2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

kızlar bu ay 3 kilo birden almısım öncedende 2 kilo almıstım toplamda 5 olduuu

Aynıyız sanırım ben 62 kg hamile kalmıştım geçen aya kadar 1,5 kg civarı aldığımı söylemişti dr son gittiğimde 1 ayda 3 kg almışsın dedi şok oldum:S Toplamda 4,5 -5 kg etti yani ki hiç abartmıyorum yemeyi meyve hariç

cnm ben bugun doktora gıttım her aya 1 kılo cok normal dedı fakat 1 aya 3 kilo bu aylar ıcın fazla dengele kendını dedı. Ama ben zaten cok fazla yemıyorum neden boyle oldu hıc anlamadım.

şu 50 kilonun altına nası düşüyosunuz anlayabilmiş deyilim bende 55 kiloyla kamile kaldım şuan 57 kiloyum 19.haftamdayım şimdiye kadar iştah yoktu ama şimdi ohhoooo gece yatmadan acıkmış oluyorum aç yatınca da bebeğim aç kalıyo besleyemiorum die düşünüp yiyorum bakalım sonumuz hayrola inşallah çok fazla kilo almadan bebişlerimizi alırız kucağımıza

Ben ilk hamileliğimde 71ile başlayıp 85ile doğum yapmıştım bunda da hedef 85i aşmamak zira 72 ile hamile kaldım. 17+5 günlük olduk ve 3kilo aldım napacağız bilmem planım almamaktı oğlumla oynarken düştüm ve kolum kırıldı alçıda kaldı Perşembe çıkacak hep o yaktı beni ye iç yat ye iç yat :18:

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde 71 kilo idim. ilk 3 ay hiç almadım. şimdi 5 ayım bitti toplamda4 kg aldım.
bi hedef belirleyemedim açıkçası kendime. 85i aşmasam iyi olcak galiba. çünkü ondan sonra boy da kurtarmaz beni

47 kg hamileliğim başladı 20+5 günlüğüm bugün tartıldım 51 kg olmuşum. Hedef koymadım ama inşallah iyi olur.

selam güzel anne adayları ben 58 le hamile kalmıştım
bugün itibariyle 67 kiloyum 4,5 aylık hamileyim 9 kilo almış bulunmaktayım.
çok fazla daha yolun yarısındayım

Kızlar bende 22+1im bi ayda 2.5kilo birden almışm 51.200le hamile kaldım şimdi 55.700üm toplamda 4.5kilo almışm

19+1 60 kiloyum üç gündür iştahım açılmıştı gyno ferro sanol beni mahvetti.sabah kahvaltı yptım yediğim herşeyi tekrar çıkardım gözümün önünde makarnalar uçuşuyor ama bi taraftan da miğdem bulanıyor

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
22. Hafta -78.6

kızlar eminim bir çoğunuz biliyordur ama hatırlatmak istediğim bir durum var;
sabah aç karnına tuvaletinizi yaptıktan sonra ve haftada bir kez aynı gün tartılmanız gerekiyor doğru kiloyu görebilmek için diye biliyorum ben
benim de başlangıçtan bu yana 4 kilom oldu :2::2: inşallah çok fazla almayız,allah hepimizin yardımcısı olsun

44 ile hamile kaldım su an sabahları tartılınca 48 akşamları tartılınca 49 kiloyum:) ama acaip iştahım acıldı ve bütün kiloyu bu ay aldım. zaten ilk hamileliğimde de bu ay en cok kilo almıstım..

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
20. Hafta -76.5
24. Hafta -79.5

Aldım başımı gidiyorum :124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
Dun doktordaydik bebegim 750 gr mi gecmis bile 25 haftalik olmusuz :)
Benimde boyum 1.71 52 kilo baslamistim hamilelige 25+3 de 56 kilo olmusum doktorum gayet iyi diyor balik mevsiminde degilz cok sevmeme ragmen yiyemedigim icin takviye ilac verdi bakalim onun nasil etkisi olucak kilomuza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…