konu ile ilgili bilgilerini sende paylaşırsan cok seviniriz :)

Elma gibi bir meyveyle başlaman çok iyi olmuş canım. Portakal ya da mandalina ilk başlangıçta zinhar yasak hem alerjik hem de asitli onuçta. Daha mideleri hazır değil Ben de ilk önce havuç sonra balkabağı sonra avakado verip sonra elma ile devam etmeyi planladım. Yani yoğurttan sonraki ilk besinimiz havuç.

Canlar, topiğimiz hayırlı olsun,takipteyim,çok faydalı olacağına çooooook eminim.özlettiniz kendinizi

Merhaba,

Hosgeldin aramıza uzun zamandır ara ara izlediğini görüyorum . Zaman zaman bizimle düşüncelerini konu ile ilgili bilgilerini sende paylaşırsan cok seviniriz :)

Parmeye aynen katılıyorum ve paylaşımlarından faydalanmak istiyorum. Aktif bir şekilde aramıza katılırsan seviniriz

oyyy severim ben onun yoğurtlu elmalı ağzınıııı kuzum süt olayın ne durumda aklımdasın ne zamandır valla.. umarım geçici bir durum olmuştur

Canlar, topiğimiz hayırlı olsun,takipteyim,çok faydalı olacağına çooooook eminim.özlettiniz kendinizi

yalovaammmm seni görmek ne güzeelll evet bence de çok faydalı olacak hepimiz için biz küçük ağustos böcükleri olarak tecrübeli büyük ağustos böcüklerinden yararlanmış olcaz

“BİR YAŞINDAN KÜÇÜK BEBEKLERE YASAKLI

, “Bal, yumurta akı, inek sütü, çikolata, kakao, çilek, domates, kivi, fıstık ezmesi gibi alerji potansiyeli yüksek gıdalar, deniz ürünleri, şarküteri ürünleri (salam, sosis, sucuk…), konserve ve dondurulmuş gıdalar, katkılı, tuzlu, salçalı, baharatlı hazır gıdalar, kuruyemiş, patlamış mısır, pastil, sakız gibi boğulmaya neden olabilecek taneli ya da yapışkan besinler (4 yaşına kadar verilmemeli). Tüm diyet ürünleri (aksi doktor tarafından belirtilmedikçe).” Turuncgiller tavsiye edilmemekte

Ooo yeni bir gün yeni bir topic. Hayırlı, bol paylaşımlı bebişlere çoook faydalı olsun inşallah

Canım sennki yemek yemeğe bile başlamış maşallah. Erken doğum mu yapmıştın?Ne kadarlık şimdi senin bebiş?

Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz. Biz daha ek gıdaya geçmedik ama geçtiğimiz zaman buradaki bilgiler bizim için çok faydalı olacak.

Fındığım,özlettin mari kendini.Arda iyi öi?kusmalar nasıl?inci,ida,barış nasıllar anneleri?siz gittiniz çocuklardanda habersiz bıraktınız bizi.biz iyiyiz çok şükür,her ne kadar gece toplam 2 saat uyumuş olsamda.diş çıkaracak Melis'im heralde,hep mızır mızır.belkide atak falandır ama hep hırsla elini ağzına sokuyor.siz büyük ağustos böcükler,başlayın bakalım ek gedalarada biz fındığım ve diğer miniklerle arkanızdan geliyoruz.

Hoşgeldin tatlım hayırlı olur inşallah. Selimin poposuna et yapıcı paylaşımlar olacak hihihi

Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz. Biz daha ek gıdaya geçmedik ama geçtiğimiz zaman buradaki bilgiler bizim için çok faydalı olacak.
Amin canım hoşgeldin.

Yalovacım İda sistit oldu antibiyotik başladık, bugün çok çok iyi kuzucum. İda mızır mızırdı diş sandım ben de ama meğer idrar yaparken canı acıyomuş sen de bi tahlil yaptır istersen canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…