etol fortu, mastit olduğumda ve doğum yaptığımda hastaneden çıkarken doktorum yazdı
emzirirken kullanılabildiğini söyledi canım
canım iltihap varsa mutlaka doktora gitmen lazım, daha büyük sorunlar çıkar Allah korusun
kadın doğum bölümü ilgileniyor mastitle, acilde bakarlar
canım bende mastit olmuştum, genel cerrahiye yönlendirildim, ultrason çektiler sonra da cefaks diye ilaç kullandım .bakalım sana ne diyecekler, haberdar et bizi olurmu, Allah sifa versinCanım teşekkür ederim acile gidecektim baştan salma bakarlar diye gitmedim birazdan çıkıcam yalnız ben genel cerraha aldim hemşire öyle demisti insallah dogru bölümdür
canım bende mastit olmuştum, genel cerrahiye yönlendirildim, ultrason çektiler sonra da cefaks diye ilaç kullandım .bakalım sana ne diyecekler, haberdar et bizi olurmu, Allah sifa versin
ayyy kalbim yerinden çıkıcak sanki şimdi.hiç aklıma gelmemişti epilepsi.internetten araştırdım biraz enfeksiyondan olabilir yazıyordu.bir de bikaç kişide daha böyle olmuş 6 ayda falan geçmiş kendiliğinden gerçi bizim bugün baya azalttı pek yapmadı.bi de farkettim evde ses olunca bişeyden ürkünce yapıyo.yaşadığım yerde çocuk nöroloğu da yok inş bişey yoktur.pzt doktora sorucam bakalım.haber veririm mutlaka canım.
Pakizeg noldu canım? gittin mi doktora. senden güzel haberler bekliyorum. benim kız iyice abarttı bu seğirme işinidoktora gitmeye korkuyorum
yok canım yaa perş gününe kaldı bizim doktor kontrolümüz eşimin işlerinden dolayı. ama aklımdasın haber vericem mutlaka. buarada ben bayaa bi araştırdım netten epilepside gözde kayma dalma falan oluyormuş canım.kırpma hiç okumadım video falan da izledim hiç kırpma falan yoktu.benimki baya azalttı ama günde 1 kez falan görüyorum yinede .aklına kötü şeyler getirme canım.ben hiç getirmiyorum.bir de benimki o gözünü kızartana kadar ovuyor bazen.
gozde kayma diyosunuz ya benimki uykuyda yapiyo yani soyle bazen tam dalmamis oluyo gozleri haff aralik oluyo o zmn goruyirm uykusunda gozlerini kayduriyo sonra guluyo bu zamna kdr ruya diye yormluydk burda diger baslikta okynca moralm bozuldu randevu akdik norolijiye gitrcez yrn.İnsalladh bisey cikmaz dua edin neolur
gozde kayma diyosunuz ya benimki uykuyda yapiyo yani soyle bazen tam dalmamis oluyo gozleri haff aralik oluyo o zmn goruyirm uykusunda gozlerini kayduriyo sonra guluyo bu zamna kdr ruya diye yormluydk burda diger baslikta okynca moralm bozuldu randevu akdik norolijiye gitrcez yrn.İnsalladh bisey cikmaz dua edin neolur
yok canım aklına kötü şeyer getirme benim dalma dediğim şey uyanıkken oluyormuş yani araştırdığım kadarıyla.uyanıkken 5-6 sn dalıp sonra tekrar normale dönüyorlarmış.yine de Allah korusun aklında kalmasın ama ben bişey çıkacağını zannetmiyorum. bebişine bol bol dua edicem canım.bize de haber ver.
Merhaba dair,yazını okuyunca cevap verme ihtiyacı hissettim.benim kızımda 1 aylıktan beri uykuya dalmadan önce gözlerini yarı açık sağa sola yukarı kaldırıp gülümsüyor ağlıyor gibi yapıyor.bende araştırılacak internette hep kötü şeyler okudum.2 tane nöroloğa götürdük daha 40 günlüktü.eeg istedi.en son 2.nöroloğa götürdüm.o da bişi çıkacağını sanmıyorum uyku myklosu olduğunu düşünüyorum geçici falan dedi.içiniz rahatlasın diye eeg çekelim dedi.bende kıyamadım minicik bebeğe o kabloları bağlayacaklar.içim de rahatladı nedense.çektirmedim.hala uyku arasında bazen o dediklerini yapıyor.ama normal zamand değil.bende geçici olduğunu düşünüyorum.ama sende bir doktora göster istersen için rahatlasın.
yok canım aklına kötü şeyer getirme benim dalma dediğim şey uyanıkken oluyormuş yani araştırdığım kadarıyla.uyanıkken 5-6 sn dalıp sonra tekrar normale dönüyorlarmış.yine de Allah korusun aklında kalmasın ama ben bişey çıkacağını zannetmiyorum. bebişine bol bol dua edicem canım.bize de haber ver.
Merhaba dair,yazını okuyunca cevap verme ihtiyacı hissettim.benim kızımda 1 aylıktan beri uykuya dalmadan önce gözlerini yarı açık sağa sola yukarı kaldırıp gülümsüyor ağlıyor gibi yapıyor.bende araştırılacak internette hep kötü şeyler okudum.2 tane nöroloğa götürdük daha 40 günlüktü.eeg istedi.en son 2.nöroloğa götürdüm.o da bişi çıkacağını sanmıyorum uyku myklosu olduğunu düşünüyorum geçici falan dedi.içiniz rahatlasın diye eeg çekelim dedi.bende kıyamadım minicik bebeğe o kabloları bağlayacaklar.içim de rahatladı nedense.çektirmedim.hala uyku arasında bazen o dediklerini yapıyor.ama normal zamand değil.bende geçici olduğunu düşünüyorum.ama sende bir doktora göster istersen için rahatlasın.
saolun ikinizde sardunya icimi rahatlattin senn bebs uykuda sicriyomuydu obenmki scryo bazen aodo daadbelirtiler arasindaymis .artk neyse yrn bakalm ne dyck yazarm gelince
saolun ikinizde sardunya icimi rahatlattin senn bebs uykuda sicriyomuydu obenmki scryo bazen aodo daadbelirtiler arasindaymis .artk neyse yrn bakalm ne dyck yazarm gelince
Evet benimkide sıçrıyordu.ama şimdi uyurken çok nadir sıçrıyor.
Birde o kaydırma yüz hareketlerini videoya Çek doktorlar istiyor.ayrıca senden de kesin eeg isterler.eeg harici pek bişi söylemiyor doktorlar.
Dr kontrolundeyse tabi kullanir canim
Bu mastit neden oluyor acaba
saol canım uyardığın için şimdi 20 ml sağıp sonra emziriyorum uykuları daha uzun olmaya başladı. ama söyle bişey öğrendim ön süt bebeğin emdikten sonra uykuya dalmasına yardımcı oluyormuş yani sütün tamamı bebek için faydalı ben ön sütle doymasın diye mecburen 20 ml sağıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?