- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Super..birbirimize yardimci olucamizi dusunuyorumm...topigimiz hayirli olsun diyorumm
Angymmm hoşgeldin sefalar getirdin çok özledim ben seni
Hoşgeldin canım ek gıda hepimiz için heyecan verici gerçekten.31 aralıkta mayalycam yoğurdu ilk önce kendi sütümü mü mayalasam diye karar veremedim yaa du bakalım :))
Bnde seni sekerimmm
canım bence 1 bardak kendi sütünle bir bardak da inek ya da keçi sütü bulabilirsen onunla mayalatutmama ya da beğenmeme ihtimallerine karşı gardını almış olursun
Kızlar biz 4. aya girdiğimizde ek gıdaya başladık elmayı çok ince rendeleyip yedirdim sevdi kuzum , akşamına da yoğurt verdim inek sütüyle mayaladım çok beğendi yaramazım yoğurdu çok seviyor , ayrıca sofrada ne yemek varsa tattırıyorum dün meyve süzgecine armut koydum bayıla bayıla ısırdı bebeğim :)
Canlar, topiğimiz hayırlı olsun,takipteyim,çok faydalı olacağına çooooook eminim.özlettiniz kendinizi
Merhaba,
Hosgeldin aramıza uzun zamandır ara ara izlediğini görüyorum . Zaman zaman bizimle düşüncelerini konu ile ilgili bilgilerini sende paylaşırsan cok seviniriz :)
Kızlar biz 4. aya girdiğimizde ek gıdaya başladık elmayı çok ince rendeleyip yedirdim sevdi kuzum , akşamına da yoğurt verdim inek sütüyle mayaladım çok beğendi yaramazım yoğurdu çok seviyor , ayrıca sofrada ne yemek varsa tattırıyorum dün meyve süzgecine armut koydum bayıla bayıla ısırdı bebeğim :)
Canlar, topiğimiz hayırlı olsun,takipteyim,çok faydalı olacağına çooooook eminim.özlettiniz kendinizi
Sevgili 2013 Ağustos Anneleri ;
Doğsun da biran önce kucağımıza alalım dediğimiz bebeklerimiz doğdu da ek besine başlayacak kadar büyüdüler bile. Bu topicin amacı "bebeklerimizi doğru bir şekilde nasıl besleyeceğiz" sorusuna cevaplar bulmaktır.Sizlerden ricam kulaktan dolma bilgileri bu alanda paylaşmamanızdır.
Hem birbirimizin bilgilerinden faydalanırken hem de keyifli zaman geçirebileceğimiz bir topic olması dileğiyle :))
Ooo yeni bir gün yeni bir topic. Hayırlı, bol paylaşımlı bebişlere çoook faydalı olsun inşallah
Canım sennki yemek yemeğe bile başlamış maşallah. Erken doğum mu yapmıştın?Ne kadarlık şimdi senin bebiş?
Amin canım hoşgeldin.Hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz. Biz daha ek gıdaya geçmedik ama geçtiğimiz zaman buradaki bilgiler bizim için çok faydalı olacak.
Fındığım,özlettin mari kendini.Arda iyi öi?kusmalar nasıl?inci,ida,barış nasıllar anneleri?siz gittiniz çocuklardanda habersiz bıraktınız bizi.biz iyiyiz çok şükür,her ne kadar gece toplam 2 saat uyumuş olsamda.diş çıkaracak Melis'im heralde,hep mızır mızır.belkide atak falandır ama hep hırsla elini ağzına sokuyor.siz büyük ağustos böcükler,başlayın bakalım ek gedalarada biz fındığım ve diğer miniklerle arkanızdan geliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?