2013 ağustos bebeklerinin gelişim tablosu

bebeğiniz hareket etmezse tatlı birşeyler yemeyi deneyin.5dakika içinde hareket etmeye başlıyor :)

kızlar bebeklerimizin haftasını ve kilo boy ölçümlerini burada paylaşalım bakalım bebeklerimiz hangi haftada ne kadar gelişim göstermiş hem bizden sonraki anneler içinde bilgilendirici olur

selam 22+3 te 28 cm 560 gr di kızım

Son düzenleme:
bizimde bugün kontrolümüz vardı
26. haftamızdayız ama ultrasonda 26+4 çıktı
960 gr 32 cm olmuşuz maşallah

Benim oğlum da 25. haftasında 920 gr boyu 30 cm. bunun üstünden 5-6 gün geçti 1 kilo olmuştur heralde
oğluşum çok iyi de ben çok kilo aldım şimdiden 13 kilo almış bulunmaktayım. Aman oğlum sağlıklı olsunda yeter :)

26. hafta 817 gram:) bugün dopplere girdm ama boyunu öğrenemedm doktor beklenenden uzun olur anneside uzun dedi:)

selam 22+3 te 28 cm 560 gr di kızım

bizimde bugün kontrolümüz vardı
26. haftamızdayız ama ultrasonda 26+4 çıktı
960 gr 32 cm olmuşuz maşallah

25+6 haftalık bebeğim 916 gr. olmuş

ben oğluşumda 25+1 de 930 gramdı

26. hafta 817 gram:) bugün dopplere girdm ama boyunu öğrenemedm doktor beklenenden uzun olur anneside uzun dedi:)

benim oglusum da 24 hafta 3 gunluk 30 santim 678 gram...

Benim pasam da 23. haftasinda 677 gr 34 cm idi. bi kiloyu gecmistir heralde

25+1de 720 grdi sanirim benim bebis ufak kalmis biraz

27+6'yız 36 cm, 1146 gr. paşam

Hepimizin bebeklerine maşallah rabbim saglıcskla kucagımıza almayı nasip etsin

Haftasonu kontroldeydik... 23+1 de oğlumuz 563 gr olmuş, bende bu sabah itibarı ile 10 kg almışım
Ama şeker yüklemesi tam bir kabusmuş

Merhaba benim bebişimde 22,5 günlük iken 513gr 33 cm idi canım kızım, biraz zayıfız ama boyumuz uzun sanırım ve son ayda tam 5 kilo birden aldım ben toplamda 8 kilo aldım çok korkuyorum bundan sonra her ay 5 kilo alır isem diye...

benimkide 23+4 587 gr dı canım zayıf olmaları önemli değil bence sağlıklı olsunlar. hem çok kilolu olursa normal doğuramayız. bende toplamda 7 kilo aldım 1er kilo alıyordum biranda 3 kilo almışım inşallah 70i görmeden doğurabilirim. yoksa 1.60 boyla yuvarlanan top gibi görüncem :)

merhaba canım sanırım arka arkaya yavrularımızı elimize alıcağız Allah'ın izni ile sağlıklı bir şekilde, benimde boy 1,60 şu anda 53 kiloyum ama dediğim gibi her ay beş kilo alırsam bundan sonra yandım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…