ühüüühühüüüüühüühüühAyy bende uzun daha uzunnn hastasiyim yolda uzun bi kadin gorsem nekadar guzel diye gozlerim yuvalarindan cikiyor erkek olsam bu kadar bakarim yani :) kisa olsaymisim cok takarmisim boyuma
Valla hamileliginde 7, 9 kilo alanlari duyuyorum hic bisey yemesende imkansiz gibi geliyor bana buyuk basari
ühüüühühüüüüühüühüüh
ben şimdiden 14 =((
daha kaç alırım ki 5 hafta daaa??
Bnm gibi 14 kilo alan bi hamiş daha heheheh=))(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1
36. Hafta -86.2
37. Hafta -86.2
Bnm gibi 14 kilo alan bi hamiş daha heheheh=))
son ay çok almazsam iyidir...
ya gördün dimi=(Canım 170 in üzeri için 18 kiloya kadar normal sayılıyor. 14 çok ideal oldu ben hiç almasam iyi de senin boyun daha uzun bi iki kilocuk daha alırsan bişe olmaz yalnız o nasıl bi şişlik canım yaa. Ayaklar bomba gibi :26: doktorun ne diyor bu duruma?
ya gördün dimi=(
çok fena çok...
akşamları öyle oluyor işte
dr yürüyüş yapcan tuzlu yemicen yağlı yemicen diyo
e ben zaten yemekleri tuzsuz yapıyorum dışarda yediklerime ilave tuz atmıyorum.yürüyüş her gün yarım saat sadece.
daha ne yapayım..hiç bir şey demiyo şekerin normal bol su diyo ben 2,5-3 litre içiyormdur
kilo normal ama hareketlerim çok kısıtlandı yatakta dönemiyorum resmen eşim destek veriyoo
yani şöyle söyliim yemek yaparken normal koyduğum gibi tuzlu koymuyorum.aburcuburu azalttım hatta bitirdim sayabiliriz cips falan yemiyorum artık.Güzel arkadaşım hiç tuzsuz yiyorsan ve bu kadar şişiyorsan belki başka sebebi vardır. Bazı doktorlar bazı konularda tecrübesiz oluyor. Onun fark edemediğini diğer doktor farkediyor. Şiştiğini söylüyordun da bu kadar olduğunu tahmin etmedim. Istersen bi doktora daha sor normal mi diye?? Tabi istersen.
yani şöyle söyliim yemek yaparken normal koyduğum gibi tuzlu koymuyorum.aburcuburu azalttım hatta bitirdim sayabiliriz cips falan yemiyorum artık.
dışarda da yemekler çok tuzlu olmuyor tuzsuz sa da tuz atmıyorum.
normalde de de tuzlu yağlı yiyen bi aile değiliz
bende başkasına görüneyim diyorum ama yerimden kalkacak halim olmuyor=(
cuma gitcem o fotoyu göstercem gene bir şey yok derse annemin orda bi dr var ona sorcam..ayaklarımın üstü ve o yan taraf var y normale sivri kemik olur orada benim
sizlerin nasıl bilmem de
o kemiğin olduğu yer yarım kilo et kaplanıyo sanki=)
çok ilginç yaaa
umarım kötü bir şey yoktur
ben damar tıkanıklığından süphe ediyorum ama eşim diyo ki yıkayınca kolonyayla ovalayınca veya altına yastık koyup 1 saat kadar bekleyince indiği için amarsal problem yoktur.
dr lara bie güvenemiyorum paramızla rezil oluyoruz...
amin canımmm hepimiz inşallahmerhabalar bendede aynı problem var 2 haftadır. yürümekte bile zorlanıyorum ayaklarımın şişinden. doktorumla görüştüğümde ve gösterdiğimde normal olduğunu artık bu aylarda bizim metabolizmamızın yavaşladığını bebeğinkini desteklediğini söyledi. bacakda damar boyu devam den kızarıklık ip gibi farklı bir görünüm varsa damarsal problem olabilir belki yoksa rahat olmalısın bence. tuzlu tuzsuz tüketmeye pek bakmıyor bence bu dönemdeki şişlik. çünkü ben 4 yıldır tuz ve potasyum tüketmiyorum. yani ödem yapcak herhangi bir besin kullanmıyorum kullanamıyorum. ona rağmen şişiyorsak süreçtendir sanırım. akışına mı bırakmalı ne :)
sağlıklıca devam edersin inaşşallah..
amin canımmm hepimiz inşallah
bende varis problemi de var.eşim bacaklarıma masaj yapardı artık yaptıramıyorum çünkü diz kapağımın arka tarafında bir ağrı var
görünmese de morluk ağrısı gibi ve tabi ki hafiften şişlik var
dr a ordum damarların genişliyor kanama olmadığı sürece sorun yok dedi
kanama olup olmadığını da nasıl anlıcam bilmem..
jinekologlar pek önemsemiyor rutin demek yaşamamız gereken sıkıntılar.
aynen öyle artık tuzsuz da yesek şişiyoruz
neyse az kadı doğumdan sonra gider bütün ödemler yüzükleri tekrar takabiliriz=)
o çoraptan var bende nefret ediyorum öyle rahatsız ki=//varis problemin varsa varis çorabı hamileliktede giyilebiliyormuş. deneyebilirsin. en azından ağrın çok olmaz. kalan zamanın tadını çıkarırsın. :)) bide sonunda hızlı kilo verme ek varis oluşabiliyor. aklında bulunsun..
kahrolsun ödemler yüzüklere özgürlük.. haklısın :))
çok kıskanddımmm=))Bugün 34+6 dayım 7 kilo aldım toplamda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?