2013 anneleri toplansın

dogru söylüyorsun; nekadar insan bilirse o kadar sorular cogaliyor insan bunaliyor. inanir misin ben laparoskopi oldugumda rahmini mi aldilar diyenler oldu bana:53: ben kimsenin hayatini kurcalamiyorum ama benim hayatimi cok kisi kurcaliyor, neden bilmiyorum. zaten zor bir sürecten gectik, bir sürü hormon oladik stres yasadik, bi de bunlarla ugrasiyoruz yaa... ben bi de kafasina cok takan biriyim, kimseyle kötü olmak istemiyorum, küslüge hele hic gelemiyorum. olay taze diye dün cok kötü oldum hic uyuyamadim ama atlaticam insallah..

bu arada sen igneni birakmissin ama test sonuclarina göre mi biraktirdilar? önemli birsey sonucta Allah korusun.

yarın yeni druma bıraktığımı söyliyecem inşallah birşey olmamıştır. şimdi şöyle bana 1. denemem tutmayınca genetik test yaptılar mthfr 1298 heterezigot çıktı. önlem oalrak ilk 3 ay kullanacaksın dedi tüp bebek drum. snra gerek yok çünkü sahip olduğun mutasyon kan pıhtılaşmaya eğilimli ve düşük dedi sadece 34.haftaya kadar coraspin kullanıcaksın dedi. homozigot olsaydım eğer 9 ay kullanacaktın dedi. sonuçta bu benim genetiğim değişmez. ama başka oıhtılaşma testi var ise onu bilmiyorum yapılmadı bana. yeni takip eden drum ise riskli gebelik dru bence kullan dedi. ama benim içim rahat deil kanım çok sulanırda bu sefer ters teper die korkuorum çünkü bunu bana bıraktıran tüp bebk dru. yüzlerce vaka gelio ona.

benimle aynı durumda olan avr mı acaba senin vesilen ile sorayım bari. iyi oldu. yarın dr kızacak muhtemelen bana kullansam içim rahat etmicek kullanmasam da suçluluk duygusu çok ikilem bir durumdayım ne yapacağımı şaşırdım

hadi yaa.. ben de ilk mide bulantilarimi hep eksi yesil elmayla gidermeye calistim :9: hatta o kadar cok istemistim ki birgün, market market gezip bulmustuk sonunda :DD benim annemde bana hamileyken hep eksi yemis.... ben ilk baslarda su alyans seyini yapmistim, yuvarlak halka olmustu. dün yine yaptim düz gitti geldi :))))) ay catliycam simdi meraktan.. esimde kizimi öp benim icin deyip duruyor zaten gündüz telefonda, kiz mi acaba ya:nazar:

elanınde benimde ilk 3 ay iştahsızlık ve bulantı çok olmuştu. bil belirtiyse eğer o olabilir:)

yarın yeni druma bıraktığımı söyliyecem inşallah birşey olmamıştır. şimdi şöyle bana 1. denemem tutmayınca genetik test yaptılar mthfr 1298 heterezigot çıktı. önlem oalrak ilk 3 ay kullanacaksın dedi tüp bebek drum. snra gerek yok çünkü sahip olduğun mutasyon kan pıhtılaşmaya eğilimli ve düşük dedi sadece 34.haftaya kadar coraspin kullanıcaksın dedi. homozigot olsaydım eğer 9 ay kullanacaktın dedi. sonuçta bu benim genetiğim değişmez. ama başka oıhtılaşma testi var ise onu bilmiyorum yapılmadı bana. yeni takip eden drum ise riskli gebelik dru bence kullan dedi. ama benim içim rahat deil kanım çok sulanırda bu sefer ters teper die korkuorum çünkü bunu bana bıraktıran tüp bebk dru. yüzlerce vaka gelio ona.

benimle aynı durumda olan avr mı acaba senin vesilen ile sorayım bari. iyi oldu. yarın dr kızacak muhtemelen bana kullansam içim rahat etmicek kullanmasa
senin kafani karistirmak istemem canim. benim cok bir bilgim yok bu konuda ama bir arkadasimda da ayni sorun var, ona da tüpbebek dr.u 9 ay devam etmelisin demis, noermal doktoruda birak demis ama o devam ediyordu. senin normal k.dogum doktorun devam etmelisin demis ya ondan sordum acaba birsey mi biliyorda devam ettirmek istiyor diye?

