2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

O korkuyu bilirim.
Bende eklembacaklilardan cok korkarim ozellkle orumcektenn:18:

Komsular yaptirmiyorsa sen ilaclat evini rahat edersin
Bizimk ilaclandi

Bu yogurt olayi beni bitirdi kizlar benim sipa yemedi o ayri mesele bende isindirma turlarindayim simdi gecen bi kiloluk kv mayaladi ilk iki gun verdim simdi bi kilo sut aldiedim dedim ki yarim kiloluk kavanozlara mayalayalim sut kavanoza mayalanmis orasi dogruda bi kiloluk kavanoza.mayalamis tutmustta ben mi anlatamadim o mu anlamiyor sut elime gecmeden asagida.mayalaniyor ben daha bilmiyorim mayalamayi ama ogrenecem niyetim iki yarimvlitrelik kavonaza yapmak birini iki gun vermek digerini sonra acip iki gun de oyle vermek cocuk iki kasik yicek gerisini ben kulanicam bide kv deye ankatmak var bide mayalandigi gun yenmez bi gece dolapta beklicek diyor var mi yogurt uzmani ne yapabilirim

Aralik bebesi benim de cnm on gundur desteksiz oturuyor
Dr um 5 aylikken oturtmaya basladi 6 aya girerken desteksiz oturmaya basladi

Sukunet arkadasimiza katilmakla beraber yardim alacagim kimse yok tek basimayim cnm. Hala bi asama kaydedemedik bi hafta oldu ama. Bu arada cvp çok geç oldu kusurabkma cnm

yok canım geç falan önemli değil, sukunet söyledi aydınlandım zaten :))
kolay gelsin canım.

O korkuyu bilirim.
Bende eklembacaklilardan cok korkarim ozellkle orumcektenn:18:

Komsular yaptirmiyorsa sen ilaclat evini rahat edersin
Bizimk ilaclandi

aynen cnm minik tabletler den koydum bakalım

tamda u anlattığın şekildeyim bide sen daha cesaretligibisin ben daha korkağım pofff

Allah yardmcn olsn canm tüm annelerin yardmcısı olsn.
Yani almasam daha iyi sanrm oyalanmıo pek onda zaten ancak fıldr fıldır peşimde dolanıyor
Hiçte durduğu yok açıkcası:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anne sutu aliyor kizim daha hic mama vermedim
Ek gidaya basladik tabi ama kizim hicccc bisey yemiyor
İki gundur iyice cozuttu
Gun boyu iki tatli kasigi kvalti
4 corba kasigi corba
1-2 corba kasigi muhallebi hepsi bu

benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru bebek beslenmesiyle ilgili bi kitapçık hazırlamış onu vermişti. orda hazır yoğurt verebilirsiniz yazıyodu ama bi ondan duydum yani koruyucular falan ne bilym hazır yoğurt vermiyorum cnm

hiç sorma canım yaa aynı sorunları yaşıyorum bi haftadır . öğlene kadar yatan kız sabahın köründe kalıyo gece emerken bi huysuz kıvranma uykuları bölük pörçük .ek gıdaya başlayınca oldu yaa gaz mı oluyo acaba? offff bi rahat etsekkk

Merhaba hanımlar ben aslında Ocak annesiyim ama buradan daha çok öğrenecek şeyimiz var. Biz ek gıdaya geceli bir ay oldu sanırım. Bütün uğraşlarıma rağmen zaten az olan sütümü emmeyince verdiğim bütün sıvı mamaları gargara yapıp en fazla 20 cc içinde mecbur pürelere geçtik.yani ben değil kızım kara verdi ek gıdaya geçmeye. Kahvaltı yaptırıyoruz demişsiniz .ne veriyorsunuz biz kavanoz mamaları ,pirinç ünlü muhallebi,meyve püreleri,yoğurt, tahıl karışımlı mamalar( irmikli, yulaflı, filan)dörtte bir yumurta sarısı veriyorum. Aynı zamanda emiyoruz .Bana yardımcı olur musunuz .kahvaltı derken neyi kasdediyorsunuz başka ne verebilirim.suyu ne kadar veriyorsunuz kızım suluğundan içmiyor ısırıyor sürekli .kaşıkla vermem gerekiyor oda boğazına kaçıyor öksür tıksır 3,4tatlı kaşığı içiyoruz

