62 ile başladım şu an 65 kiloyum böyle giderse 70 i geçmem sanırım :44:
o nası oluyor ayol.. :) 3 kilocuk..
basta vermişmiydin..
cnm çok zafı hamle kalmışsın ona rağmen çok almamışsın bence normal yani 15 kilo ben 12 aldım ama 64 kilo 174 boyundaydımboyum 169cm
51 kg ile hamile kaldım ilk üç ayda tam 4 kilo aldım insan hiç bişeyden mi tiksinmez :) 34. hafta 66 kiloyum iştahım normale döndü ama su içsem yarıyo be kardeşimyuvarlanmadan hamileliğimi bitirmeyi planlıorum artık
Ben okudum bir tane.........herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
boyum 169cm
51 kg ile hamile kaldım ilk üç ayda tam 4 kilo aldım insan hiç bişeyden mi tiksinmez :) 34. hafta 66 kiloyum iştahım normale döndü ama su içsem yarıyo be kardeşimyuvarlanmadan hamileliğimi bitirmeyi planlıorum artık
cnm çok zafı hamle kalmışsın ona rağmen çok almamışsın bence normal yani 15 kilo ben 12 aldım ama 64 kilo 174 boyundaydım
zayıflar daha çok alıyor normalde ya ondan diyorum.
hiç kafaya takma şak diye verirsin=)
yok kuzum ben sevmiyorum boyumu deve gibi=))Bizim hamile kilolarimiz yakinmis bende 171 boyundayim 52 ile hamile kaldim dun 36+7 de 63 kiloydum doktor hep normal diyor
Ya papatya 174 mu boyun bende kisa sayilmam ama 175 olmayi cok isterdim boyuna bayildim :)
MTAAAAA aynyız bende 64 le hamile kalım 78 oldum!!!14 kilo aldım(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5
28. Hafta -81.2
32. Hafta -83.1
36. Hafta -86.2
yok kuzum ben sevmiyorum boyumu deve gibi=))
bende minyon olanlara bayılıyorum
zayif olsam güzel durur da 60 kiloyla pek hoş durmuyo.koca koca basenler de var tabiii
neyse Allaha şükür elimiz ayağımız düzgün.
MTAAAAA aynyız bende 64 le hamile kalım 78 oldum!!!14 kilo aldım
çıldırcam! 12 ydi hedefim şimdden 2 kilo aştım 5-6 hafta var.6 kilo daha alırım mininmum çok fena oldu çok...
yok kuzum ben sevmiyorum boyumu deve gibi=))
bende minyon olanlara bayılıyorum
zayif olsam güzel durur da 60 kiloyla pek hoş durmuyo.koca koca basenler de var tabiii
neyse Allaha şükür elimiz ayağımız düzgün.
MTAAAAA aynyız bende 64 le hamile kalım 78 oldum!!!14 kilo aldım
çıldırcam! 12 ydi hedefim şimdden 2 kilo aştım 5-6 hafta var.6 kilo daha alırım mininmum çok fena oldu çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?