İnşallah tatlım. Isteyen herkese. Ben bir şey demeden dr bebek düşünüyorsanız bir süre ertelemeniz gerekecek,kortizonlu tedavi uygulayacaz;uygun olmaz deyince bende kaldım..oysa daha yeni başlamıştımherseyin hayirlisi cnm allah hayirli zmanda versin senn sagligkn oncelik..bnmkide bu ara ikinci diye tutturmaya basladi sen demistin bna
Allah yardımcın olsun canım. ASU nun en zor zamanları..anne babayı paylaşmak... Biraz daha Büyüyünce daha iyi olacak inşallah. Oyun oynarken hep bi arkadaşı olacak. Kızların bitmeyen bi evcilik oyunları varSelamlar kızlar burayı özlemişim ilk göz ağrımın tatlı mı tatlı arkadaşları ve onların güzel anneleri nasıl gidiyor bakalım... Asu kuşum çok zor bir dönemden geçiyor biliyorsunuz kardeş geldi bize. İki yaş sendromunu kardeş sendromuyla çarpıp katladık. Kimi zaman çok uyumlu bir çocuk kimi zaman inatçı bir keçi oluyor. Uykuyu hala bir düzene oturtamadık şimdi oğluş da var daha beter oldu ahhh hem çok dertli hem çok mutluyum yanınızda devamlı yardım edecek birileri yoksa ikinci için daha erken dostlar hele biraz dinlenin derim .... Öpüyorum çok hepinizi
Selamlar kızlar burayı özlemişim ilk göz ağrımın tatlı mı tatlı arkadaşları ve onların güzel anneleri nasıl gidiyor bakalım... Asu kuşum çok zor bir dönemden geçiyor biliyorsunuz kardeş geldi bize. İki yaş sendromunu kardeş sendromuyla çarpıp katladık. Kimi zaman çok uyumlu bir çocuk kimi zaman inatçı bir keçi oluyor. Uykuyu hala bir düzene oturtamadık şimdi oğluş da var daha beter oldu ahhh hem çok dertli hem çok mutluyum yanınızda devamlı yardım edecek birileri yoksa ikinci için daha erken dostlar hele biraz dinlenin derim .... Öpüyorum çok hepinizi
Günaydın herkese
Mutluluk hoşgeldin.Kuzucuk nasil?
Inst.istek gönderdim sana bol kazanclarin olsun ınş.
Gunebakan hep aklimdaydin seni gördüğüne sevindim.
Gozunaydin tekrardan.Tabiki çok zorlanırsin canım ama ileride keyfini yaşarsın.
Desene yaş fark etmiyor her dönem kardeş kıskançligi oluyor.Düzelir merak etme,sadece sabır ve zaman..
Pufy bende diğer çocuk agliyorsa,barışın elinden alıp,o çocuğa verelim,biraz da o oynasın,sırayla diyorum.Yoksa nasıl öğrenecek ki paylaşmayı?
Tabi vermezse de normal karşılıyorum.Birinden birinin dikkatini başka yöne kaydırıyoruz.
Selam güzel ağustos anneleri bebişler nasıl , kızım geçen haftadan bu yana hasta, ateşi bir türlü düşmüyordu, yüksek ateş şikayeti ile gittik hastaneye malesef kanında gribal enfeksiyon çıktı, antibiyotik tedavisine başladık 3 gün kullanılması gerekiyor du ama 2 gün kullanabildik vücudunda kızarıklıklar oluştu alerji yaptı sanırım,ama ateşimiz düştü birazda toparlandı sanki kızım, işallah şikayetlerimiz tekrarlamaz, allah yavrularımızı korusun çocukların hastalıkları çok zor, yıpratıcı, hepinize sevgiler, kimselerden ses çıkmıyor artık, doğum günü hazırlıkları başladı sanırım:)))
evet bu aralar salgın var cnm , bizde diş diye düşündük ilk başta ama ateşi düşüremedik bir türlü doktora gittiğimizde kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık 3 günlük bir antibiyotikti ama kızıma alerji yaptığı için 2 gün kullanabildik, allaha şükür şimdi iyileşti kızım ,, diş sıkıntıları bizde de var tamamlayamadık henüz dişleri ..Ne yazıkki yine salgın var.Çevremdeki bütün çocuklar hasta. Arkadaşım acile gitmiş her taraf çocuk doluydu ve serum takılıydı diyor.
