ağustos anneleri olarak 01:25 saat kızımı çok özledimmmmmmmmm haykırayım dedim bende alıcam herkez gbi nasip olursa kızımı kucama o duyguyu tatmak çok istiyorum ((( rabbim sen her bekleyene tezinden en hayırlısından ver aminnnnnnnnn defne kızımmm ömrümmm öptüm seni yine annecim ayına girdik sayılı günlerimiz kaldı nemutlu bizlere güzel anneler iyi geceler zamanın çabuk geçmesi dilegiyle :)))))))))))))))))
Geçen hafta moralim bozuktu oğlumun kilosu düşük diye 35+0 da 2200gr dı...
bir hafta boyunca sıkı beslenme ve dinlenme ile bugün 36+0 da 2940gr olmuş :)
36+6 haftalık oldum dün kontrole gittiğimde 3100 kiloymuş prensesim, herşey yolundaymış çok şükür. sezeryan yapacaksam 16 ile 20 ağustos arasında yapabilirmişim... ama ben o kadar kararsızım ki ,, sanki normal doğmak için elinden geleni yapıyor kuzucum ... ama ben gün yaklaştıkça normal doğumdan korkuyorum... bide biran evvel kavuşmak istiyorum... bakalım nasıl olacak ???
36+6 haftalık oldum dün kontrole gittiğimde 3100 kiloymuş prensesim, herşey yolundaymış çok şükür. sezeryan yapacaksam 16 ile 20 ağustos arasında yapabilirmişim... ama ben o kadar kararsızım ki ,, sanki normal doğmak için elinden geleni yapıyor kuzucum ... ama ben gün yaklaştıkça normal doğumdan korkuyorum... bide biran evvel kavuşmak istiyorum... bakalım nasıl olacak ???
Doğal doğumu savunuyorum diye bu sitede çok sert tepkiler görmüş biri olarak akıl vermek istemem ama tavsiyem kesinlikle doğum yöntemlerini tüm artı ve eksileriyle araştır sonra karar ver...