2013 Aralık Anneleri Cinsiyetini öğrenen var mı?

16 haftalık hamileyim ama hala öğrenemedim tam olarak dr 1. kız dedi diğeri çarpık bacaklı futbolcu bacaklarına benziyor dedi göz kırptı en son gittiğimde arkası dönük denildi meraktan öldüm bu hafta tekrar gidecegim bakalım ne diyecekler

:) eşimin tahminleri doğru çıktı şimdiki bebeğim kesin erkek bundan sonra şaşırtmaz artık bizi :) bir kız bir erkek eşit olduk evde..

benim kızım olacak ve ben çok heyecanlıyım. 17. haftadayız. 3lü test için gittiğimde % 100 KIZ dedi.
İsmi çoktan hazır zaten Ada :))

Benim oğlu olucak 16. haftasında öğrendim. Ultrasona girmeden önce çikolata yedim yerinde durmuyordu maşallah :) tavsıye ederim sizlerede :)

Allah herkesin çocuğunu bağışlasın anne babalarına... dr bana 12. haftada erkeğe benziyor dedi, 16+2 iken gittiğimde bağdaş kurmuş görünmüyor ama kıza benziyor dedi, hala netlik kazanmadı cinsiyet... sağlıklı olsun da ilk bebek nasıl olsa:)

Herkese selam

9+6 da oğlum hiç beklemiyorken kendisini gösterdi bize

İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza

17. haftamıza kadar göstermedi kendini beyfendi :)) 17. haftada erkeğimizi öğrendik net bir şekilde :)

arkadaşlar ben 18. haftadayım. oğluşum 13. haftada ben erkekim dedi. erken diye düşündüm kordonudur dedim ama her gittiğinde teyidini aldım. ve her defasında ayrı bir şebek halde poz verdi bize :)

kızlar bende 15 haftalıkken gittim yan yatıyor gözükmüyor ama kıza benziyor dedi sizce değişme ihtimali yüzde kaç meraktan çatlıyorum bayramdan sonra çağırdı tekrar of off nasıl beklicem :)

kızlar bende 15 haftalıkken gittim yan yatıyor gözükmüyor ama kıza benziyor dedi sizce değişme ihtimali yüzde kaç meraktan çatlıyorum bayramdan sonra çağırdı tekrar of off nasıl beklicem :)
Cnm aynı benimki gibi benimde 1oğlum olucak o benim ilk göz ağrım hayatımın anlamı bende 15 haftalıkken öğrendim .şimdi 5. ayımdayım 4. ay bitti aralıkta dogcak allahın izniyle

Cinsiyetini biraz erken öğrenenlerdenim sanırım..doktorun tecrübesine göre değişiyor cinsiyet öğrenme haftaları.Ben 13. haftamda öğrendim kızım olacağını

12 haftalıkken gittim kız dedi 16 haftalıkken gittim 2 doktor erkek dedi sonra başka doktor kız dediler erkek olsa 3 aylıkkende belli olurdu içime kız doğuyor hayırlısıyla btam nezaman netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…