sabah 7 gibi uyanınca eşim selimi alıp odaya geçtiler ben biraz daha uyuyayım diye dün akşam kalabalık misafir vardı ve çok yorucu geçmişti herneyse oynamışlar sonra mızırdandı diye ayağına alıp sallamaya başlamış hatta getirdi emzirmem için yine odaya gittiler sallarken ellerini tutuyoruz o da öyle alışık elini kolunu kaçırmış eşim de nasıl tutmuşsa artık bi çığlık ağlama tuttu o uyumak istemiyo diye sanıyo susmayınca ben de kalktım ama her zamankinden farklı acıyla ağlıyo yavrum, odaları gezdiriyoruz, sevdiği şeylerle ilgisini çekmeye çalışşıyoruz, yok susmuyo! sonra demesinmi kolu incindi galiba, böyle böyle oldu diye... renkli oyuncağını uzattım almak için kolunu kaldırmadı bas bas ağlamaya da devam etti.. hemen bi hışımla kucağımızda kolunu sabitleyip tutarak hazırlandık sırayla taksi çağırıp doğru hastaneye
tabi bu ana kadar o acıdan ağladıkça ben de bi taraftan ağlıyom...
meğer kolu çıkmış yavrumun

dirsekten
yakınımızda kadın doğum ve çocuk hast var oraya acile gittik bakmadılar araştırmaya gidin dedi dr
araştırma hastanesinde yine çocuk acile girdik yetişkin ortopedisine gönderdi
bi taraftan da röntgen çekilcek diye üzülüyorum ben neyse hiç hasta yoktu ortopedide, allahtan beklemedik.. hatta dr uyuyormuş uyandı
tutup bakmasıyla bırakması bir oldu sanki!! 10 dk böyle tutun dedi
nesi var film çekilmicek mi

dedim yok gerek yok tamam dedi
nooldu dedik
çıkmış taktım dedi

bunu 2 3 sn de yaptı selim bi ağladı sonra hemen sustu yavrum
neyseki basit bi işlemmiş ama onun acısı ağlaması bu olanların korkusu yetti
allah beterinden korusun...
sizin de alkınızda olsun kızlar bu tarz bişeyde hiç çocuk aciliyle vakit kaybetmemek gerekiyormuş demek...