2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

O kan aldırma olayını biz 3 hafta once sünnet ettirirken yaşadık. Ne zor biliyorum. resmen perişan olduk eşimle.
3. denemede yoğun bakım hemşiresi zor buldu.
inşallah bu seferki testlerden bir çözüm yolu bulurlar. Allah yardımcınız olsun.

Test sonuçları çıktı. Talasemi taşıyıcısı olduğu ortaya çıktı. Doktorum bunun bir hastalık olmadığını sadece hastalığın genlerini taşıdığını söyledi. Çok şükür ki korkulacak bir durum ortaya çıkmadı. Ömür boyu kansızlık devam eder dedi. Boş yere ilaç kullanma talasemi taşıyıcısı olan kişilerde bu durumu normal karşılıyoruz ama yine de kontrollerini yaptır dedi.

yani en azından sebebini bilmek insanı bir nebze rahatlatıyor. keşke hiçbirşey olmasaydı ama bunada şükretmek lazım. Dikkat eder kontrollerinizide ihmal etmezseniz olur biter.

Merhaba anneler;
çocuklarımız 3 yaşını doldurdular.Bu sene kreşe başlatan var mı çocuğunu

Ben kreşe vermedim. Bakıcısı var. Bakabildiği sürece vermeyi düşünmüyorum ama mart ta kendi torunu olacak bizi bırakırsa vermek zorunda kalabilirim. AMA hiç istemiyorum böyle bir durum olsun. Binada oturup kreşe verenler, çok sık hasta olduklarını söylüyorlar.O yüzden mecbur kalıncaya kadar vermeyi düşünmüyorum.

Slm arkadaslar aranızda eşide kendide talesemi taşıyıcısı olup normal dogum yapan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…