Benim oğlumda 2 gündür hafif ateşi var ve acaip huzursuz, iştahı yok,bişey yemiyor. Geceleride uyuyamıyor. diş olabilirmi diye baktım.en arka son azilar biri şiş diğeri hafif yarılmış. inşallah çok uzun sürmez.
evet bu aralar salgın var cnm , bizde diş diye düşündük ilk başta ama ateşi düşüremedik bir türlü doktora gittiğimizde kanında enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandık 3 günlük bir antibiyotikti ama kızıma alerji yaptığı için 2 gün kullanabildik, allaha şükür şimdi iyileşti kızım ,, diş sıkıntıları bizde de var tamamlayamadık henüz dişleri ..
bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, bizim dişler tamamlanamadı henüz , köpek dişleri çıkmak üzere , biraz büyüdüklerinde bu sıkıntıları arıcaz belki ama olsun sağlıkla büyüsünler, şu huysuzluklar , gereksiz ağlamalar, diretmeler bir bitse bazen çok yoruluyorum..Diş ateşi 38 in üstüne çıkmazmış. Aklınızda bulunsun eğer 38 i geçen ateş olursa dişe bağlamadan dr a gitmek lazım. Benim oğlumun 38 i geçmemişti. 1 haftalık iştahsızlık huzursuzluk uykusuzluk sonucunda 3 tane azı dişi çıktı ve nihayet rahata erdik. şu anda 19 dişi oldu ve tek azısı kaldı. o da çıktımı 5/6 yaşa kadar diş sıkıntısı olmayacak. tabi kimbilir başka ne sıkıntılar olur allah bugünleri aratmasın :))
Canım diş ateşini bende öyle biliyordum oğlan köpek dişlerini çıkarırken ateşi 39.5 dereceye fırladı Dr hiç bir sağlık sorunu yok gayet normal diş çıkarma Döneminde normal deyip ateş düşürücü vermişti sadece.Diş ateşi 38 in üstüne çıkmazmış. Aklınızda bulunsun eğer 38 i geçen ateş olursa dişe bağlamadan dr a gitmek lazım. Benim oğlumun 38 i geçmemişti. 1 haftalık iştahsızlık huzursuzluk uykusuzluk sonucunda 3 tane azı dişi çıktı ve nihayet rahata erdik. şu anda 19 dişi oldu ve tek azısı kaldı. o da çıktımı 5/6 yaşa kadar diş sıkıntısı olmayacak. tabi kimbilir başka ne sıkıntılar olur allah bugünleri aratmasın :))
Puffycm bizde dibine kadar yasiyrz 2 yas sendromunu..inatlasma aglama krizleri..ne zaman gecicek bnde merakla bekliyrmmCanım diş ateşini bende öyle biliyordum oğlan köpek dişlerini çıkarırken ateşi 39.5 dereceye fırladı Dr hiç bir sağlık sorunu yok gayet normal diş çıkarma Döneminde normal deyip ateş düşürücü vermişti sadece.
Kızlar beynimin yarısı iptal! Bu 2 yaş zımbırtısı ne beter bir şeymiş böyle. Ağlamak inat kendini yerden yere atmak daha ne sayayım. Inanin dışarı çıktığımızda sokakları tırmalıyor resmen! Ağlayaa ağlaya geziyoruzAllah iyi etsin de bizde rahatlayalım. Peygamber sabrı inşallah
Tatlım komşumun ikizleri var 'bu ne böyle deli gibi bişi benimkiler böyle olsa hayatta bakamam' deyip dua ediyo bana! Gene şükrediyorum sağlığımız yerinde. Benimki tam anlamıyla konuşamadığı içinde Sıkıntımız artıyor. Az kaldı inşallah.Puffycm bizde dibine kadar yasiyrz 2 yas sendromunu..inatlasma aglama krizleri..ne zaman gecicek bnde merakla bekliyrmm
2 yaşında oldukRabbim nice yaşlarını nice mutlu Günlerini göstersin inşallah. Ilk yaş günü gibi gösterişli bir şey yapmadım. Sade bir toplantıyla hallettim. Bu hafta içinde de aşısını yaptırıp Dr kontrolüne götürecem nasipse. Bakalım neler yapmış hıyar oğlan
Tatlım komşumun ikizleri var 'bu ne böyle deli gibi bişi benimkiler böyle olsa hayatta bakamam' deyip dua ediyo bana! Gene şükrediyorum sağlığımız yerinde. Benimki tam anlamıyla konuşamadığı içinde Sıkıntımız artıyor. Az kaldı inşallah.
