2013 Aralık Anneleri Cinsiyetini öğrenen var mı?

Sweet Witch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
25
30
38
Arkadaşlar Merhaba

Bebeğinizin cinsiyeti hakkında doktordan bilgi alan var mı? ben rüyamda kızım olacağını gördüm içim içime sığmıyor ne zaman belli olur tam olarak şuanda 12 haftalığız :)

ben 8 haziranda gittim doktora kesin olmamakla birlikte %51 kız dedi
ama kesin 1 ay sonraki randevuda belli olur dedi. hayırlısı bakalım
heyecanla bekliyoruz. Allah sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bizim 25.05 teki muayenemizde %80 kıza benziyor dedi doktor ama kesin olarak 22 haziranda belli olacak :) heyecanla bekliyoruz

bende dün gittim 12 haftalığım % 70 erkek dedi erken değilmi arkadaşlar bildiğim kadarıyla 16. hafta ayırt ediliyor benim içime hep kız doğuyordu..

13. haftamda kontrole gittim. asık suratlı kızgın doktorum zahmet edip bakmadı bile, yarım ağızla daha erken dedi.
10 gün sonra randevum var artık 16. haftaya girmiş olucaz. doktor hanım zahmet edip bakarsa sevinicem.

ya arkadaşlar bu benim ikinci doktorum ikiside özel ve ikiside çok ilgisiz.
ilki o kadar ilgisizdiki karşısına alıp konuşmadı bile.
ikincisin ise asık suratı ve sert mizacı beni delirtecek.
hevesle girmiştim halbuyse, yoksa bu sıralar şu hamilelik hassasiyeti denen dönemdemiyim????

Merhaba tatlım ben ilk çocuğumun cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştim.erkekse daha erken söylerler şimdi de ikinciye 13 haftalığım cinsiyetini öğrendim kısmetse ikinci oğlum olacak bebişini hayırlısıyla kucağına al tatlım

ben ilk kizimi 13 haftalikken ögrendim cinsiyetini icimden de hep kiz geciyordu o zamanlar suan 2. gebeligim ve 15 haftalik hamileyim cuma günü randevum var sabirsizlikla beklyorum. bu seferde icimden erkekmis gibi geliyor ama bilemiyorum.kiz da olsa erkek de olsa fark etmez bu bebegimi 3 yildir beklyiorum. ama merak da ediyoruz iste napalim.

merhaba bende 11+5 te ikili teste gittiğimde dr kıza benziyor demişti. Bugün 15+1 iz ve tekrar doktora gittim farklı bir doktor kesin kız dedi sağlıklı olsunda ben ona ne ciciler alıcam :)

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 13+5 günlük hamileyim. 11+4 de kontrole gittiğimde doktor %60 yanılma payım var ama biraz kıza benzettim dedi. Ben hep rüyamda erkek bebek görüyorum ve gönlümden geçen de erkek:) bu şekilde erken tahmin yapılan ve sonradan yanılan oldumu? Bilgi verirseniz sevinirim.

Doktor bebeğim için %90 erkek dedi gelecek kontrolümüzde daha kesin görebileceğiz . eğer doğruysa bir kızım vardı birde oğlum olacak. bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…