aynen canm sen bulmussun geciyo ne guzel bi sekilde ama dedigin gibi en ufak bisey cok etkiliyor onları ne kadar
iyiyim desemde sesin niye boyle diye ustelıyorlr zaten bazen konusurken sözcükler bogazıma diziliyor ama belli etmemeye gayret
ediyorm kızlar dikkatli olun bişey belli etmeyin cok üzülüyrlar uyuyamadım düsünmekten seni diyince ben bin beter uzuluyorm burayı kafaya takıyor diye :2:
Öyle tabi ama o telefon olayı da ayrı bir gerginlik yani. Bulunduğu yere ve komutanların tutumuna göre değişiyormuş fakat bir yakalanmaya 8 gün şafak geri atıyor diye duymuştum ben ki daha fazla olduğunu söyleyen arkadaşlar da oldu. Yani günde bir kere duyalım seslerini, iyi olduklarını bilelim ama legal yollarla olsun. Telefon olunca ben ister istemez daha da gerileceğim gibime geliyor, her ne kadar daha sık görüşecek olsak da :18:
2013/ AĞUSTOS ta asker yolu beklemeye başlayan arkadaşlar nereye gönderdiğiniz askerinizi
ısparta 40. piyade cavus olarak gitti esimmm
KIZLAR BU MSJI ALINTI YAPIP
ADINIZI-KİMİ BEKLEDĞİNİZİ- ACEMİ BİRLİĞİ- USTA BİRLİĞİ(tabi belli olduysa)- UZUN DÖNEM Mİ KISA DÖNEMMİ ONU YAZARMISIN
Sizi bilmiyorum ama ben sürekli unutuyorum kimin askeri nerde diye ilk msja ekliyecem sürekli sormak zorunda kalmayalım .
Kanaryam35 - Erkek Arkadaşını bekliyor - Manisa/Alaşehir( Ulaştırma Eri/ Acemilik )
Kanaryam yemin törenine gidecekmisin askerinin
Maalesef gidemeyeceğim okula gidip prosedür meselesi var onu halletmem gerekiyor yoksa 1 sene uzayacak magmalara gelesice okulum. Ama çok şükür ki 2 gün evci iznine gelecek askerim, o sebeple okula gitmeyi kabul ettim o gün yoksa giderdim yani yanına kaç sene uzarsa uzasın
O iyi bari canım 2 güne evci olması güzel ama yer uzakmı hani yolda geçmesin vakti.
Yok canım, askerim Manisa'da zaten. Biz de İzmir'de yaşıyoruz. Yola çıktıktan 2-3 saat sonra yanımda olacak yani, ben de onu evlerinde bekliyor olacağım kardeşiyle birlikte
O yüzden iyi gözükmeye değil, iyi olmaya ihtiyaç var. Her şeyden önce askerlerimiz için. Tabi ki kimse demiyor daima gülelim eğlenelim vur patlasın çal oynasın modunda takılalım diye ki o kadar zaten olamayız ama en azından morallerini bari bozmayalım, burayı kafalarına takmasınlar
OOO süper canım o zaman benim askerimde 2 gün evci çıkacak ama ben yemin törenine gidecem. Çünkü ikimizde farklı illerde yaşıyoruz o yüzden nişanlımın aileside ben ve nişanlım izmirde buluşacaz :) Bizim yollar çok uzun
Allah kavuştursun apple2 usta birliği belli olmadımı?
Bakma gelmiyor olsaydı okul falan dinlemez ben de giderdim de çok net konuştu yani benim çocuk oradan. Seni orada görmücem, evde görcem burnunun dikine gitme bozuşmayalım falan dedi, tırsmadım değil yani
vicdan yaptım ama ya.
garibim tek başına kalacak, çoğu kişi evci çıkarken...
vicdan yaptım ama ya.
garibim tek başına kalacak, çoğu kişi evci çıkarken...
amin herkesinkini can saglıgıyla insyok canmm yemin toreninden 3 hafta sonra belli oluyor bizimki hayırlı yerler olsun alllahım
insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?