2013/AĞUSTOS ta asker uğurlayanlar

SEVDİKLERİMİZ NEREDE

• ASKERİNİZİN ACEMİ BİRLİĞİ NEREDE

OY: 4 100,0%
  • ASKERİNİZİN USTA BİRLİĞİ NERESİ

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4
Yaa bak askerde ama yine seni düşünmüş okulunu ihmal etme diye :) Kız askerlik değiştirmiş mi yoksa :)

Ne beni düşünecek yaa o ancak kendini düşünüyor. Okul uzarsa benim onun aklınca hani bizim nişandır düğündür mevzuları falan da 1 sene rötar yiyecek yani o onun derdinde ki bana kalsa ben evlenmeyeceğim diyip duruyorum ya o da sen okulu bir bitir gör bakalım alıyorum mu ben seni almıyor muyum diyip duruyo canını yediğim yaa çok özledim

apple2 esimi bekliyorum acemi birliginde suan uzun donem olarak yapıyorr

:)) Aferim ona iyi bari o askerliği sende okulu aradan çıkarırsınız. Yaa biz nişanlanmak için çok uğraştık güya hemen düğün yapacaktık askerlik çıktı

Kızlar ben şimdi işten çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. İnşallah akşam askerlerimizin sesini duyarız. Öpüldünüz.

:)) Aferim ona iyi bari o askerliği sende okulu aradan çıkarırsınız. Yaa biz nişanlanmak için çok uğraştık güya hemen düğün yapacaktık askerlik çıktı

Bizim öyle bir durumumuz olmazdı canım. Benim okulum varken bile zor da öyle nişan falan muhabbetleri hadi bir ihtimal belki olabilir ama askerliği duruyorken mümkün değildi yani. Benim babamın net tavrı vardır o konuda, askerliğini yapmamış adama kız mı verilir diye. Ki sadece tanıştırayım kim olduğunu görün dediğimde bile askerliğini yapsın gelsin bakarız dedi adam

iyi demiş baban.
ben şimdi çok üzülüyorum

Size iyice zor tabi. Aynı evi de paylaştıktan sonra

nasibinde ne varsa onu yasıyorsun canm alnına yazılmıssa er gec ne varsa onu yasarsın bizimde alnımızda asker yolu gözlemekte varmıs
bende aklımın ucundan gecmezdi ama suan yasıyorm bundada vardır bi hayır allahım verir gücünü napalım gülü seven dikenine katlanır

Aynen öyle.....

aynen canm ya bende evde takılanlardanımsendemi evde safak sayıyorsun

aynennn canım... normalde uykuyu çok seven biriydim nişanlım askere gidene kadar.. artık erken uyanıyorum istesem de uyuyamıyorum... bütün gün özlem çekerek geçiyor

aynennn canım... normalde uykuyu çok seven biriydim nişanlım askere gidene kadar.. artık erken uyanıyorum istesem de uyuyamıyorum... bütün gün özlem çekerek geçiyor

aynı ya
ben de akşam 10 gibi uyur sabah 9 da kalkardım.
şimdi gece 1 gibi yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum
uyku tutmuyor

aynı ya
ben de akşam 10 gibi uyur sabah 9 da kalkardım.
şimdi gece 1 gibi yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum
uyku tutmuyor

gece 2 ye 3 e kadar buralardayım... diyorum ki sabah geç uyanırım kahvaltı , tv falan derken gün biter 1 gün daha eksilmiş olur ama nerdeeee... saat 9 buçukta ben böyle uyumak için nasıl çırpınıyorum ama yok gelmiyor

morfistan - nişanlım - İstanbul/ metris kışlası - kısa dönemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…