Mrb serin memlekette yaşayan arkadaşım:1:
Sen belki unutmalk istiyorsun ama eltinle ilgili yazmak istedim
Çok sinir olurum o tarz insanlara meraklı haset herşeyi ilk o öğrenecek bıraksan senin doğum haberini o yayacak
ayy sinir oldum tekrar sen takma kafana canm yaa :36:kendini üzmemen lazım biliyosun

benimle aynı durumda olan avr mı acaba senin vesilen ile sorayım bari. iyi oldu. yarın dr kızacak muhtemelen bana kullansam içim rahat etmicek kullanmasam da suçluluk duygusu çok ikilem bir durumdayım ne yapacağımı şaşırdım

Arkadaşım bende mart ayında tüp bebek yaptırdım başlarda ikiz gebelikti şu an 19 haftalık hamileyim ama 15. hafta ikizlerden birinin kalbi durdu doktorum genetik test yaptırdı bende de heterozigot yani kan pıhtılaşması çıktı hemen clexone iğneye başladım ve de coraspine doğuma kadar kullanacakmışım bence doktorun ne söylüyorsa onu yap herkesin yapısı farklı genetiği farklı kendini başkalarıyla kıyaslama belki heterezigotlar arasında bile fark vardır bende mthfr yanında faktör 5 olarakda heterezigot durumu var Allah hayırlısıyla hepimizin kucaklarını bebeklerimizle doldursun :49:

elanınde benimde ilk 3 ay iştahsızlık ve bulantı çok olmuştu. bil belirtiyse eğer o olabilir:)
benim istahsizlik yoktu hatta kilo bile aldim ama bulantim 8.-9.haftalardan sonra cok olmaya baslamisti. bakalim ne olacak, sabirsizlikla bekliyoruz:))) dün alisveriste bebek esyalarina oyuncaklara baktik, Allahim nasil güzel seyler var, insan hepsini almak istiyor ama maalesef alamiyoruz. sadece minik bir cift beyaz corap aldik:)))) ama dünden beri bakip bakip seviyorum onu. hata 2013 annelerinin bebeklerinin güzel cicileri topiginde paylastim resmini sevincime:9::nazar:

Mrb serin memlekette yaşayan arkadaşım:1:
Sen belki unutmalk istiyorsun ama eltinle ilgili yazmak istedim
Çok sinir olurum o tarz insanlara meraklı haset herşeyi ilk o öğrenecek bıraksan senin doğum haberini o yayacak
ayy sinir oldum tekrar sen takma kafana canm yaa :36:kendini üzmemen lazım biliyosun

merhaba sicak memleketimin insani:))))))
sorma arkadasim ya, hamile hamile ugrastigimiz seylere bak. bu mübarek aylarda bana yalanci diyorda aslinda hamile bir kadini aglattigi icin nasil Allaha hesapp verecek onu merak ediyorum. nediyim Allahindan bulsun. ben yalan söylemedigimide biliyorum sonucta, hayir hamile degilim demedim sonucta, bekliyoruz dedim. insan nasil anlamak isterse öyle anlar misali. ne yapsam bir kulp cikaracalti besbelli... amaann bosver... zaten atlattim cok sükür, iyi yani keyfim bebegim icin:16: Rabbim bozmasin insallah..

selam kızlar bende 16+2 günlük hamileyim, heyecanla bekliyorum aralık sonunu. 3. tüp bebek denememde hamile kaldım.
hamilelik çizelgesini eklemek istiyorum ama eklentilere baktım göremedim.

ne kadar güzel bizim için de geçecekmi zaman böyle?cinsiyetini de öğreneceksin bebeğinin inşallah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek olur :nazar:

merhaba bak nasıl geçecek zaman anlamicaksın bile :) zaten doktora gitma aralıklarında gün saya saya bir bakmışız 15haftalık olmuşuz .dikkat edin 3 ay geçmeden ağır iş yapmayın sakın :)

selam kızlar bende 16+2 günlük hamileyim, heyecanla bekliyorum aralık sonunu. 3. tüp bebek denememde hamile kaldım.
hamilelik çizelgesini eklemek istiyorum ama eklentilere baktım göremedim.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2012.tarih formatı gg-aa-yyyy şeklinde olmalı. 01-01-2013 gibi . Ayraç olarak "-" kullanmalısınız ve tek haneli rakamların başına sıfır koymalısınız. örneğin 1 Mayıs 2012 için 01-05- 2012 gibi ..kolay gelsin canım

arkadaşlar merhabaa inş bende 2013 de anne olacağım çoğu arkadaşımızı diğer topiklerden tanıyorum belki beni de tanıyan vardır bugün dr a gittim 2 li test için kan verdim.1 hafta sonra çıkarmış drum bir problem yok dedi.sanırım erkek miiş arkadaşlar.ben kız bekliyodum ama değişedbilir miş ama önemli değil sağlıklı olsun da bigörseniz ultrasonda fotosunu tıpkı babası sanırım erkek olacakkkk gerçekten oyy yerimm ben onu anasının kuzusuuu:emir_bebek:

