2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
aynennn canım... normalde uykuyu çok seven biriydim nişanlım askere gidene kadar.. artık erken uyanıyorum istesem de uyuyamıyorum... bütün gün özlem çekerek geçiyor

aynen gece gunduz birbirine karıstı artık zaman gecmiyo uyumakta bi yere kadar sonrası yine aynı ama
alısıyruz bi sekilde hasret cekmek herseyden elini etegin soguyor buz tutuyrsun allah yardımcımız olsun tek temennimz iyi olmaları

Senin nişanlın ulaştırmada mı yani ? Benim erkek arkadaşımın usta olarak gidebileceği yerlerden biri de orası - bir ihtimal tabi - ondan soruyorum

canım nişanlım cumartesi günü teslim oldu... çok detaylı konuşamadık maalesef ki.. ama evet orası ulaştırma yanılmıyorsam erkek arkadaşın içinde hayırlısı olur inşallah.. şu an için orası rahat bir yer gibi görünüyor.. tek sorun oradaki tlfnlar bozuk

Yer açısından iyi de telefonların bozuk oluşu olmadı şimdi tek bağımız ankesörlüler yani. Geçici bir durummuş herhalde bu demi ? :18:

şükrediyorum ki önümüzdeki engel günler geçtikte kalkıyor.. askerliğini yapsın da evlenelim yahu hep bu zamanı bekledik bir an önce başla da bitsin dedik.. askerlik yapmadığı için düğünü erteledik.. yoksa evli olup asker yolu beklemek çok çok zor olurdu..

Yer açısından iyi de telefonların bozuk oluşu olmadı şimdi tek bağımız ankesörlüler yani. Geçici bir durummuş herhalde bu demi ? :18:

nişanlım cumartesi günü teslim oldu o akşam konuştuk sadece 2 dk.. bir sonraki gün sabah 10 dk kadar konuştuk.. sonra ses çıkmıyor.. ben meraktan çatlıyorum tabi... içeriye tlfnda sokamadı çünkü girişte çok fena arama yapmışlar.. Allahtan oradaki teskere alacak olan erlerde tlfn varmış da iletişimi sağladık.. sorunu bugün halletmediler ama en kısa sürede halledeceklermiş.. bir ihtimal yarın yapılabilirmiş.. bir umutla bekliyoruz :18:

Hımm anladım. Gerçi dedim ya bizimki sadece bir ihtimal. Teşekkür ederim yine de :)

Canım bizimkide çok kolay olmadı benimde ağbim olmaz dedi. Askerliğini yapmamış oğlana kızmı verilir dedi. Çok olaylar yaşadık ama sonunda şükürki avuştuk. Benimkinin askere gitmek gibi bi niyeti yoktu bedelli düşünüyordu olmadı zaten son 3 dersi kalmıştı onları verecekti kısa dönem olur diye düşünürken birden patadan askerlik çıktı şok olduk

Kesinlikle canım gülü seven dikenine katlanıyor. Sayılı gün inşallah hepimiz için çabuk ve sağ salim geçer. Bu ayrılıklar özlemlerimizi sevgimizi daha artıracak ben ona inanıyorum ki onu yaşıyorum

Canım seninkinin tlf lar bozukmuş bizim tlflar var ama öle uzun konuşamıyorduk. Dün 1 ay bitti bizim (şükürler olsun) ilk defa dün uzun konuştuk önce o aradı 5 dk sonra kapattı ben aradım yarım saat falan konuştuk. Dün çok iyiydi sesi biraz öksürük vardı ama şükürler olsun neşesi yerindeydi.

KEsinlile morfistan askerliklerini yapsınlarda evlenelim senin az zamanın kalmış canım .

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Yeni bir güne başladık ve bugünde takvimlerden şafaklarımızdan hayırlısıyla düşecek inşallahh :)

Evet yaa nerde beğen

artık mesajın üstüne gelip bekleyince çıkıyor kızlar.

sabah 7.30 da eşim aradı :)
10 dk konuştuk.
o da öksürüyor ya.
burada herkes hasta dedi.
ama çok güzel konuştuk. ben uykuluydum daha yatıyordum. keşke şimdi yanında olsam, sana bi sarılır işe gitmene bile izin vermezdim dedi kıyamam...

Msj üstüne geliyorum beğen çıkmıyor. Benimki daha hiç sabah aramadı hep akşamları 7 - 8:30 arası arıyor.Dün bizde çok güzel konuştuk hatta nazımı bile yaptım :)

aynen valla beklemenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…