- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
offf sıyırıcam esra kafayı huzurum kaçtı valla abartı gelebilir size ma valla ben acayipim bu konuda cam pencere açmam doğru dürüst arka camlarım da sineklik var kapı eşiklerimde ne olur olmaz ilaç tableti hergün evi silmessem süpürürüm Allam ya nerden çıktı aydan aya ev temizleyen komşularıma sordum geçen dedim ben acayip çok bacaklı bi böcek gördüm aaa biz öle şeler hiç görmüyoruz dio Allah ım koca apartmanda bi tek bana mı geliyo bide en üst kattayım.Acaba çatıdan mı geliyo ayyy kafamda deli sorular
amin canım çok şükür ki sütün var. benım kızın dişleri yok henüz ama damakları çok sert o yüzden taneli şeyleri çiğniyor gibi ağzında döndürüyor bişeyler yapıyor güzel yiyor muzu falan ağzına sokunca direkt diş etleriyle koparıyor ekmek kabuğu veriyorum dişini kaşısın diye nu bile koparıyor allah korusun boğazına takılcak gözümün önündeyken verıyorum çıkmadı gitti şu dişlerr
bana yollasalarmış o korseyı 73 kıloda çakıldım kaldım
hadi hayırlısı olsun inşallah canım kolayca atlatırsınızı minik selim erkekliğe ilk adımını atıyor maşallah
mama sandalyesi al canım ve direkt sofranıza oturt hep beraber yıyın benımkı öyle alıştı tek başınayken yedıremıyorum beraber yersek çok güzel yiyor
tatlım o ağzının kenarları kaşıktan oluyordur ela denızın de çok hassas tenı hemen kızarıyor
benımkı 20 gündür falan oturuyor ama benımmkı kasım bebesi :) heran sizinkılerde oturur artık
ayy çok zor işin anıl uykusuzluk insanı çok yorgun gergin yapıyor allah kolaylık versin gece uykusundan önce çok yorsan oynasan belkı güzel uyur dicem ama her bebek farklı bu bebeklere akıl sır ermiyor nasıl dayanıklılar yahu
Sukunet arkadasimiza katilmakla beraber yardim alacagim kimse yok tek basimayim cnm. Hala bi asama kaydedemedik bi hafta oldu ama. Bu arada cvp çok geç oldu kusurabkma cnm
O korkuyu bilirim.
Bende eklembacaklilardan cok korkarim ozellkle orumcektenn:18:
Komsular yaptirmiyorsa sen ilaclat evini rahat edersin
Bizimk ilaclandi
Canim catidan gelmiş olabilir benim evinde de evlendigim ilk sene çok vardi nefret ediyodum geceleri nöbet bekliyorum nerdeyse paranoyak olmuştum inan. Hamambiceklerini arastirmaktan perişan olmuştum kafasi olmadan 3gun yaşayabilen bi bocekten ne belleyebikirsinizki? Ölümsüz gibi okusan sasarsin
Eltimde bi ilaç vardi sikiyosun silsende bir ay kaliyodu çok güzeldi o onun sayesinde çok şükür gitti geçenlerde kapinin altından bi daha girdi gördüm ahmedle nobetteydim basbas bagirdim tabi benim adamin umurunda değil detan mi raid mi bi haşere ilaci var onu aldim eğilmiş sikiyidum tam bi baktim bana doğru geliyo heyecandan boca ettim nerdeyse oldu pislik ama paranoyam devam ediyor geceleyin her uyandigimda sağa sola bakiyirum
Taze ekmek verme Anil hamurlasir islaninca bayat ekmek ver barime bidearas büyüme atagi geçiriyor olabilir Ahmed rutinde sapitik zaten ama atak olduğunda iyice sapitiyor anliyirum
Sakin olmak için kendimi öyle Zorluyorum ki
Devamlı şükğrler olsun ki sağlıklı ne yapayım deyio deyip duruyorum
Yukarıdan devamlı şikayet halinde bi anne gibi durmak istemiyorum
Bende yalnızım cnm biliyorsun
Bak sabahtan beri 3makşna çamaşır yıkandı asılmayı bekliyo
Damla yemek yok evde
Evin b. K götürdüğünü dağınıklığını hiç saymıyorum
Mutfak almış başını gitmiş. Bulaşık makşnası boşalmayı bekler
Çamaşırlıktaki çamaşırlar katlanmayı ve önceki katlananlarla ütülenmeyi bekler
Ayrıca süt sağmam da lazımdı önce onu yaptım
Hasta olmasan gene bi nebze birşeyler yapıyordum bi de hastayım iyice tükenmişlik sendromuna girdim sanırım
Bu arada eğer Masalı oyalayacağını düşünüyorsan al yürüteç ama bence çok da gerek yok gibi
Kullanma amacına bağlıydı:) yürümeyi öğrensin diyeyse gerek yok