Kreşe göndermeyi planlıyorum. Hiç olmazsa oyun saatine. Tabi uyum sağlayabilirse.. Sizler neler yapıyorsunuz?
Canım Rabbim peygamber sabrı versin hepimize. Akşama kadar pertimi çıkarıyor! Bizimki eline aldığı şeyi kafamıza atıyor, isabet ettiremediyse gelip ısırıyor. Sinir krizi falan geçiriyor.Bizde iki yaşımızı doldurduk. Herkesin yeni yaşı kutlu olsun nice nice d.günlerine :)
İnatlaşma ağlama, her istediğini yaptırma, istediği yöne gitmeler benim oğlumdada var. Eline aldığı seyi camdan atıyor, izin vermezsen yada elinden alırsan kıyametleri kopartıyor. Sokağa çıkınca kendi istediği yöne gidiyor, çevirmeye kalktığımda bıyaaak beniii diye bağırıp ağlıyor, olduğu yere çömeliyor :) bazan sabrım tükeniyor ama yapacak bişey yok.
Bu arada wc eğitimine girişen oldu mu? :))
Selam kızlar. oğlanı 2 yaş kontrolüne götürdüm. Gelişimi şükürler olsun iyi. Kilo:13,5 boy:94cm beni yetişmesine az bi mesafe kaldıbebekken dil bağı operasyonu olmuştuk konuşmasını ne kadar etkiler sorusunu yine tekrarladım Dr a ağzına kitaplara falan iyice baktı hiç bir problem yok. Erkek bebelerin %90 ı 2,5-3 yaşına doğru anca konuşur dedi. sabırla bekliyorum Boğaz enfeksiyonu vardı. 2 gün ateşi uğraştırdı bizi. Şükür şimdi iyi. Iştahı berbat,hiç bir şey yemiyor. Vitamin damlası verdi. Henüz aşımızı olmadık onu da haftaya halledecem inşallah.
Canım Rabbim peygamber sabrı versin hepimize. Akşama kadar pertimi çıkarıyor! Bizimki eline aldığı şeyi kafamıza atıyor, isabet ettiremediyse gelip ısırıyor. Sinir krizi falan geçiriyor.
Tuvalet Eğitimine giriş yaptım desem daha doğru olur. Tam wc ye yapmaya başladı ishal oldu evladımçok zor bir şey. Hem 2 yaş Fırtınası hem çiş kaka takibi.. Neyse.. Biz hallederiz. Neleri halletmedik
Benim oğlanda cümle yok. Kelimeler tek tek. Bazı şeyleri tam söyleyemiyor. Mesela kelebek=ebbek gibiKonuşmamasının sebebi o operasyon değildir. Genelde erkek çocuklar geç konuşuyormuş. Neyseki oğlum artık herşeyi konuşuyor ama bir akrabamızın oğlu 3 yaşında ve anne bile demiyor. hani en azından anne diyebilir diye düşünüp şaşırdım.problem olmasın dedimde, yok geç konuşabilirmiş sorun yok demiş dr. zamanı gelince konuşurlar:)
wc olayında şansızlık olmuş, ishalse sürekli her tarafa yapar( ya bu iş çok zor gözümde cok büyüyor. geçen gün üstünü çıkardım banyoya götürecektim bir baktım totosundan halının üstüne dökülüyor...Kurban bayramında birazda izin alıp 10 gün evde alıştırayım diyorum ama olurmu bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?