2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

bugun sağlık ocagına gittim 70 kilo olmusum kızlar 57 ile hamile kalmıstım haftaya doktoruma kontrole gideceğim umarım 73 ile filan hamileliğim sonlanır çok kilo aldım çookkk

ühüüühühüüüüühüühüüh
ben şimdiden 14 =((
daha kaç alırım ki 5 hafta daaa??

ühüüühühüüüüühüühüüh
ben şimdiden 14 =((
daha kaç alırım ki 5 hafta daaa??

ay kıyamam üzülme canım o kiloların hepsi gider
zaten son ay çok almazsın 1-2 kilo belki
ben 28 kilo almıştım, doğumda 14 ü gitti, sonraki 1 ay 5 daha gitti bana 9-10 kilo kaldı
onları bir türlü verememiştim sanırım bu doğumda vericem

1.hafta 53.5
16.hafta 54.3
19.hafta 56
20. Hafta 56..5
22.hafta 57.1
24. Hafta 58.3
25. hafta 58.5
26. Hafta 58.3
29,hafta 59.5
31. Hafta 60.3
33.Hafta 60.6
35.hafta 61,1

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1
36. Hafta -86.2
37. Hafta -86.2

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1
36. Hafta -86.2
37. Hafta -86.2
Bnm gibi 14 kilo alan bi hamiş daha heheheh=))
son ay çok almazsam iyidir...

Bnm gibi 14 kilo alan bi hamiş daha heheheh=))
son ay çok almazsam iyidir...

Canım 170 in üzeri için 18 kiloya kadar normal sayılıyor. 14 çok ideal oldu ben hiç almasam iyi de senin boyun daha uzun bi iki kilocuk daha alırsan bişe olmaz yalnız o nasıl bi şişlik canım yaa. Ayaklar bomba gibi :26: doktorun ne diyor bu duruma?

ya gördün dimi=(
çok fena çok...
akşamları öyle oluyor işte
dr yürüyüş yapcan tuzlu yemicen yağlı yemicen diyo
e ben zaten yemekleri tuzsuz yapıyorum dışarda yediklerime ilave tuz atmıyorum.yürüyüş her gün yarım saat sadece.
daha ne yapayım..hiç bir şey demiyo şekerin normal bol su diyo ben 2,5-3 litre içiyormdur

kilo normal ama hareketlerim çok kısıtlandı yatakta dönemiyorum resmen eşim destek veriyoo

Güzel arkadaşım hiç tuzsuz yiyorsan ve bu kadar şişiyorsan belki başka sebebi vardır. Bazı doktorlar bazı konularda tecrübesiz oluyor. Onun fark edemediğini diğer doktor farkediyor. Şiştiğini söylüyordun da bu kadar olduğunu tahmin etmedim. Istersen bi doktora daha sor normal mi diye?? Tabi istersen.

yani şöyle söyliim yemek yaparken normal koyduğum gibi tuzlu koymuyorum.aburcuburu azalttım hatta bitirdim sayabiliriz cips falan yemiyorum artık.
dışarda da yemekler çok tuzlu olmuyor tuzsuz sa da tuz atmıyorum.
normalde de de tuzlu yağlı yiyen bi aile değiliz
bende başkasına görüneyim diyorum ama yerimden kalkacak halim olmuyor=(
cuma gitcem o fotoyu göstercem gene bir şey yok derse annemin orda bi dr var ona sorcam..ayaklarımın üstü ve o yan taraf var y normale sivri kemik olur orada benim
sizlerin nasıl bilmem de
o kemiğin olduğu yer yarım kilo et kaplanıyo sanki=)
çok ilginç yaaa
umarım kötü bir şey yoktur
ben damar tıkanıklığından süphe ediyorum ama eşim diyo ki yıkayınca kolonyayla ovalayınca veya altına yastık koyup 1 saat kadar bekleyince indiği için amarsal problem yoktur.
dr lara bie güvenemiyorum paramızla rezil oluyoruz...

merhabalar bendede aynı problem var 2 haftadır. yürümekte bile zorlanıyorum ayaklarımın şişinden. doktorumla görüştüğümde ve gösterdiğimde normal olduğunu artık bu aylarda bizim metabolizmamızın yavaşladığını bebeğinkini desteklediğini söyledi. bacakda damar boyu devam den kızarıklık ip gibi farklı bir görünüm varsa damarsal problem olabilir belki yoksa rahat olmalısın bence. tuzlu tuzsuz tüketmeye pek bakmıyor bence bu dönemdeki şişlik. çünkü ben 4 yıldır tuz ve potasyum tüketmiyorum. yani ödem yapcak herhangi bir besin kullanmıyorum kullanamıyorum. ona rağmen şişiyorsak süreçtendir sanırım. akışına mı bırakmalı ne :)
sağlıklıca devam edersin inaşşallah..

amin canımmm hepimiz inşallah
bende varis problemi de var.eşim bacaklarıma masaj yapardı artık yaptıramıyorum çünkü diz kapağımın arka tarafında bir ağrı var
görünmese de morluk ağrısı gibi ve tabi ki hafiften şişlik var
dr a ordum damarların genişliyor kanama olmadığı sürece sorun yok dedi
kanama olup olmadığını da nasıl anlıcam bilmem..
jinekologlar pek önemsemiyor rutin demek yaşamamız gereken sıkıntılar.
aynen öyle artık tuzsuz da yesek şişiyoruz
neyse az kadı doğumdan sonra gider bütün ödemler yüzükleri tekrar takabiliriz=)

varis problemin varsa varis çorabı hamileliktede giyilebiliyormuş. deneyebilirsin. en azından ağrın çok olmaz. kalan zamanın tadını çıkarırsın. :)) bide sonunda hızlı kilo verme ek varis oluşabiliyor. aklında bulunsun..
kahrolsun ödemler yüzüklere özgürlük.. haklısın :))

o çoraptan var bende nefret ediyorum öyle rahatsız ki=//
evet biliyoru hızlı kilo alı vermek ilave varsler demek=((

1.65 boyum 68 le hamile kaldım 33 haftalıkken 73.600 düm. ben pek yemek yiyemiyorum son iki kontrolümde 500 ve 600 gram aldım onunda oğluşum 450 birinden 500 gramda birinden almış kalanları ben almışım. ben yemek benim canım yemek istemiyo diye bebeğimde gelişemiycek diye çok korkuyorum ama zorlasamda yiyemiyorum. doktor oğluşumun gelişimi için 33 haftası için çok uyumlu diyo ama ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…