2013 ağustos bebeklerinin gelişim tablosu

bende dün dr kontrolündeydim ağrı için gittim, 32+2 dr 1800 gr dedi, açıkçası üzüldüm 2 kilo olması gerekirdi, 2 hafta önce 1500 kiloydu kendi düzenli gittiğim drumda, neyse sonra başka dr gitmek zorunda kaldım aynı gün içinde oda 2400 gr dedi, ikiside düzenli gittiğim dr değil, kendi dr um dolu olduğundan 10 gün sonra gidebileceğim, 1800 gr diyen dr kafasının ölçüsünün 1800 gr yani 30 haftalık gözüktüğünü bacak uzunluğunun 32 haftaya uyumlu olduğunu söylemişti yani kafası küçük olduğundanda öle bir sonuç çıkabilirmiş, ama ikinci dr 34 35 haftalık 2400 gr dedi arada hafta ve kilo olarak çok çok uçurum var hiç birşey anlamadım açıkçası. anlayan varsa banada açıklarsa sevinirim, bu arada ilk bebeğimi yani kızımı 3600 gr doğurdum hiçç kilo almadan karnım hiç çıkmamıştı, bu ise erkek ve biraz daha kilo aldım 6 7 kilo gibi ve karnım ilk bebeğime göre daha belirgin sizce bunu yaşayan anlayan birileri varsa yardımcı olmalarını isterim,

Son düzenleme:

Aynı gün farklı dr ların 600 gramlık farkı açıkçası bnide şaşırttı 200-300 gram olabilir ama bu biraz fazla keşke ikinci gittiğin dr a bi sorsaydın kşlo alımın ise nırmal bnde 32+3 üm bugün 5 kilo aldım karnımda çok yok kızındada aynıydı ve 8 kilo ile bitirmiştim oğlumda ise karnım daha belirgindi ve 13 kg almıştım buda kız bakalım kaç kg ile dogum yapıcam

benimki 2 hafta önden gidiyor 3100 gr 50cm bugünkü kontrolde zor ama beni çok yoruyor birde erken doğum riski var uyku uyuyamıyrm sırt ağrısından

ben de dün gittim kontrole 34+2 haftalık 2,5 kilo boy ölçümü yapmadı ama fl ve ac 2 hafta önde görünüyordu

35+0 da 2 kilo 600 gram boyu 47 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor ama 3 kiloluk bebekleri görünce bizim oğlan minnak mı olucam diyorum sağlıklı olsunda

37+4 günlük bebeğim 3 kg 350 gr , 49 cm :):)ayrıca dr gelmeyede hiç niyeti yok dedi halinden oldukça memnun :)))

34+5 günlük isimsiz kahraman oğlumşumuz 2600gr olmuş. bgn nts ye de aldılar.herşey normalmiş çk şükür.biraz baş çevresi büyük gibi dedi dr. ama doğum anına kadar sezeryanı düşünmüyoruz.inş. sıkıntı olmaz. boyunu sormamışız o da söyledi mi heyecandan fark edememişim

35 haftalıkken 2600 gr maşallah :)

Bugün bizde kontroldeydik kızım 2910 gram 49 cm olmuş 15 agustos sezaryen tarihimiz kesinleşti tabi daha önce gelmek istemezse

benim bebeğim boyu haftasına göre bir hafta önde ama kilosuda 1 hafta geride 33+1 haftasında gitmiştik kilo.2.200 gr boy 48 cm kızım olucak inşallah ama bilmiorum kızlar nasıl alırmı sizce o alsın die kendimi şişirdim ama ...(

Hiç sorun etme cnm bnmkide ilk başlarda hep 2-3 hafta geri çıkıyodu şuan normal gidiyo 36+2 yiz dün ki kontrolde 2910 du

Hiç sorun etme cnm bnmkide ilk başlarda hep 2-3 hafta geri çıkıyodu şuan normal gidiyo 36+2 yiz dün ki kontrolde 2910 du

:) inşallah bakalım toparlar dimi yaaa.. maşşallah rabbim hayırlısıyla sağlığıyla kucamıza almyı nasip etsin inşallah aminnn sevindim :)

22. haftamızda 550 grr 28 cmdi oğluşum

Aaaa canim bebislerimiz ayni gun geliyolar ben pazartesi sabagi sezeryanla melegimi kucagima alicam tek farkimiz senin prensin benimse prrnsesim olucak . Benim bebisim suan 3400 gram 52 cm senin oglusun nekadar bakimm bide teyzesi benim kızımın adi deniz olucak senin oğluşunun adı ne bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…