Selam 2013'ün en güzel ve en kıymetli anneleri;

benimde dün dr randevum vardı. 16+3 olmuşuz. herşey yolunda çok şükür baş ağrılarım hormonlardanmış parol iç dedi ılık dul v.s sanırım çekicem böyle ağrıları dün başaldı parol içtim halen devam ediyor. kan sulandırıcı iğneye tekrar başladık:( birşey olursa karışmam dedi dr kızdı başla hemen dedi. kan aldılar bel açıklığı testine bakıcaklar nöral tüp defekti testi ( 3 lü teste gerek yok dedi 2.li yi yaptırdık die). böyle işte kızlar.

bebişimin hareketlerin baktık el salladı bize:) Allah bu yoldaki herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasipe etsin inşallah:)

benimde dün dr randevum vardı. 16+3 olmuşuz. herşey yolunda çok şükür baş ağrılarım hormonlardanmış parol iç dedi ılık dul v.s sanırım çekicem böyle ağrıları dün başaldı parol içtim halen devam ediyor. kan sulandırıcı iğneye tekrar başladık:( birşey olursa karışmam dedi dr kızdı başla hemen dedi. kan aldılar bel açıklığı testine bakıcaklar nöral tüp defekti testi ( 3 lü teste gerek yok dedi 2.li yi yaptırdık die). böyle işte kızlar.

bebişimin hareketlerin baktık el salladı bize:) Allah bu yoldaki herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasipe etsin inşallah:)

benimde size yazdigim üzücü olaydan sonra 2 gün cok siddetli basim agrimisti. o zaman hep sen geldin aklima, nasil cekiyor bu agriyi o kadar zamandir diyordum. gercekten Allah yardimcin olsun canim, insallah en kisa zamanda gecer. ben o zaman hep sicak sicak corba ictim, ilik dus aldim, acik havada yürüyüs yaptim. gecti cok sükür insallah seninkide gecer..
demek sizinkide el salladi, ayy yerim ben onun elini, bizimkide el sallamisti, bizde ona sallamistik:9::3:

Son düzenleme:

ayy yerım ben onu cınsıyetı bellı olmadımı mucıze.bende bugun gıttım kontrole hersey yolunda sukur kızım hıc durmuyodu yerınde:)kıpır kıpır elımı koyunca hıssedıyorum ıkıgundur hareketını :)benım dr 3 lu testı yaptı ıyımıs sukur bır ultrasyondan butun organlarını ınceledı omurlarını olctu bırseyler yaptı ısde anlamadım hersey ıyı dedı bır ay sonra asım varmıs hersey yolunda gıderse dıger kontrolumde bır ay sonra :) allahım herkseıın yolunda gıtsın artık cok sıkıntı cektı sukredıyorum artık o gunlerı dusundukce
:((((offffffffff

merhaba bak nasıl geçecek zaman anlamicaksın bile :) zaten doktora gitma aralıklarında gün saya saya bir bakmışız 15haftalık olmuşuz .dikkat edin 3 ay geçmeden ağır iş yapmayın sakın :)

Doğru söylüyorsun arkadaşım 10 lu rakamlara yaklaşıyorum bile:)
Dikkat etmeye çalışıyorum fakat bazen yanlışkıla ters bi hareket yapınca çok üzülüyorum korkuyorum pişman oluyorum
Allah isteyenleri bekletmesin kucaklarını doldursun:emir_bebek:

kizlar birsey sorucam size, malum artik camasirlarimiz kücük gelmeye basliyor yavas yavas. benim normalde gögsüm kücüktü:17:, o yüzden hep destekli kullaniyordum ama tabii bunlari en fazla 1 ay daha kullanabilirim herhalde. yavas yavas kücük gelmeye basladi(inanilir gibi degil, eskiden agliyordum kücükler diye:9:) simdi nasil südyen alsak ki acaba, hic fikrim yok benim, yani desteksiz mi, yoksa hani emzirirken kullaniliyor ya önü aciliyor onldardan mi simdiden alsak acaba?fikri olan var mi?

ayy yerım ben onu cınsıyetı bellı olmadımı mucıze.bende bugun gıttım kontrole hersey yolunda sukur kızım hıc durmuyodu yerınde:)kıpır kıpır elımı koyunca hıssedıyorum ıkıgundur hareketını :)benım dr 3 lu testı yaptı ıyımıs sukur bır ultrasyondan butun organlarını ınceledı omurlarını olctu bırseyler yaptı ısde anlamadım hersey ıyı dedı bır ay sonra asım varmıs hersey yolunda gıderse dıger kontrolumde bır ay sonra :) allahım herkseıın yolunda gıtsın artık cok sıkıntı cektı sukredıyorum artık o gunlerı dusundukce
:((((offffffffff

yüzde yüz kız demedi daha teyzesi:( olsun sağlıklı olsunda sanırım kesin olarak 20.haftada belli olur

Back
X