merhaba canım sanırım arka arkaya yavrularımızı elimize alıcağız Allah'ın izni ile sağlıklı bir şekilde, benimde boy 1,60 şu anda 53 kiloyum ama dediğim gibi her ay beş kilo alırsam bundan sonra yandım :S
dün aksam epey bir saat bebegimin hareketlerini hissedemedim.disardaydim eve gelinde bir muddet daha bekledimbaktim ayni.esimle paylastim duygulandim tabiki oda cok uzuldu.bekledik konustuk bebegimizle hala ses yoktu.sonra bir müddet gecince hefif kipirdandi sonrada hareketlendi o kadar mutlu oldum ki tekrar aglamaya basladim esiminde duygulandi.simdi bana diyeceksiniz cok abartmissin ama cok hareketle bir bebek oglum 15 dakka en gec ara verir oynardi bide sol kasik kemik tarafinda agri oluyodu korktum ogun...daha ilk bebegim mazur gorun okadar alismisim ki cok dua ettim birsey olmasin diye cok seviyorum oulumu.ALLAH IM BU MUTLULUGU VERDİN ANNE ADAYİ YAPTİN BENİ TAMAMİNADA SEN ERDİR YÜCE RABBİM MUTLULUGUMUZU EKSİK KOYMA...AMİN
aile hekimliğindeki ebe beni biraz korkuttu canım. sadece son ay 4 ay kilo alacaksın dedi ben hedefim 67 deyince. yani 70 in üzerine çıkarsın demek istediolsun yavrucaklarımız sağlıklı olsunlar yeter ki rejim yapar aç kalır spor yapar veririz kilolarımızı.sen daha 53müşsün ben63 oldum
26+0 37 cm 1170 gr oğlum bana biraz büyükçe geldi
merhaba benide aradılar 2. aşı için bugün yarın gitmem lazım benimde sağlık ocağına( bu arada ben de dün kontrole gittim allaha şükür herşey çok güzel yolunda dedi bu arada bebişim 839 gr olmuş boyumuzda 31,5 cm miş ama en son 33 cm demişlerdi 2 hafta önce devlet hastenesinde kafama takıldı vallahi şimdi özel hastanede 31,5 cm diyorlar ıltroson makinaları arasında bu kadar fark olurmu?
[dün bnde kontroldeydim başka bi dr a gittim bebişimi 4d gördüm çok gzldi elini agzına sokup duruodu kilosu1160gram boyu37 cm
26+0 37 cm 1170 gr oğlum bana biraz büyükçe geldi
merhaba doğum çantanız ve bebek eşyalarınız hazırmı ne zman hazırlamayı düşünüyorsunuz
Canım ben henüz öyle bir şey hazırlamadım. Bu gibi konularda biraz rahatım sanırım. Doktorum her şeyin normal gittiğini söylüyor,bende güveniyorum.Burda herkesler her şeylerini bitirmiş. Henüz kıyafetlerini yıkamadım. 36-37. haftalarda halletmeyi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım :101:
Pardon cnm 36-37 demişsinBu ay sonu hazırlamayı düşünüyorum 37 -38 biraz geç degilmi cnm en azından 35. Haftanda hazır et nolur nolmaz
Sen yıka ütülede bitek hazırlaması kalsın o kolay cnmHer şey hazır sayılır. Alınacak şeyleri tamamladım. Sadece yıkayıp çantaya yerleştirme işi var ki o da bayaa bi meşakatli. Çantayı hazırlama işi çok zor olmadığı için acele etmiyorum. Daha vaktim var gibi geliyor bana nedense..ağırdan alıyorum işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?