dogru söylüyorsun; nekadar insan bilirse o kadar sorular cogaliyor insan bunaliyor. inanir misin ben laparoskopi oldugumda rahmini mi aldilar diyenler oldu banaben kimsenin hayatini kurcalamiyorum ama benim hayatimi cok kisi kurcaliyor, neden bilmiyorum. zaten zor bir sürecten gectik, bir sürü hormon oladik stres yasadik, bi de bunlarla ugrasiyoruz yaa... ben bi de kafasina cok takan biriyim, kimseyle kötü olmak istemiyorum, küslüge hele hic gelemiyorum. olay taze diye dün cok kötü oldum hic uyuyamadim ama atlaticam insallah..
bu arada sen igneni birakmissin ama test sonuclarina göre mi biraktirdilar? önemli birsey sonucta Allah korusun.
yarın yeni druma bıraktığımı söyliyecem inşallah birşey olmamıştır. şimdi şöyle bana 1. denemem tutmayınca genetik test yaptılar mthfr 1298 heterezigot çıktı. önlem oalrak ilk 3 ay kullanacaksın dedi tüp bebek drum. snra gerek yok çünkü sahip olduğun mutasyon kan pıhtılaşmaya eğilimli ve düşük dedi sadece 34.haftaya kadar coraspin kullanıcaksın dedi. homozigot olsaydım eğer 9 ay kullanacaktın dedi. sonuçta bu benim genetiğim değişmez. ama başka oıhtılaşma testi var ise onu bilmiyorum yapılmadı bana. yeni takip eden drum ise riskli gebelik dru bence kullan dedi. ama benim içim rahat deil kanım çok sulanırda bu sefer ters teper die korkuorum çünkü bunu bana bıraktıran tüp bebk dru. yüzlerce vaka gelio ona.
benimle aynı durumda olan avr mı acaba senin vesilen ile sorayım bari. iyi oldu. yarın dr kızacak muhtemelen bana kullansam içim rahat etmicek kullanmasam da suçluluk duygusu çok ikilem bir durumdayım ne yapacağımı şaşırdım