2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
13. Hafta -72.9 bu hafta hep dışarıda yemek zorunda kaldım Recep ivedikin dediği gibi hiç iyi bi ebeveyn değilim

ben de 68 le kaldım, şu an 66 yım, çok kilo almak istemiyorum, çünk boyum normal olup çok uzun olmadığı için şişman durmktan korkuyorum, yürüyüşe fln başlayan var mı ?

bugün itibariyle 10+3üm kilo almadım henüz ama karnım hala çok şiş ve 5-6 aylık gibi duruyo özellikle akşam saatlerinde iyice geriliyo bu durum beni acayip rahatsız ediyor ama sanırım yapabilecek hiçbir şeyim yok.Bari birkaç ay büyümese de normale dönse:) kaç aylık diye sorduklarında 2,5 demeye utanıyorum:)

boyum 1.70 kilom ilk kez 55 kilo olduğum dönemde hamile kaldım dün doktora gittik 51 kilo olmuşum doktor üzüldü halime bakalım benim hedefim 15 kilo falan almakkkk bulantılarm geçince inşallahh kilo alıcam normal hayatımda iştahı açık bi insanım çünküü

Benimde boyun 1.71 52 kilo ile hamile kaldim, suan 14+2 oldum ve hala 52 kiloyum, ince uzunca bir kizim, daha hic göbusum cikmadi bu haftalardan sonra belli olmaya baslarmis sabirsizlikla bekliyorum :) cok kiloda almak istemiyorum max 13 kilo alirsam 65 ile dogururum insallah :)

çok kilolu değilken hamile kalmak özellikle planlı bir gebelikse kilo kontrole alındıktan sonra hamile kalmak en iyisi.

Benim ilk hamileliğimde 68 kilo ile hamile kaldım doğuma 82 kilo ile girdim 29 nisan 2012 'de kzıım doğdu.
82 kilo benim için çok yıpratıcıydı nefes almakta zoırluk yaşıyorum, geceleri uyuyamıyordum.

Normal değerlere göre 58 civarı olmam gerekiyormuş benim ilk hedefin hamilelik öncesi kiloma ulaşmaktı..
Daha hamilelik kilolarımdan kurtulmak üzereyken 69 kilo ile yeniden haile kaldım. Şimdi 70,800 oldum ..
Çok dikkatli olmam gerekiyor çoookkk.

ben ilk gebeligimde de kilolu gebe kaldim ama simdiki kadar degildim tabii. ilk gebeligimde 85 kg ile hamile kaldim 97 kg ile dogum yaptim.dogum sonrasi aldigim kilolarin cogunu verdim.kizimi sadece 3 ay emzire bildim. ne zaman ki emziremedim ben daha da kilo almaya basladim ve aldikca aldim. hormon bozuklugu ve tiroid nedeniyle cok kilo aldim ve naptimsa veremedim. suan 4 aylik hamileyim 113 kiloyum. bu 4 ayin icinde hic kilo almadim insallah da fazla almam.beslenmeme cok dikkat ediyorum.

51 ile hamile kaldım şuan 16+3üm ve toplam 3 kilo aldım ve şuan 54 kiloym en fazla 65le kapatmak istiyorum yani bi 16 kilo ideal olacak benim için

64 kilo ile başladıgımı daha önce de belirtmiştim şuanda 68 kiloyum 17. Haftanın içindeyim

Son düzenleme:
hamileliğimin basında 64 kiloydum sonra 62 ye dusmustum su an 17. haftamın içindeyım tekrar 64 oldum. boyum kısa oldugu ıcın fazla kılo almak ıstemesemde kılolar gelmeye basladııı.

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
Bulantýlarýmin 12. Haftada kesildiði ortada

Son düzenleme:
(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72
16. Hafta -75
18. Hafta -74.7

17. haftamdayım 65 kilo oldum. şimdiye kadar 7 kilo almış bulunmaktayım.
galiba ilk çocuktaki rekorumu altüst edeceğim 27 kilo almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…