Maşallah cnm oğluna19+1 20 cm 300 gr mış oğluşum
bakıyorum kimse yazmıyo bebişini ya
Benim Kuzum 30 cm, 680 Gr. (24+2)
dün aksam epey bir saat bebegimin hareketlerini hissedemedim.disardaydim eve gelinde bir muddet daha bekledimbaktim ayni.esimle paylastim duygulandim tabiki oda cok uzuldu.bekledik konustuk bebegimizle hala ses yoktu.sonra bir müddet gecince hefif kipirdandi sonrada hareketlendi o kadar mutlu oldum ki tekrar aglamaya basladim esiminde duygulandi.simdi bana diyeceksiniz cok abartmissin ama cok hareketle bir bebek oglum 15 dakka en gec ara verir oynardi bide sol kasik kemik tarafinda agri oluyodu korktum ogun...daha ilk bebegim mazur gorun okadar alismisim ki cok dua ettim birsey olmasin diye cok seviyorum oulumu.ALLAH IM BU MUTLULUGU VERDİN ANNE ADAYİ YAPTİN BENİ TAMAMİNADA SEN ERDİR YÜCE RABBİM MUTLULUGUMUZU EKSİK KOYMA...AMİN
dün aksam epey bir saat bebegimin hareketlerini hissedemedim.disardaydim eve gelinde bir muddet daha bekledimbaktim ayni.esimle paylastim duygulandim tabiki oda cok uzuldu.bekledik konustuk bebegimizle hala ses yoktu.sonra bir müddet gecince hefif kipirdandi sonrada hareketlendi o kadar mutlu oldum ki tekrar aglamaya basladim esiminde duygulandi.simdi bana diyeceksiniz cok abartmissin ama cok hareketle bir bebek oglum 15 dakka en gec ara verir oynardi bide sol kasik kemik tarafinda agri oluyodu korktum ogun...daha ilk bebegim mazur gorun okadar alismisim ki cok dua ettim birsey olmasin diye cok seviyorum oulumu.ALLAH IM BU MUTLULUGU VERDİN ANNE ADAYİ YAPTİN BENİ TAMAMİNADA SEN ERDİR YÜCE RABBİM MUTLULUGUMUZU EKSİK KOYMA...AMİN
kontrolden geldm bende kızım 23 haftalık 28 cm 546 gram:) maşallah
O hiç belli olmaz cnm bazı bebekler sonradan kilo alır hatta son bir ay bile bellenmedik bi kilo alımı bile olanilirArkadaşlar merhaba bende 21+3 haftalık anne adayıyım ve maşallah bebekleriniz baya iyi kilodalar benim cimcimem daha 288 gr çokmu yavaş acaba
Arkadaşlar merhaba bende 21+3 haftalık anne adayıyım ve maşallah bebekleriniz baya iyi kilodalar benim cimcimem daha 288 gr çokmu yavaş acaba
Hoş geldin aramıza cnm allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsinSelam arkadaşlar, hem siteye yeni üye oldum hemde ilk yorumumu buraya yazıyorum. Aranıza yeni katıldım anlayacağınız. 22 haftalık hamileyim bende, bir erkek bebiş bekliyorum. Geçen haftaki kontrolümüzde 500 gram ağırlığında ve 25 cm uzunluğunda idi.
2-3 haftadır karnımda hareket ettiği zamanları ve varlığını hissettiriyordu ama bu hafta ilk kez sağlam tekmeler yemeye başladım. İnanılmaz bir duyguymuş..
Heyecanınızı paylaşıyorum;
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?