2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

52 ile hamile kaldım 59 um şuan..ama az kilo almamın sebebi gebelik şekerinden kaynaklı diyet...
hımmm.maşallah diyetine sadık kalmışsın.bazıları biraz kaçırsa bile alabiliyor.
tamamen bebeğini beslemişsin ne güzel.
biz ancak kendi totmuzu büyüttük<09
gerçi benim dr aldığım kilomdan şikayetçi değil ama ben rahatsız oluyorum hareketlerim kısıtlandığı için.
bi de 12 ye ayarlamıştım kendimi .şimdiden onu 2 kilo aşınca uyuz oldum kendime=)

anılım aynıyız bende 12 hedeflemiştim 13 oldu doğuma kadar bir kilo daha alırsam :26: inşallah geçmez sağlık olsun ne yapalım oğlumda 20 almıştım buna da şükür

14 kilo çok fazla değil ama normal hatta... Doğumdan sonra kısa sürede verirsiniz bence... Hem istediklernizi de yediniz ne güzel:) ben esas doğumdan sonrası için korkuyorum çünkü görüp de yiyemediğim o kadar çok şey birikti ki içimde yandığımın resmi

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1
36. Hafta -86.2
37. Hafta -86.2
38. Hafta -86.3

Bugün son kontrole gittim. Son kilo ölçümümdü bu da.
Abartılacak kadar çok kilo almadım şükür. Inşallah bundan sonraki doğumumda daha az kilo almak dileğiyle...
Zayıflama topiğinde görüşmek üzere

anılım aynıyız bende 12 hedeflemiştim 13 oldu doğuma kadar bir kilo daha alırsam :26: inşallah geçmez sağlık olsun ne yapalım oğlumda 20 almıştım buna da şükür
ben doğuma kadar 3 kilo alırım bence=///
di mi??
3-4 hafta var gibi duruyo şimdilik

cnm aman dikkatli ol çok almayasın bi anda adamın dengesi şaşıyor yaaaa
hele de emzirirken de çok kilo anlınıyor diye duydum
cevremizdeki teyzeler ye ye süt olsun diye herşeyi dayıyorlar çünkü...
dikkatli olmak lazım fıstığımm.haklısın sende ama en azından nefsini köreltecek kadar yemen en sağlıklısı tabi engel olabilirsen kendiinne

üçüncüyü de hemen mi planlıyorsun valla böyle cesaretli hatunlara hayranım ben doğum defterini kızımla kapatıcam sanırım rabbim de uygun görsüyse 3.düşünmüyoruz rabbim kızımla abisini hayırlı evlat eylesin sağlıklı uzun ömür versin inşallah
sana ve isteyenlerede diledikleri kadarrr evlat nasip etsin inşallah

ben doğuma kadar 3 kilo alırım bence=///
di mi??
3-4 hafta var gibi duruyo şimdilik

yok anılım ya son ayda kilo almak yavaşlıyor sanki bende ve etrafımdaki hamişlerde hep öyle oldu
benim iştahım önceki aylara göre pek kalmadı
ama sana çok ciddi bişey söyleyeyim inan abartılı kilo yok sende çok orantılı almışsın ve eminimki doğum sonrası çok çabuk vereceksin
mirakar aslında korkulması gereken bence doğum sonrası alınan kilolar benim arkadaşlarım hamileyken 6-7-8 kilolarda dolaşırken ben 20 kilo almıştım doğum sonrası onlar aldı ben verdim sende dikkat et hamileyken çok iradeli davranmışsın bebeğin için bence yine yapabilirsin sadece etraftan gelen yede sütün olsun laflarına kulak tıkamak lazım

yok cnm bugün gittim ben 1700 almışım oğğluş 300 gr
yani ben her hafta 2 kilo alıp gidersem halim dumann..neyse sağlığımız yerinde olsun da...

1.hafta 53.5
16.hafta 54.3
19.hafta 56
20. Hafta 56..5
22.hafta 57.1
24. Hafta 58.3
25. hafta 58.5
26. Hafta 58.3
29,hafta 59.5
31. Hafta 60.3
33.Hafta 60.6
35.hafta 61,1
37.hafta 61,1
39.Hafta 61.5

64 kg dum hamile kaldığımda 60 a kadar düştüm, sonra 70 e çıktım iyi diye sevinirken doğuma 1 hafta kala gribal enfeksiyon geçiriyorum, iştahım da yok çok hasta oldum şuanda 67 ye düştüm tekrar , çok moralim bozuk, bebeğimin de kilosu geriden geliyor zaten inşallah ben zayıflayınca o da zayıflamamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…