2013 ağustos bebeklerinin gelişim tablosu

aile hekimliğindeki ebe beni biraz korkuttu canım. sadece son ay 4 ay kilo alacaksın dedi ben hedefim 67 deyince. yani 70 in üzerine çıkarsın demek istedi olsun yavrucaklarımız sağlıklı olsunlar yeter ki rejim yapar aç kalır spor yapar veririz kilolarımızı.sen daha 53müşsün ben63 oldum

canım aynı sorunu bende bi hafta önce haftasonu yaşadım,son üç gün boyunca bebek hareketleri düzensiz ve çok hafif kıpırdamalar şeklinde olmuştu önemsemedim,ancak cumartesi akşamı sabaha kadar ne yaptıysam bebeğim kımıldamıyordu sabah erkenden ağlaya ağlaya doktora gitttim çok şükür bebeğim yaşıyordu ama kalbi olması gerekenden çok fazla atıyor dedi , kan değerlerime bakıldı enfeksiyon çıktı buna bağlı olarak bebek hareketlerinde azalma olmuştur dedi doktor,akabinde antibiyotik tedavisine başladık çok şükür şimdi hissediyorum meleğimi,inşallah selametle kucağımıza almayı da nasib eder rabbim ,bu arada bebeğim 29 haftalık...

merhaba benide aradılar 2. aşı için bugün yarın gitmem lazım benimde sağlık ocağına ( bu arada ben de dün kontrole gittim allaha şükür herşey çok güzel yolunda dedi bu arada bebişim 839 gr olmuş boyumuzda 31,5 cm miş ama en son 33 cm demişlerdi 2 hafta önce devlet hastenesinde kafama takıldı vallahi şimdi özel hastanede 31,5 cm diyorlar ıltroson makinaları arasında bu kadar fark olurmu?

26+0 37 cm 1170 gr oğlum bana biraz büyükçe geldi

Cnm zaten boy ölçümünü çogu dr yapmıo saglıklı olmadıgı için bebegin kendini kasması yada germesi bile ölçümde fark edio kilo ölçümleri bile fark edio bunlar zaten tahmini ölçümler birebir pek tutmuo

[dün bnde kontroldeydim başka bi dr a gittim bebişimi 4d gördüm çok gzldi elini agzına sokup duruodu kilosu1160gram boyu37 cm

Bugün kontroldeydik kızım 30+2 de 1916 gram 41 cm olmuş ama suyumuz biraz azalmış coraspin verdi bir hafta sonra gel bakalım dengeliyebilicezmi dedi inş haftaya düzelmiş olur

merhaba doğum çantanız ve bebek eşyalarınız hazırmı ne zman hazırlamayı düşünüyorsunuz

Canım ben henüz öyle bir şey hazırlamadım. Bu gibi konularda biraz rahatım sanırım. Doktorum her şeyin normal gittiğini söylüyor,bende güveniyorum.Burda herkesler her şeylerini bitirmiş. Henüz kıyafetlerini yıkamadım. 36-37. haftalarda halletmeyi düşünüyorum ama hayırlısı bakalım :101:

Bu ay sonu hazırlamayı düşünüyorum 37 -38 biraz geç degilmi cnm en azından 35. Haftanda hazır et nolur nolmaz

Her şey hazır sayılır. Alınacak şeyleri tamamladım. Sadece yıkayıp çantaya yerleştirme işi var ki o da bayaa bi meşakatli. Çantayı hazırlama işi çok zor olmadığı için acele etmiyorum. Daha vaktim var gibi geliyor bana nedense..ağırdan alıyorum işte...

Sen yıka ütülede bitek hazırlaması kalsın o kolay cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…