Kahvaltida
2 cici bebe
Biraz kepekli ekmek ici.
Biraz labne yada tuzssuz peynir
Yumurta sarisi
Koy kivamlandir yedir cok seviyor bizimki.
Bazen pekmezde koyuyorum. Yada balli irmikli mama koyuyorum degisikli k oluyor

canım geçen yazdım ben artık, köyden aldığımız koyun yoğurdunu veriyorum. çünkü ege yemiyor yoğurt ben de hergün hergün yapıp kendim yemekten bıktım. 4-5 kaşık ondan kakalıyorum.
ama ne yalan söylim marketten aldığım hazır yoğurttan vermem. dediğin gibi çok koruyucu var.

Kizlar kizim hic bisey yemio sizce neden olur dis mi gelio ki

canım sanırım dişten o... Ege çok obur bir bebek ama 3 gündür keyifsiz yiyiyor, uykuları şaştı, dişleri çılgın gibi kaşıyor, kulaklarını çekiştiriyor, uykuda inliyor, minoset şurup veriyorum rahatlıyor. bana diş huysuzluğu gibi geliyor.

İnsallah cnm
Bi kase muhallebi yerdi simdİ bi kasik yemio
Hicbisey yemez Oldu
Zaten kilosu daha 7000 kg anca bilmiorum nolcak

Ben milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltısını aldım toz. Onu 200 cc mamayla hazırlıyorum önce.sonra içine 4 tane hipp organik bisküvi labne tereyağı yumurta sarısı ekliyorum.mama içmediği için kahvaltıdaki 200 cc çok iyi oluyo. Ve aşırı lezzetli tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar canim. Benim kide 4 aralik doğumlu. Ek gidaya rutin olarak 6 ay 1 haftalikken gectik. Kahvalti benim en sevdiğim öğündur. Sanirim bu kizima da gecti. Koy yumurtasinin sarisini yediriyorum. En az yarisini bazen hepsini bitiriyor seviyor. Peynir keci peyniri veriyorum, gecen keci sutunden kendim yaptim lor gibi oldu. Bir haftadir onu yiyor hafif tatli gibi. Pekmezim bitti el yapimi ariyorum. Biraz ekmek ici. Yeter zaten bunlar minik midelerine. Bunlari ac karnına vermezsem yemiyor. Sonrada beni emiyor zaten. Mama hic almadim daha. Oglen meyve yiyor. 1 tane kayisi. Bazen yarim. Ben bir cok meyveyi karistirmaktan yana degilim. O gun sadece bir meyve. Mesela yarim armut. Ayrica kahvaltida yiyecekleri de karistirmak mantıklı gelmiyor. Sanirim en az 7bucuk ayina kadar boyle devam edicek. Sonra yiyeceklerde degisilkik yaparim. Çorbayla arasi cok iyi degil. Sanirim tuzsuz sevmiyor benimki. Yogurtla da arasi kötü. Bu aralar kendimize pisirdigim yemeklerden tuz atmadan once birazcık alip yedirmeye calisiyorum. Aslinda cok acele etmemek gerek. Anne sutunden dogali varmi.

Kizlar kizim hic bisey yemio sizce neden olur dis mi gelio ki

Offbenim kızım da çorbayı içmeyi şiddetle reddediyor yaa neler yapıyorum varya yedirmek için denemediğim şebeklik kalmadı... 4 -5 çorba kaşığını 1 saatte ancak yiyor haa diş de çıkarıyor ayrı.. Bugün 2. Dişini patlattığını gördüm:)

Bizde dekulak çekiştirme çok oluyor patlatacağı zaman hemen patlatır inşallah Egecik:)

Canim bu durumun düzeleceğini sende biliyorsun. Gececek. Tipki gaz problemi gibi. Dedigin gibi saglikli olmasi bizim en büyük nimetlerimizden. Canim birine git. Yokmu akraban. Cidden git cekinme. Bende siyirmistim geçen. Kalktim esimin halasina gittim. Cok cok cok iyi geldi. Bide bir kadin alsan iyi olur. Evin daginikligi da seni bunalima sokar. Ev duzene girse senin psikolojinde rahatlar. O yüzden bosver evin pisligini demeyeceğim. Yada akraban varsa cagir yapin beraber sonra onlari hafta sonu falan piknige gotur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…