Ama ayy biraz dursun onda nefes alayım diyorsan vakit kaybetmer
benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru bebek beslenmesiyle ilgili bi kitapçık hazırlamış onu vermişti. orda hazır yoğurt verebilirsiniz yazıyodu ama bi ondan duydum yaniuygunmuş gerçektenben avm de baktım off deli fiyatlar uçmuş 300-500
ya ne güzel yediriyosunuz ben daha o kadar veremedim kahvaltı olayına filan hiç geçmedim bebelac hazır ek gıdalardan takılıyorum işte sebzelisini bulamassam evde yapıorum bişiler :26:
benim kide öle dio bişi olsun topiğe sor diyo minik kavanozlar nasıl iyice detaylı geç benim ki hemen almıyo biliyomusun ayyy çok gıcık oluyorum gerçekten şu mayalama muhabbetine
cnm bende geçen hafta onu konuşuyodum eşimle dedim mama sandalyesi şart ne gerek var dedi yürüteçide sıkıştırdım araya bakalım ya ikisi ya biri mama sandalyesi fiyatlarından haberdar değilim araştırmadım ev müsaitse olanak varsa ikiside olabilir bence
kız emine anne kim benim annemin adıda emine aaa üstüme iyilik sağlıkbende öle duydum ev yoğurduyla iyi oluyo die bu kez böle oldu canım süt boşa gitti 1kilo zaten adam gibi yoğurt yediremedim ki kızcağızıma Allah a şükür yeme sorunu yok laplup ne bulsa yuvarlıyo
hazır yoğurt niye olmuyo ki büssürü yoğurt boşa gidiyo mayalanmış yoğurt sevmiyorum ben offf
cnm benimki aralık sonu doğdu henüz tam olarak oturuyo sayılmaz biraz kalıyo ama bi süre sonra sağa sola uzanınca devriliyokızlar karsılastırmaları sevmiyorum aslında ama bebişleriniz desteksiz oturmaya basladı mı
hiç sorma canım yaa aynı sorunları yaşıyorum bi haftadır . öğlene kadar yatan kız sabahın köründe kalıyo gece emerken bi huysuz kıvranma uykuları bölük pörçük .ek gıdaya başlayınca oldu yaa gaz mı oluyo acaba? offff bi rahat etsekkkAras iyice az uykuya alıştı
Sabah 5-6dedim mi ayakta
Zaten geç yatıyo ve gece 8-9kere kalkıyo
Ben artık bayılmak üzereyim
Ne yapcam bilmiyorum. Psikolojim gerçekten alt üst oldu
Herkese çatar oldum. Hiç birşeye sabrım kalmadı.....
Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıo uykusuzluğa
Merhaba hanımlar ben aslında Ocak annesiyim ama buradan daha çok öğrenecek şeyimiz var. Biz ek gıdaya geceli bir ay oldu sanırım. Bütün uğraşlarıma rağmen zaten az olan sütümü emmeyince verdiğim bütün sıvı mamaları gargara yapıp en fazla 20 cc içinde mecbur pürelere geçtik.yani ben değil kızım kara verdi ek gıdaya geçmeye. Kahvaltı yaptırıyoruz demişsiniz .ne veriyorsunuz biz kavanoz mamaları ,pirinç ünlü muhallebi,meyve püreleri,yoğurt, tahıl karışımlı mamalar( irmikli, yulaflı, filan)dörtte bir yumurta sarısı veriyorum. Aynı zamanda emiyoruz .Bana yardımcı olur musunuz .kahvaltı derken neyi kasdediyorsunuz başka ne verebilirim.suyu ne kadar veriyorsunuz kızım suluğundan içmiyor ısırıyor sürekli .kaşıkla vermem gerekiyor oda boğazına kaçıyor öksür tıksır 3,4tatlı kaşığı içiyoruz
benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru bebek beslenmesiyle ilgili bi kitapçık hazırlamış onu vermişti. orda hazır yoğurt verebilirsiniz yazıyodu ama bi ondan duydum yanikoruyucular falan ne bilym hazır yoğurt vermiyorum cnm
Kizlar kizim hic bisey yemio sizce neden olur dis mi gelio ki
canım geçen yazdım ben artık, köyden aldığımız koyun yoğurdunu veriyorum. çünkü ege yemiyor yoğurt ben de hergün hergün yapıp kendim yemekten bıktım. 4-5 kaşık ondan kakalıyorum.
ama ne yalan söylim marketten aldığım hazır yoğurttan vermem. dediğin gibi çok koruyucu var.
canım sanırım dişten o... Ege çok obur bir bebek ama 3 gündür keyifsiz yiyiyor, uykuları şaştı, dişleri çılgın gibi kaşıyor, kulaklarını çekiştiriyor, uykuda inliyor, minoset şurup veriyorum rahatlıyor. bana diş huysuzluğu gibi geliyor.
