bende dün dr kontrolündeydim ağrı için gittim, 32+2 dr 1800 gr dedi, açıkçası üzüldüm 2 kilo olması gerekirdi, 2 hafta önce 1500 kiloydu kendi düzenli gittiğim drumda, neyse sonra başka dr gitmek zorunda kaldım aynı gün içinde oda 2400 gr dedi, ikiside düzenli gittiğim dr değil, kendi dr um dolu olduğundan 10 gün sonra gidebileceğim, 1800 gr diyen dr kafasının ölçüsünün 1800 gr yani 30 haftalık gözüktüğünü bacak uzunluğunun 32 haftaya uyumlu olduğunu söylemişti yani kafası küçük olduğundanda öle bir sonuç çıkabilirmiş, ama ikinci dr 34 35 haftalık 2400 gr dedi arada hafta ve kilo olarak çok çok uçurum var hiç birşey anlamadım açıkçası. anlayan varsa banada açıklarsa sevinirim, bu arada ilk bebeğimi yani kızımı 3600 gr doğurdum hiçç kilo almadan karnım hiç çıkmamıştı, bu ise erkek ve biraz daha kilo aldım 6 7 kilo gibi ve karnım ilk bebeğime göre daha belirgin sizce bunu yaşayan anlayan birileri varsa yardımcı olmalarını isterim,
35+2 haftalığız 3,250 kilo 53 cm boyumuz var
34+5 günlük isimsiz kahraman oğlumşumuz 2600gr olmuş. bgn nts ye de aldılar.herşey normalmiş çk şükür.biraz baş çevresi büyük gibi dedi dr. ama doğum anına kadar sezeryanı düşünmüyoruz.inş. sıkıntı olmaz. boyunu sormamışızo da söyledi mi heyecandan fark edememişim
Hiç sorun etme cnm bnmkide ilk başlarda hep 2-3 hafta geri çıkıyodu şuan normal gidiyo 36+2 yiz dün ki kontrolde 2910 dubenim bebeğim boyu haftasına göre bir hafta önde ama kilosuda 1 hafta geride 33+1 haftasında gitmiştik kilo.2.200 gr boy 48 cm kızım olucak inşallah ama bilmiorum kızlar nasıl alırmı sizce o alsın die kendimi şişirdim ama ...(
Hiç sorun etme cnm bnmkide ilk başlarda hep 2-3 hafta geri çıkıyodu şuan normal gidiyo 36+2 yiz dün ki kontrolde 2910 du
22. haftamızda 550 grr 28 cmdi oğluşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?