2013 ağustos bebeklerinin gelişim tablosu

bakıyorum kimse yazmıyo bebişini ya

kuzum ben yazmıştım ama gönderilmemiş galiba benim kızımda 19+1 de 257gram cıktı. amaaan bizimkilerde doğunca büyüsün.sağlıkları yerinde olsunda gerisi önemli değil

dün aksam epey bir saat bebegimin hareketlerini hissedemedim.disardaydim eve gelinde bir muddet daha bekledimbaktim ayni.esimle paylastim duygulandim tabiki oda cok uzuldu.bekledik konustuk bebegimizle hala ses yoktu.sonra bir müddet gecince hefif kipirdandi sonrada hareketlendi o kadar mutlu oldum ki tekrar aglamaya basladim esiminde duygulandi.simdi bana diyeceksiniz cok abartmissin ama cok hareketle bir bebek oglum 15 dakka en gec ara verir oynardi bide sol kasik kemik tarafinda agri oluyodu korktum ogun...daha ilk bebegim mazur gorun okadar alismisim ki cok dua ettim birsey olmasin diye cok seviyorum oulumu.ALLAH IM BU MUTLULUGU VERDİN ANNE ADAYİ YAPTİN BENİ TAMAMİNADA SEN ERDİR YÜCE RABBİM MUTLULUGUMUZU EKSİK KOYMA...AMİN

amin canım doktorum bana 15 gün hissetmediğin zamanlar bile olabilir dedi eşimn yanında. o yüzden eşim oldukça sakin.harket etmiyor dediğimde 15 güne kadar yolu var diyor :)

Cnm ilk hamilelikte oluo böle paniklemeler bebişin uyuyodur ondan kıpırdamamıştır artık uyku düzeni oluştu korkma allah kötüsünden kırusun bebeklerimizi

Arkadaşlar merhaba bende 21+3 haftalık anne adayıyım ve maşallah bebekleriniz baya iyi kilodalar benim cimcimem daha 288 gr çokmu yavaş acaba

Son düzenleme:
kontrolden geldm bende kızım 23 haftalık 28 cm 546 gram:) maşallah

Arkadaşlar merhaba bende 21+3 haftalık anne adayıyım ve maşallah bebekleriniz baya iyi kilodalar benim cimcimem daha 288 gr çokmu yavaş acaba
O hiç belli olmaz cnm bazı bebekler sonradan kilo alır hatta son bir ay bile bellenmedik bi kilo alımı bile olanilir

canım seni okuyunca rahatladım benmkide 21+2de 365gr ama doktor karın bölgesi genişliğinin iki hafta geri olduğunu söyledi. dün ilk kez hamileliğimle ilgili olumsuz bişey duyunca moralim bozuldu. dokunsalar ağlayacaktım ama düşünüyorum benmde bel ve karın bölgem hep diğer yerlerime göre çok inceydi. hamile olmadan önce kaşık kadar belim vardı resmen. kızım bana benzemiştir belki dimi teyzoşları? Allaha emanetler Rabbim nur topu gibi sağlıklı ve güzel etsin bebişlerimizi...

nezaman foruma girip okumaya başlasam oğlum kıpır kıpır :)) acaba onun için bişeyler baktığımı anlayıp heyecanlanıyor mu teyzeleri :)

Selam arkadaşlar, hem siteye yeni üye oldum hemde ilk yorumumu buraya yazıyorum. Aranıza yeni katıldım anlayacağınız. 22 haftalık hamileyim bende, bir erkek bebiş bekliyorum. Geçen haftaki kontrolümüzde 500 gram ağırlığında ve 25 cm uzunluğunda idi.
2-3 haftadır karnımda hareket ettiği zamanları ve varlığını hissettiriyordu ama bu hafta ilk kez sağlam tekmeler yemeye başladım. İnanılmaz bir duyguymuş..
Heyecanınızı paylaşıyorum;
Sevgiler,

Hoş geldin aramıza cnm allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin

forumda okudumda fatih hastanesinde doktor esra hanıma gidiyorsunuz diye anladım. bende salı günü için ondan randevu aldım ama nasıl bir doktor olduğunu bilmiyorum biraz bilgi verebilir misiniz? şimdi 12 haftalık hamileyim tedirgin oldum hastane hakkında yazılanlardan dolayı kimisi çok iyi demiş kimisi yerden yere vurmuş ne düşüneceğimi bilemedim. bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…