2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

çok özlemişimm vallahii. ama çok giremiyrmm artıkkk.. öle bakıp bakıp kaçıyrmm.. nickimi değiştirmem lazımm deşifre oldumm çünküü :)) değiştiremiyrmşmm o yüzden yenisinii alacmmm kızlar..

topiğin faydalı olacğınaa inanıyorummm.. hayırlıı olsunnn cümlemizeee.. :)

Ay havucu atlamışım havuç da veriyorum ilk öne suyunu vermiştim o gün çok ağladı kuzum daha sonra haşlayıp rendeledim hoşuna gitti

Kız kime deşifre oldun kv ne mi

Geçmiş olsun canım minik meleğe,şimdi iyi olmasına sevindim.nasıl anladın sistit olduğunu?belirtiler neydi?bende tırstım şimdi,dikkat edeyim bakayım.öpüyorum seni ve İda'yı

Hoşgeldin tatlım hayırlı olur inşallah. Selimin poposuna et yapıcı paylaşımlar olacak hihihi
hadi inşallah canım.

GEçti tatlım iyiyiz çok şükür :)

14 ağustos doğumlu canım erken başladık

İnci her zaman ki gibi cok Tatli ama huysuz Ellerinden öpüyor teyzesi duzene giren uykusu uç gündür bozulmaya başladı sistem şüpheleniyorum bende

Işık güzelini kokla sar benim icin tatlım seni de özlemisiz bu arada söylemeden yapamiycam

Kim deşifre etti tatlım :) kocis mı nickini anladı Biz nerden bileceğiz peki seni alınca yeni nicki söyle bari :)

Geçmiş olsun canım minik meleğe,şimdi iyi olmasına sevindim.nasıl anladın sistit olduğunu?belirtiler neydi?bende tırstım şimdi,dikkat edeyim bakayım.öpüyorum seni ve İda'yı

Sağol canım belirti olarak huysuzluk, mızırtı ve arada ağlama, gece daha sık uyanma, memeyi reddetme gibi şeyler vardı Sonra bi tahlil ve idrar yolu enfeksiyonu. Kız bebeklerde çok sık rastlanıyomuş zaten. Antibiyotik çabuk etki etti çok şükür.

Cok gecmis olsun canim.....bz daha gecmedik ek gidaya am hemen dalis yptm topige :-D

Ay havucu atlamışım havuç da veriyorum ilk öne suyunu vermiştim o gün çok ağladı kuzum daha sonra haşlayıp rendeledim hoşuna gitti

Oh ne güzel sevmiş kuzucuk afiyet bak şeker olsun
Cok gecmis olsun canim.....bz daha gecmedik ek gidaya am hemen dalis yptm topige :-D

Aahahah Angym çok iyi yapmışsın canım hem deneyim olur şimdiden

Selamlar herkese hoş gelmişsinizz
Arasta bi Dr anne sütüyle yoğurt yapmanın pek de ek gıda sayılmayscağını söylemişti çünkü bebek zaten aynı sütü emio bi de onunla yapılan bişey olacak yoğurt da
Çok geçmiş olsun

Bizim için henüz erken ama ii oldu bu topic ilerde baştan başlarım okumaya

Hoşgeldin alishiacım şimdi bu mayalanma olayı fermantasyonla olduğu için anne sütü tadını değiştiriyor haliyle. Bizim ilk etaptaki amacımız anne sütü harici şeylere de alıştırmak ya hani ondan dolayı en besleyici yoğurt anne sütüyle yapılandır denmiş. Yani anne sütünü değişik bir tatta almış oluyor. Daha sonra elbetteki inek yoğurduna geçiş yapılacak canım. Sağol bilgin için bunu daha da detaylı araştıracağım :)

Canım seni aramızda gördüğüm için çok sevindim. Hem bilgi paylaşabileceğimiz hem de güncel hayattan konuşarak kendimizi rahatlatabileceğimiz topiğimize hoşgeldin canım. Paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum :))

Evet araştırınca bizi de bilgilendirirsen sevinirim TRT de bi programda Dr dan dinlemiştim ben de ordan aklımda kalmış
Heyecanla bekliom ek gıdaya bsşlıcağımız zamanı
Ama ne yazık ki ilk tadımı eşime yaptırıcam sanırım
Sen emzirion ilk yemek vermeyi de ben yapim dedi acıdım kıyamadımtabi ben ondan gizli vermezsem

Son düzenleme:

canım çok şükür Arda iyi.. geçen hafta ataklardaydı biraz da baya huysuzlandı, uyku düzeni değişti, kucaktan inmek istemedi hiç falan..baya bir yorucuydu. ama atlattık neyse ki. büyüdük yani yalova teyzesi ataktan sonra ara ara oluyor öyle zamanlar canım Melisim de büyüyor dişleri de çıkacak ek gıdaya da geçecek hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…