dün aksam epey bir saat bebegimin hareketlerini hissedemedim.disardaydim eve gelinde bir muddet daha bekledimbaktim ayni.esimle paylastim duygulandim tabiki oda cok uzuldu.bekledik konustuk bebegimizle hala ses yoktu.sonra bir müddet gecince hefif kipirdandi sonrada hareketlendi o kadar mutlu oldum ki tekrar aglamaya basladim esiminde duygulandi.simdi bana diyeceksiniz cok abartmissin ama cok hareketle bir bebek oglum 15 dakka en gec ara verir oynardi bide sol kasik kemik tarafinda agri oluyodu korktum ogun...daha ilk bebegim mazur gorun okadar alismisim ki cok dua ettim birsey olmasin diye cok seviyorum oulumu.ALLAH IM BU MUTLULUGU VERDİN ANNE ADAYİ YAPTİN BENİ TAMAMİNADA SEN ERDİR YÜCE RABBİM MUTLULUGUMUZU EKSİK KOYMA...AMİN
kızlar bebeklerimizin haftasını ve kilo boy ölçümlerini burada paylaşalım bakalım bebeklerimiz hangi haftada ne kadar gelişim göstermiş hem bizden sonraki anneler içinde bilgilendirici olur
selam 22+3 te 28 cm 560 gr di kızım
bizimde bugün kontrolümüz vardı
26. haftamızdayız ama ultrasonda 26+4 çıktı
960 gr 32 cm olmuşuz maşallah
25+6 haftalık bebeğim 916 gr. olmuş
ben oğluşumda 25+1 de 930 gramdı
Benim oğlum da 25. haftasında 920 gr boyu 30 cm. bunun üstünden 5-6 gün geçti 1 kilo olmuştur heralde
oğluşum çok iyi de ben çok kilo aldım şimdiden 13 kilo almış bulunmaktayım. Aman oğlum sağlıklı olsunda yeter :)
26. hafta 817 gram:) bugün dopplere girdm ama boyunu öğrenemedm doktor beklenenden uzun olur anneside uzun dedi:)
benim oglusum da 24 hafta 3 gunluk 30 santim 678 gram...
Benim pasam da 23. haftasinda 677 gr 34 cm idi. bi kiloyu gecmistir heralde
25+1de 720 grdi sanirim benim bebis ufak kalmis biraz
27+6'yız 36 cm, 1146 gr. paşam
Merhaba benim bebişimde 22,5 günlük iken 513gr 33 cm idi canım kızım, biraz zayıfız ama boyumuz uzun sanırım ve son ayda tam 5 kilo birden aldım bentoplamda 8 kilo aldım çok korkuyorum bundan sonra her ay 5 kilo alır isem diye...
benimkide 23+4 587 gr dı canım zayıf olmaları önemli değil bence sağlıklı olsunlar. hem çok kilolu olursa normal doğuramayız. bende toplamda 7 kilo aldım1er kilo alıyordum biranda 3 kilo almışım inşallah 70i görmeden doğurabilirim. yoksa 1.60 boyla yuvarlanan top gibi görüncem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?