2013 ağustos bebeklerinin gelişim tablosu

livanisa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
280
0
26
İstanbul
kızlar bebeklerimizin haftasını ve kilo boy ölçümlerini burada paylaşalım bakalım bebeklerimiz hangi haftada ne kadar gelişim göstermiş hem bizden sonraki anneler içinde bilgilendirici olur

Yok cnm hiç belli olmuo sonraki haftalarda degişio bu tabloda görüceksin çogu bebek son ayda bile alabilio arkadaşımın bebegine dr zayıf diodu 3400 doğdu üstelik 38. Haftasında

Bide bi yerde olumuştum kız bebeklerin kilo alımı daha düzenli gidermiş erkek bebeklerin biranda geri kalıp bir andada çok ileri gidiomuş

İnşallah öyle olur yoksa aydaslarina karsı ayıp olucak haftaya ayrintiliya gidicem bakalım kaç gram almış erkeğim

benimde ogluşum 20+4 22 cm 360 gr dı.hamiş arkadaşlar size bir sorum olucak sizde benim gibi sürekli yemek yiyormusunuz ne yapsam karnım doymuyo daha elimdeki bitmeden acaba ne yesem diye düşünüyorum ((((

benimde canım hic bisey çekmiyor.aksine yedigim zaman herhangi bisey sindirememe problemi yasiyorum.kisacasi aserme olayım hic olmadi.esim cok sansli bence onu yormuyorum.masrafsiz anne adayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…