Ben milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltısını aldım toz. Onu 200 cc mamayla hazırlıyorum önce.sonra içine 4 tane hipp organik bisküvi labne tereyağı yumurta sarısı ekliyorum.mama içmediği için kahvaltıdaki 200 cc çok iyi oluyo. Ve aşırı lezzetli tavsiye ederimMerhaba hanımlar ben aslında Ocak annesiyim ama buradan daha çok öğrenecek şeyimiz var. Biz ek gıdaya geceli bir ay oldu sanırım. Bütün uğraşlarıma rağmen zaten az olan sütümü emmeyince verdiğim bütün sıvı mamaları gargara yapıp en fazla 20 cc içinde mecbur pürelere geçtik.yani ben değil kızım kara verdi ek gıdaya geçmeye. Kahvaltı yaptırıyoruz demişsiniz .ne veriyorsunuz biz kavanoz mamaları ,pirinç ünlü muhallebi,meyve püreleri,yoğurt, tahıl karışımlı mamalar( irmikli, yulaflı, filan)dörtte bir yumurta sarısı veriyorum. Aynı zamanda emiyoruz .Bana yardımcı olur musunuz .kahvaltı derken neyi kasdediyorsunuz başka ne verebilirim.suyu ne kadar veriyorsunuz kızım suluğundan içmiyor ısırıyor sürekli .kaşıkla vermem gerekiyor oda boğazına kaçıyor öksür tıksır 3,4tatlı kaşığı içiyoruz
Merhaba hanımlar ben aslında Ocak annesiyim ama buradan daha çok öğrenecek şeyimiz var. Biz ek gıdaya geceli bir ay oldu sanırım. Bütün uğraşlarıma rağmen zaten az olan sütümü emmeyince verdiğim bütün sıvı mamaları gargara yapıp en fazla 20 cc içinde mecbur pürelere geçtik.yani ben değil kızım kara verdi ek gıdaya geçmeye. Kahvaltı yaptırıyoruz demişsiniz .ne veriyorsunuz biz kavanoz mamaları ,pirinç ünlü muhallebi,meyve püreleri,yoğurt, tahıl karışımlı mamalar( irmikli, yulaflı, filan)dörtte bir yumurta sarısı veriyorum. Aynı zamanda emiyoruz .Bana yardımcı olur musunuz .kahvaltı derken neyi kasdediyorsunuz başka ne verebilirim.suyu ne kadar veriyorsunuz kızım suluğundan içmiyor ısırıyor sürekli .kaşıkla vermem gerekiyor oda boğazına kaçıyor öksür tıksır 3,4tatlı kaşığı içiyoruz
canım geçen yazdım ben artık, köyden aldığımız koyun yoğurdunu veriyorum. çünkü ege yemiyor yoğurt ben de hergün hergün yapıp kendim yemekten bıktım. 4-5 kaşık ondan kakalıyorum.
ama ne yalan söylim marketten aldığım hazır yoğurttan vermem. dediğin gibi çok koruyucu var.
canım sanırım dişten o... Ege çok obur bir bebek ama 3 gündür keyifsiz yiyiyor, uykuları şaştı, dişleri çılgın gibi kaşıyor, kulaklarını çekiştiriyor, uykuda inliyor, minoset şurup veriyorum rahatlıyor. bana diş huysuzluğu gibi geliyor.
Sakin olmak için kendimi öyle Zorluyorum ki
Devamlı şükğrler olsun ki sağlıklı ne yapayım deyio deyip duruyorum
Yukarıdan devamlı şikayet halinde bi anne gibi durmak istemiyorum
Bende yalnızım cnm biliyorsun
Bak sabahtan beri 3makşna çamaşır yıkandı asılmayı bekliyo
Damla yemek yok evde
Evin b. K götürdüğünü dağınıklığını hiç saymıyorum
Mutfak almış başını gitmiş. Bulaşık makşnası boşalmayı bekler
Çamaşırlıktaki çamaşırlar katlanmayı ve önceki katlananlarla ütülenmeyi bekler
Ayrıca süt sağmam da lazımdı önce onu yaptım
Hasta olmasan gene bi nebze birşeyler yapıyordum bi de hastayım iyice tükenmişlik sendromuna girdim sanırım
Bu arada eğer Masalı oyalayacağını düşünüyorsan al yürüteç ama bence çok da gerek yok gibi
Kullanma amacına bağlıydı:) yürümeyi öğrensin diyeyse gerek yok
Ama ayy biraz dursun onda nefes alayım diyorsan vakit kaybetmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?